Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 semjul
:?: če je res več kot 40 cm snega, kaj obuti :?:, ali so gamaše potrebne glede na to, da obetajo za soboto še več snega.

Pridem v vsakem vremenu :D , pa četudi bos :rol:

Pa še eno vprašanje, kje lahko najdem fotografije, ki so bile slikane na vrhu za TF, mislim, da s fotoaparatom ZdravkaC.
Uporabniški avatar
 Vreme
Pa še današnja slika:

Slika
Uporabniški avatar
 jonas
semjul napisal/-a::?: če je res več kot 40 cm snega, kaj obuti :?:, ali so gamaše potrebne glede na to, da obetajo za soboto še več snega.

Pridem v vsakem vremenu :D , pa četudi bos :rol:

Pa še eno vprašanje, kje lahko najdem fotografije, ki so bile slikane na vrhu za TF, mislim, da s fotoaparatom ZdravkaC.

ma ni panike, jaz sem včeraj imel salamonke, sicer pa bo tak hitro šlo v nedeljo pa te nebo zeblo v noge, pa še špura bo verjetno shojena :lol: jo gremo zdaj skodit :lol: imaš pa prav za sobo in nedeljo, napovedujejo snežne razmere, mislim da bo takšno vreme samo popestritev nedeljskih dogajanj :wink:

za slike pa se po mojem obrni na ZdravkaC, še bolje pa bi bilo da jih kar prilima sem gor :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: ...Pa še eno vprašanje, kje lahko najdem fotografije, ki so bile slikane na vrhu za TF, mislim, da s fotoaparatom ZdravkaC.

:arrow: fotke bojo, takoj ko bom imel zadosti cajta. Kmalu.
Uporabniški avatar
 jonas
hvala ZdravkoC :wink:

in spet je skoraj en teden za nami in nedelja se neizprosno bliža :lol:
ker smo že v tretjem tednu zimskega pokala peš na pohorje se bodo delile dvojne točke!

vse ostalo klasika, nedelja 16.12.2007 ob 9.30h pod Pohorjem, palice so zaradi zimskih razmer ZELO priporočljive
:lol: pa še kakšni gojzerji bodo prišli prav :lol:

Slika

pice že čakajo :wink:
Uporabniški avatar
 ona1
Damijan napisal/-a:Ona, zakaj pišeš v tretji osebi množine?

zato ker za totto pizzo stoji ekipa, ne samo ena oseba.
Uporabniški avatar
 Damijan
ona1 napisal/-a:
Damijan napisal/-a:Ona, zakaj pišeš v tretji osebi množine?

zato ker za totto pizzo stoji ekipa, ne samo ena oseba.

Slišimo same pohvale, tako za pico kot kavo. Kmalu pridemo probat!
Uporabniški avatar
 jernej77
Vsem današnjim udeleženkam in udeležencem, predvsem pa dobitnicam in dobitnikom nagrad se opravičujem, da jih niste dobili in vam hkrati sporočam, da bodo poslane po pošti jutri.

Tisti, ki je bil zadolžen, da prinese nagrade (jaz) :oops: je štartal v ˝svoji˝ kategoriji s pol urno zamudo. :oops:

Ja tudi to se zgodi...
Uporabniški avatar
 jonas
tretji teden je za nami, kjes so se delile dvojne točke,... zimsko vreme ni odvrnilo tekmovalcev od štarta in tako se nas je spet zbralo zavidljivo število, kar 50 :lol:
navkljub debeli snežni podlagi, 50cm snega in več in temperaturam pod lediščem

četudi so bili pogoji ekstremni, se jih je kar nekaj spustilo pod mejo 40min :wink: zmagovalec celo 35min 15sek :shock:

rezultati in slike še sledijo
Nazadnje spremenil jonas, dne 17 Dec 2007, 09:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 50cent
Ja, ta zimska liga je super :) ....še posebej če zamudiš kakšne tri minute na štart kar se je danes zgodilo Zdravkotu in meni :rol: in moraš nadoknaditi zamujeno :) . Ko je piščalka zapela sva se midva še preoblačila na parkirišču. Pa nič zato...je bila vsaj motivacija večja...vsaj Zdravko vem, da ga je "peglal kot zmešan" :shock: , čeprav sma bila še utrujena od včerajšnjega zaključka :wink: .
Jonas hvala za knopperse :clap: ...takšne majhne pozornosti prav sedejo na dušo. Pa še potreboval sem nekaj sladkega tako, da bolje ni moglo biti :) . Hvala tudi simpatični gospodični, ki mi je odstopila svoj knoppers (imena si nisem zapomnil, je pa bila 5 sekund pred menoj v cilju :) ).

Zdravko je par fantastičnih slik naredil upam, da jih bo kmalu gor nalimal :D

Se vidimo naslednjo Nedeljo :) ,

Lp :)
Uporabniški avatar
 jonas
še nekaj mrzlih in zasneženih slik :lol:

Slika

nestrpno čakanje na štart

Slika

le nekaj metrov po štartu so se nekateri podali v tek

Slika

samopreseganje

Slika

skupinska pri stolpu
Nazadnje spremenil jonas, dne 18 Dec 2007, 09:40, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 areh
Pozdrav!
Jaz mam en predlog: Za današnji težak vzpon, bi lahko tudi zadnji, ki je prišel na vrh dobil pizzo :oops: :lol: , hehe. Pje sem se mučil....pa vseeno je bilo super. Če bo zlaufalo, sevdimo naslednjo nedeljo!
lpA
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA