Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Simon Brezovar
Majstri!

Tudi jaz grem na Kališče :lol: . Prvič seveda. Zanima me čisto tako kakšen splošen nasvet od starih mačkov. Superge (da/ne), dereze (majhne, štirizobe), camel-back in pa kako se pravzaprav sploh pride do Štarta; doma sem iz Ljubljane.

Udeležil se bom tudi sredinega treninga, samo pot povejte. Se vidimo 8)
Uporabniški avatar
 Dule
Simon Brezovar napisal/-a:Udeležil se bom tudi sredinega treninga, samo pot povejte. Se vidimo 8)

Pozdravljen Simon. Če me pobereš v Medvodah s seboj, ti pot pokažem lastnoročno :lol: . Sporoči mi na ZS 8)
 janezu
ALI je v sredo trening?2 dni pred tekmo morda ogled proge-pogojev.sicer pa glede čevljev -visoki so bolj varni,nizki pa gor minuto hitrejši,dol pa zaradi pogojev NE. bodoči zmagovalec bo nosil visoke,tako je rekel danes-torek.s progo pa je tako:spodnji del je kopen,srednji malo kopno, malo gladko, zgoraj pa sneg,ki je stlačen.drži in ne drsi.še najslabših je 50m nad kontrolo-žigom. do štarta pa najlažje prideš tako,da ob pol šestih počakaš v preddvoru in se vključiš v kolono avtomobilov.od parkirišča-spodaj je še 10min peš do potoka, se pa da z avtom do tja,vendar pazite,da pot ostane prevozna za traktor,ki nam bo peljal opremo od žičnice-koče.POČITEK je pol treninga,kar mamo-mamo.lp janezu
Uporabniški avatar
 Simon Brezovar
janezu napisal/-a:ALI je v sredo trening?

Na uradni strani piše da je; dobili naj bi se ob 16.00 na parkplacu nad vasjo Mače. :P . Sicer pa hvala ti za vse te koristne nasvete; pravzaprav je bila moja glavna dilema prav glede obutve. Navigatorja, ki pa me bo popeljal na sam štart sem že našel 8) Se vidimo in lep pozdrav.

Simon
 janezu
zanima me,če je v sredo 29.3.bil trening in kaj se dogajalo?po današnjem ogledu proge so pogoji dobri.sneg se praktično prične pri kontroli-2.klopca,niti ni ledu,za spust pod žičnico pa ni pogojev-se predira,zato bo nekaj več prometa spredaj,bomo vsaj imeli dober pregled nad razpletom,razen tistih v"KOMI" se vidmo. lp janez
Uporabniški avatar
 Dule
Trening je bil, bili smo trije + eden zamudil start. Časi so bili 48, 52 in 57 minut.

Se strinjam z Janezom kakšna bližnjica se bo hitro izkazala za daljšo varianto, zato bo najbolje po isti poti dol kot gor.. malo bo treba pazit pri vrhu, da ne bo kakšnih trčenj pri srečanjih :roll:

upajmo na vreme :oops:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 firbec
Vreme bo!!!
Se vidimo!
 janezu
časi za 2dni pred preizkusom niso slabi,glejte,da bojo jutri čez dan enaki,pa je mest na jahti garantiran.vreme pa je itak vedno,tut jutr bo,kot je strokovno ugotovil naš odgovorni za ton in sliko-pa še za marsikaj.SE VIDMO OB ŠESTIH zjutraj!LP JANEZ
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ravnokar sem opazil to obvestilo na strani www.kalisce.com :D

Posebno obvestilo!

V petek 31.3.2006 ob 18 uri
TV REPORTAŽA 12 ur KALIŠČA 2005.
Vabljeni k ogledu reportaže na
GTV-gorenjski televiziji.
 marjan
Vlajko napisal/-a:Ravnokar sem opazil to obvestilo na strani www.kalisce.com :D

Posebno obvestilo!

V petek 31.3.2006 ob 18 uri
TV REPORTAŽA 12 ur KALIŠČA 2005.
Vabljeni k ogledu reportaže na
GTV-gorenjski televiziji.

Popravek

Reportaža je z leta 2003

Se vidimo jutri,
Marjan
Uporabniški avatar
 žine
Vsem Kališčarskim kljukam: mirno noč in da jutri zjutraj ne bi preslišali budilke :D (pa tudi da ne bi ravno jutri zatajila...)
Pridemo vas pogledat in tudi pofotkat....tako da bodite lepi!
lpŽ
Uporabniški avatar
 firbec
Pozdrav s Kališča! Povezave delujejo, v kratkem bo tudi kakšna frišna slika.
Lahko noč!
Uporabniški avatar
 firbec
Prve slike so gor! Vidite jih lahko klake.
Uporabniški avatar
 Speedy
Ejga, sam še uro na websajtu umeriš, pa bo. (ob 22:30 je bla tm že 22:42). Tolk, da nau kdo zamudu k maste uro mal naprej... :wink:
Uporabniški avatar
 firbec
Ura je znan problem, ki ga lahko reši samo ERO. Izpiše se namreč serverska ura.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA