Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

SILVJN
Ja živjo, vidm da je tema še kr vroča. ja zadnč sm ene kolesarje vidu so mel generalko pomoje.dvakrat so me ujel preden sm jest enkrat do vrhu pršu.tko da tekači nevrjamem da bomo mel šanse.nč držte se grem jest na kališče zdej.
Uporabniški avatar
 mirko1
brez skrbi, v vsakem primeru bodo zmagali gorski tekači, čeprav tudi oni gonijo bicikel.če bo pa robič zmagal, potem bom pa priznal, da je zmagal kolesar.
lp, mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Mirko1 kdorkoli bo zmagal ne bo imel lahkega dela ali da bi se sprehodil do zmage.Zmaga naj pač najboljši kdorkoli bo že.
Vsak pač ima tega ali onega favorita.
Zame je pa vsak zmagovalec po svoje, in če bo še sneg toliko bolj.Ker takrat se ve kakšne so razmere na poti na Kališče :lol: :wink: malo klizavo :wink: .
Drgač pa se vidimo če bo zdravje na 12urah Kališče takrat pa bo pestro :lol: :oops: in zasoplo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:Bomo sestavili ekipo TF?

Trije smo že T1, Dule in sam. Če bo še kdo s TF šel, naj se pa javi, pa lahko naredimo več ekip. :D

ja vsak naj se prijavi za TF, potem pa bo Marjan pred startom sestavil ekipe (od A...Ž).
Moja kakovost je trenutno bolj za "Ž" (ali zen ali kako že pravite :?: ) ekipo. Grem samo sodelovat in pa seveda na veselico po tekmi. :wink:

ČAU ČAU

ps pa Francija, ki ni navedel ekipe tudi pod TF dajte. Franci saj se strinjaš,kajne :idea:
Uporabniški avatar
 Franci65
Sem kandidat za počasnejšo ekipo. Moj čas bo 2x60 + 30 minut.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ker bodo vsi junaki, ki se bodo v zimskem mrazu podili "gor pa dol" po Kališču veseli tudi kakšnega vzpodbudnega "dretja" ob progi ali na cilju, vabim vse netekmovalce, naj prelistajo tudi tole temo. :idea: :wink:
 joco
no končno iz šihta. Danes grem 3x na Kališče. Namen bo spoznavati progo. Ni mi jasno kako najhitreje dol. Ampak se bo pa vidlo kje je shojeno. Da vidim kje drugi hodjo. Po poti hodm 19 minut. To se mi zdi preveč. Bom kr na smreke listke pribil, da ne pozabim. Ene križe sm že vidu k jih majo po drevesih. Ker sem po poklicu gozdar na Jezerskem, dobr vem da to niso markirni znaki. Tud lobadar ni. Vas bom že najdu.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
joco napisal/-a:no končno iz šihta. Danes grem 3x na Kališče. Namen bo spoznavati progo. Ni mi jasno kako najhitreje dol. Ampak se bo pa vidlo kje je shojeno. Da vidim kje drugi hodjo. Po poti hodm 19 minut. To se mi zdi preveč. Bom kr na smreke listke pribil, da ne pozabim. Ene križe sm že vidu k jih majo po drevesih. Ker sem po poklicu gozdar na Jezerskem, dobr vem da to niso markirni znaki. Tud lobadar ni. Vas bom že najdu.

Misliš ali Veš :lol: :lol: da jih boš našu :wink: .
Veliko užitkov ti želim!
ČAO!
 joco
Sem jih že :D Mislim, da se mi je danes splačalo 3x na Kališče. Naštudiral sem najhitrejši spust. 13min 20 sek lahkotnega teka. Mislim da bo to to. Na tekmi pa do daske dol. Komaj čakam. Me tok noge srbijo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A si ti mogoče použil kaj prepovedanega da ti gre tako dobro :lol: :lol: :lol: 8) ma sam ne okol govort :wink: .
Vi sam letite le letite!
ČAO!
 SILVJN
Ja joco in župca, jest sm naštudiral dons 10 minut do podna.sam je pa res ful gas treba iti dol.tm pri skali greš dol, pol pa takoj na desni vidš štor, pobereš od jocota efedrine in ga daš na plombo pa ugrizneš. pol pa zamižiš in sam direktiva.ja za gor sm šu pa pol u tadrugo 34.53. je kar uredu, sam pulz pa skoz 192.
Nazadnje spremenil SILVJN, dne 22 Dec 2006, 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
 roby!
ejga sej ti pos pa rekord proge postavu :D
Uporabniški avatar
 BONI
Dost dobr ga žgete,me prav zanima kva bo to 29.12.06
LP DARE
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tako kot je omenil Firbec se vi kar prjavljajte da bo pol več za dret se ko bomo navijali :lol: .Mogoče bo pa še kak modri dirkač priletel in takim podobni.
Bo pa dobra uvertura za 12ur Kališče :lol: !
Na 12urKališče se pa :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :lol: !
ČAO!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA