Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 NatašaB
Po dolgem času sem spet srečala nekaj TF-jevcev. :D Z Gago sva malce poklepetali, potem sem jo pa lovila tam po stadionu... Naša Gaga je namreč vedno hitrejša! Tudi Fotra je bilo prav lepo videt. :D :D Drugače pa je bilo vse skupaj rahlo zmedeno :oops: :oops: . Punce niso prav seštele mojh kožnih gubic, jaz sem se pa pri letnici rojstva pomladila za nekaj deset let! Na koncu smo vse napakce popravili in rezultat je bil čista desetka! Analize ni bilo, ker sva z Gago šibali vsaka na svoj kraj...novim zmagam nasproti.

Nataša
Uporabniški avatar
 bigfrik
Je bla analiza!!!Zal sva bla sam jest in MatjazV,ampak....,brez analize pa ne gre,zakaj se pa pol matram pa tecem... :wink:
Uporabniški avatar
 *pika*
GaGa napisal/-a:*pike* pa vsaj jaz nisem srečala, ne vem pa če je zbrala pogum in koga od naših pocukala za rokav :?:

Težko bi koga pocukala za rokav, ker od tule tipkajočih poznam samo dve v živo in enega 'virtualno'.

Ampak če vas prav gledam po slikcah, sem po moje fotra videla, ko je odhajal domov. Pa enega z majčko TF, ki je pridno treniral.

Važno, da smo tekli :D Mogoče mi pa na dobrodelnem teku v Tivoliju uspe koga pocukati za rokav. :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
*pika* napisal/-a:Težko bi koga pocukala za rokav, ker od tule tipkajočih poznam samo dve v živo in enega 'virtualno'.

Verjetno sva se zgrešili, ker sem mela tud jaz našo uradno majčko na seb :wink:

*pika* napisal/-a:Mogoče mi pa na dobrodelnem teku v Tivoliju uspe koga pocukati za rokav. :wink:

Torej, poziv za vse TFjevke in TFjevce... nujno ta gmašne majčke gor, da nas bodo lažje našli! :D
Uporabniški avatar
 Filipid
GaGa napisal/-a:Torej, poziv za vse TFjevke in TFjevce... nujno ta gmašne majčke gor, da nas bodo lažje našli! :D

Torej dres je zato, da se v njem laufa :lauf: , ne pa da je doma v omari za okras, bi rekel Einstein :twisted: :wink: .
tole mi je danes poslala Mateja iz Agencije za šport Ljubljana

VABILO NA COOPERJEV TEST

Agencija za šport Ljubljana tudi letos organizira preizkus telesne pripravljenosti s Cooperjevim testom. Vabimo vse, ki želite preizkusiti svojo telesno pripravljenost s tem testom in ste stari nad 16 let, da se udeležite naših testiranj, ki bodo potekala v ŠPORTNEM PARKU KODELJEVO v dneh:

Četrtek, 08.09.2005 16.00 – 19.00
Četrtek, 06.10.2005 15.00 – 18.00

V testiranje bo vključeno:
• Tek na 2400 m za moške
• Tek na 1600 m za ženske
• Merjenje kožne gube
• Merjenje višine in telesne teže
• Merjenje krvnega tlaka

Ko pridete na testiranje, se najprej zglasite na prijavnem mestu, kjer boste dobili številko in osebni kartonček. Na kartonček boste vpisali svoje osebne podatke in na njem bodo vpisani tudi rezultati meritev. Nato boste šli na meritve (telesna višina teža, krvni tlak, kožna guba), sledi ogrevanje in nato tek. Po teku se zopet zglsite na prijavnem mestu, kjer boste za odlično oceno na teku (10) dobili diplomo. Tam tudi vrnete štartno številko.

Preverjanje je brezplačno in se ga udeležite na lastno odgovornost.

V primeru hudega naliva bo test prestavljen na drug termin.

Vse dodatne informacije dobite na
Agenciji za šport Ljubljana, Staničeva 41, 01/ 300 82 33
01/ 300 82 12.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Jest pridem ker bo tam možno tudi testirati copate in pa da vidim koliko sem čez leto napredoval če sploh kaj sem.
Uporabniški avatar
 Junc
Tudi jaz pridem na svoje prvo merjenje (od osnovne šole :D )
 tommi
uh, tega se pa še jaz mogoče udeležim, čeprav imam na ta dan izpit, ampak mislim da bi se do popoldneva že moral vrniti z obale, razen če ne bo izpit v popoldanskih urah, potem pa ne bo šlo! Ja jaz sem imel zadnje testiranje v 4. letniku SŠ :) to je pa ahm skoraj 7 let nazaj :)
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz bom tam... Verjetno bližje 16.00 uri kot 19.00
 tommi
gre kdo v četrtek na Kodeljevo preizkusiti svoje sposobnosti? :)
Uporabniški avatar
 milkec
Ma itak nas bo tam kot jesenskega listja!
Uporabniški avatar
 Martin
Upam, da pridem. Kdaj se dobimo?
 tommi
jaz pridem enkrat po 16h če ne bo preveč prometna cesta z obale!
Uporabniški avatar
 pershing
Se vidimo! Tudi jaz priletim, že nisem tekel Cooperja hudo dolgo...tko da bi se blo dobro mal stestirat!!! :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA