Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

prideš na januarskega Cooperja Tekaškega foruma?

ja
14
74%
ne
5
26%
 dragons
A potem za jutri velja ne glede na vreme.Bomo pač skakljali kot zajčki.
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz imam malo težav s prevozom, ker sem peš in še ne vem točno če bi prišel, ker imam še ene nujne opravke. Če pa je kdo iz Viča, Trnovga ali Rudnika, ki bi me vzel za nazaj, bi pa z velikim veseljem prišel!
 dragons
Potem je pa tvoj problem rešen. :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
dragons napisal/-a:Potem je pa tvoj problem rešen. :wink:

Super Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mnja, mene danes na žalost ne bo, pa ne zaradi vremena, ampak smo ravno med študijskimi "počitnicami" in fax terja svoj davek pri izpitih :) se pa upam da cimprej vidimo kje drugje
lp,Miha
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:Mnja, mene danes na žalost ne bo, pa ne zaradi vremena, ampak smo ravno med študijskimi "počitnicami" in fax terja svoj davek pri izpitih :) se pa upam da cimprej vidimo kje drugje
lp,Miha

ja vem kako je to, samo jaz tale današnji lauf izkoriščam kot izgovor proti proti učenju!
Uporabniški avatar
 sale66
DRUŽBA ZELO MI JE ŽAL TUDI MENE TOKRAT NE BO :cry: ,ŽAL NIMAM VARSTVA ZA OTROKE!!UPAM PA DA SE KMALU VIDIMO NE GLEDE NA VREMENSKE RAZMERE 8) VSI KI BOSTE DANES TEKLI,VAM ŽELIM PRIJETNO VZDUSJE IN VELIKO "KROGOV"!!!!!
Uporabniški avatar
 Dule
Žal zaradi višje sile (beri družinske) tudi mene danes ne bo.
Sem pa včeraj tekal po novem snegu in bilo je super (pršič je kar letu od mene).
Se vidimo naslednjič . :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Žal zaradi višje sile (beri družinske) tudi mene danes ne bo.

Škoda. včeraj je tudi meni kazalo, da bom danes ob štirih drugje a se je izšlo drugače in gotovo pridem!

Mimogrede - na glavnem stadionu sta očiščeni sedma in osma steza.
Uporabniški avatar
 bojanu
Z mislimi z vami. Dobro laufite 8)
Uporabniški avatar
 ero
hvala vsem za dobre želje! Na ŽAKU smo se zbrali štirje junaki: Žiga, milkec, dragons in jaz. Cooperja nismo odtekli, smo pa zato naredili dober trening s tekom na 12 km. na glavnem stadionu smo krožili nekje med šesto in sedmo stezo, vmes klepetali in se fajn imeli.

hja, vprašalniki, zapisniki in tabelce, ki sem jih vestno pripravil za danes, bodo pa februarja prav prišli :)
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Ali pustijo na glavnem stadionu teči tudi rekreativcem, ali se je potrebno prej zment.
 dragons
Kaj dost ne smeš spraševat ker ponavadi je odgovor vedno NE.Ker pa so včeraj trenirale samo tri atletinje naša četica pa je bila tudi skromna smo se lahko prešvercal.
Uporabniški avatar
 milkec
ja blo je prav fajn... če ne drugače pa se malo neumnega narediš pa je!
Uporabniški avatar
 milkec
A se ta teden tudi dobimo v četrtek na ŽAKu?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA