Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Jaz predlagam, da prepričate tamt :)

Smo ne ženske postavit na začetek. Moja hčera je lani skoraj umrla, ker je mislila, da ne sme zaostati - smo kasneje ugotovili, da so bili na začetku tisti ta najhitrejši :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Res je nana, tamt je danes na krožniku lepo prevzela vodstvo :shock:.
Evo uradno vabilo: Tamt a bi se ti nam pridružila v K-Rožnik ekipo za štafete :roll: :?: :?: :cast1:
Seveda če sploh greš na štafete :?:

P-odkupnina pripravljena :cenz:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Bobr nič ne jamram. Cilji so, da jih uresničimo.

Dannae pa nas očitno ne mara ali pa je poškodba res tako huda. Ti kar lobiraj še naprej.
Uporabniški avatar
 bobr
Cilji so da jih presežemo :twisted:. Tista z 14 minut je bila itak izmišljena meja, če bo šlo bo če ne pa kolena odstrelimo ha ha.
Aja še to, moja skleroza je pozabila da je dan pred štafetami kolegova poroka s katere ni šans da pobegnem. To bo še veselo :wink:.

Pomojem dano bolj vleče na novoletne zabave ki so na sporedu ha ha.
 tamt
bobr napisal/-a: Evo uradno vabilo: Tamt a bi se ti nam pridružila v K-Rožnik ekipo za štafete :roll: :?: :?: :cast1:
Seveda če sploh greš na štafete :?:

hvala za vabilo :) , ampak si me kar prestrašu danes s tistimi časi (pod 1 uro :?: :?: :shock: :!: :!: ).. pa še tak privoščljivo si se smejal zraven :twisted: ..ne vem če si upam :oops:

P-odkupnina pripravljena :cenz:[/quote]

:lol: :lol: sliši se mamljivo :lol: :lol:
 nana
tamt napisal/-a:[ ..ne vem če si upam :oops:

Joj :!: nepoboljšljiva "cincarka" :roll: Ne cincaj pa pejt... veš kako je bilo lani fajn :D
Uporabniški avatar
 bobr
Ah ne se bat no. Eno je teorija 3*14+18=60 in drugo je praksa :wink:. Ti lepo v svojem tekmovalnem tempu odtečeš krog in mi poskrbimo za ostale kroge. Kaj pol, greš?
O ja bomo pripravili nekaj :lol:.
 nana
A mi verjameš, da si jo s tistim "18" podcenil. Greva stavit?
Uporabniški avatar
 bobr
Ojej upam da ne bo zdaj zamere 8).
Uporabniški avatar
 tae
Objavljam sestavljeno našo ekipo, vendar imena še nismo dorekli:

- obivankenobi
- zajc
- damajanty
- moja malenkost
 tamt
bobr napisal/-a:Ah ne se bat no. Eno je teorija 3*14+18=60 in drugo je praksa :wink:. Ti lepo v svojem tekmovalnem tempu odtečeš krog in mi poskrbimo za ostale kroge. Kaj pol, greš?

to se pa že lepše sliši :D ..če je pa tak, pol se vam pa z veseljem pridružim :D 8)
 tamt
nana napisal/-a:A mi verjameš, da si jo s tistim "18" podcenil. Greva stavit?

nana, lepo da tak zaupaš vame :oops: , ampak mam raje malo rezerve :)
naj se fantje kar potrudijo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:Ah šele zdaj sem opazil da nas dana med vrsticami daje na čevelj :cry:. Hja bo zgeda treba najti rezervo...

evo glej, kakšno hitro gazelco ste dobil v ekipo. medalja vam ne uide. še dobro, da sem mal cincala. se pa pokorno javim v pogojno rezervo, če se slučajno (sej ne da bi se) komu kakšna gripa ali podobno obesi za vrat. važi? bobr dobro si to skompletiral.
tamt bo pa definitivno bolj blizu 14minutam, sploh, če je kakšen klanec vmes, kot jaz!!
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
Ha ha spominsko dobimo vsi ja 8). Ne pozabi na Tae&Obivankenobi&Zajc company, tile so kandidati za pravo medaljo :lol:.

Upal sem da boš za, ampak ok pa drugič. Za trojke še velja ponudba :!: :twisted:
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a: Za trojke še velja ponudba :!: :twisted:

že treniram.... :wink: in se veselim....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA