Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jru
Ja upam, da se vidmo s čimveč Slovenci, mi pojutrišnjem že krenemo via Dojčland...

Men je že ful strah, sej ne grizejo maratoni; a ne da ne?

cilj: PREŽIVETJE, če bo rezultat pod 4 ure, pa dam za rundo v Berlinu (če bom le fizično sposoben). --pa ne bom zanalašč teku sekundo čez --

Aufitrzin;

Jru
Uporabniški avatar
 Laufer
Tudi moj cilj je pod 4:00 :lol: na tiho pa umam na 3:45 :oops:, če bo vreme pravo.
Potem se lahko skupaj vlečeva.
Uporabniški avatar
 Tjas
[quote="Laufer"]Tudi moj cilj je pod 4:00 :lol: na tiho pa umam na 3:45

no, takole nekako si pa tudi jaz zamišljam....pa komaj čakam :)
 Jru
Tudi moj cilj je pod 4:00 na tiho pa umam na 3:45

no, takole nekako si pa tudi jaz zamišljam....pa komaj čakam

Jst bi rade volje teku z vama, samo glede nato, da je to prvi maraton in da imam do sedaj (največ) le dva teka po 25km; mi je prvi cilj res PREŽIVET in ne bom riskiral s (pre)hitrim začetkom.

Vse sem si torej tako zadal, da naj bi v cilj prišel v štirih urah; sam kaj se bo z mano dogajalo na KM 37 je treba pa še izkusit... Trmast sem dost!

Kakorkoli se izteče, upam, da se vidimo po maratonu in da bomo vsi izpolnili svoje cilje!

Jru
Uporabniški avatar
 mitjas
Uf, najdaljši tek 25km se ti bo sigurno poznal in to prej kot na 37em kilometru. :? Zato te niti pod razno množica ne sme potegniti, sploh ker boš štartal v zadnji skupini, kjer boste tekači brez maratonskih časov z različnimi cilji na tem maratonu.
S pravilno prehrano od srede naprej in pa z obiskom vseh okrepčevalnic od prve naprej pa je mogoče, da zidu ne boš zadel :D
 Jru
Hvala za spodbudo !!!

:-)

Zid (izčrpanosti) sem že zadel in to dvakrat na biciklu; ja se zavedam svojih zmožnosti, zato grem v zadevo previdno. V žepih bodo geli, pil bom vedno in se ne bom pustil potegniti tempu - zato imam tudi zgolj za orientacijo načrt teka, ki bo bolj služil temu, da počasi začnem.

Podobno sem pred leti odtekel svojo prvo enaindvajsetko. Prvih 10km sem pretekel v enakem času kot zadnjih 11!

Cilj pa je samo en in to je priti vanj, če se bo le dalo brez hoje, rezultat mi ni pomemben.

... zato me pa je strah!!!

pozdrave,
Jru
Uporabniški avatar
 mitjas
Sej si že vse preračunal in naračunal, samo še glavo naštelaš pa bo :wink:
Pa brez panike in .... je reku Švejk :D
Uporabniški avatar
 olson
Tud jest grem v Brlin bol turistično odlavfat (3,45 do 4,00)moj cil je Ljubljana pod 3,24 po pa bo kr bo.
Se vidmo :P
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
olson napisal/-a:Tud jest grem v Brlin bol turistično odlavfat (3,45 do 4,00)

Tudi jaz grem v Berlin bolj turistično ... naj živi turističizem :toast:
 kseb
Jaz grem tudi uživat v Berlin. Predvideni čas okoli 4:15.

Bi pa blo fajn, če bi se po teku dobli in kako rekli.
Uporabniški avatar
 Susanne
Tudi moj cilj je preteči maraton. Prvi v življenju. Do sedaj najdaljši tek sem imela 39 km. Danes in jutri še tečem, potem pa počitek, če se potovanju v Berlin lahko tako reče.... Mogoče mi celo uspe v 5-ih urah, samo zame to ne bo turistično.

Se vidimo
 nana
Vsem vam želim srečno pot in lepo vreme na maratonu :D Uživajte!

Laufer, ti pa kakšen kilometer še zame odteč :wink: Jaz bom pa doma :cry:
Uporabniški avatar
 skrb
Susanne,
prihrani nekaj energije od 39 km naprej. Zadnji trije kilometri so v Berlinu še težji kot drugje. Ko pritečeš na Unterdenlinden avenijo, že skoraj vidiš oziroma si v mislih že predstavlaš cilj tistih nekaj deset metrov za Brandenburškimi vrati . Ampak avenija se rahlo vzpenja in ko si že predstavljaš , da boš tekel pod obokom omenjenih vrat, proga zavije levo in potrebno je teči še en levi zavoj. Meni je prav tu predlani , ko je bilo popoldne okoli 28 stopinj C , zmanjkalo tistih nekaj zadnjih atomov moči za dosego cilja . No, kljub vsemu sem kot račka nekako pricapljal v cilj.
Veliko sreče in tekaških užitkov vsem udeležencem ! :P :P :P
Uporabniški avatar
 Radolca
tudi jaz še nisem tekel 42-ke. Bom pa prvo v Ljubljani pretekel. Ne zdi se mi smiselno že kar svoj prvi maraton iti nekam v tujino, ko ga imam pa "doma pred vrati". Mislim, da bi mi že sama vožnja do Berlina (pa tudi če bi se na avion zbasal), pobrala kar nekaj energije. Se bom za začetek v Ljubljani matral, potem pa mogoče še kje drugje 8) , če seveda ne bom že v Ljubljani "konc uzev" :shock:
Gorenjsko Slovenski slovarček: konc uzev = zmanjkati energije, omagati
Uporabniški avatar
 SasoP
skrb napisal/-a:prihrani nekaj energije od 39 km naprej. Zadnji trije kilometri so v Berlinu še težji kot drugje. Ko pritečeš na Unterdenlinden avenijo, že skoraj vidiš oziroma si v mislih že predstavlaš cilj tistih nekaj deset metrov za Brandenburškimi vrati . Ampak avenija se rahlo vzpenja
- - ne me strašit, prosim, sicer pa komaj čakam, da štartamo. Cilj je 3.30, če ga ne bo pa nič hudega. :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA