Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dpop
ero napisal/-a:hoj,

pri nas je pa prišlo do spremembe jutrišnjega načrta. Pia bo namreč odsotna in tako vas žal ne bo čakala z okrepčili v Kosezah. ali lahko Koseze prevzame kdo drug? saj vas je kar nekaj s tistega konca, ne?

jaz sem ob 7:00 v Fužinah, kot načrtovano. CU :D

Kar se tiče okrepčila... nekaj skromnega vas bo čakalo
(kot se že enkrat napisal) na Barju... ko pridete z Golovca,
tečete ob Peruzzijevi, potem pa greste preko Jurčkove in
pri oznaki 26km bo ob hiši (če ne bo mama zaspala :wink: )
nekaj malega sadja in voda (v plastenkah)... pa ko šta voli,
nek izvoli

za Koseze pa ne morem nič obljubit... pa ne da bi rad spal
ampak ima zjutaj ob 9 neke obveznosti... mogoče pa
vseeno

LP Darko

P.S. kot pravi oranžni slon... evo vam mojih 5 dek :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Torej se vidimo jutri ob 7ih! :)

Prosnja: ce ima kdo za posodit 2-3 Power gele za jutri se priporocam - pa se kaksnega kozla bom primaknil.

Na zalost me danes ni (ne bo) nic v Lj, tako, da ne morem opraviti tovrstnega shopinga (jebiga, skoz sem na JIT zalogah :) )

lpTini
Uporabniški avatar
 mojcej77
Zadnje novice - če bo dež, nas ne bo.
Drgač pa pridemo: Rolca, Goga (ona ma svojega privat potiskača Tineta, ki je pri nas na praksi in nima pojma, kaj ga čaka :twisted: ), Pero, Mojcej77 (mi pridemo z dvema taksijema, mogoče bo še kkšen padalec, ampak ne za potiskat), potem pa, če se bo zbudil, pride pa še en Pero, tud s taksijem, iz bivalne skupine na Jakopičevi.
Za potiskanje mamo torej: Rolco (sta se javla Matjaž, pa Fotr, a ne?), Gordano (mamo Tineta, pa bi blo fajn, ko bi mu še kdo pomagal) in Perota (zanj zbiramo kandidate, ki so bogato obdarjeni tudi v zgornji del telesa). Jaz, ta drug Pero in morebitni padalci pa potem, ko vi odšibate naprej, kidnemo na cilj in počakamo. OZIROMA! Do kam bi vi potiskali vozičke? Potrebujete pomoč na kakšni vmesni postaji? Ko boste nehali s sončkovo etapo, se bomo z Rolco slišali, ali pa povejte, kje boste zaključili in se dobimo direkt tam.
Na koncu pa itak na cilju, a ne?

lp,

m

pies: če pa jutr dežuje bom pa znorela...in mirno spala napreeeej... 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
živeli !!

Jutri bom ob koseškem bajerju pustil avto, z nekaj gorenjskega krepčila, ki bo na razpolago ob postanku. :D :shock: :D :shock:

2x LP
 dpop
lojzeP napisal/-a:živeli !!

Jutri bom ob koseškem bajerju pustil avto, z nekaj gorenjskega krepčila, ki bo na razpolago ob postanku. :D :shock: :D :shock:

2x LP

Sam da bo avto odklenjen :twisted: :twisted:

LP Darko

P.S. pridem preverit :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Hja, nič, lepo tecite v spomin na Bubo. Tu že dežuje in ne bo nič. Ampak bom šla enkrat, ko bo koleno dobro, ponovit ta tek.

Potem pa si privoščite BRUNCH, saj je nedelja!

Pa poročajte izčrpno, kako je bilo! :D
Uporabniški avatar
 tini
stasa napisal/-a:Hja, nič, lepo tecite v spomin na Bubo. Tu že dežuje in ne bo nič. Ampak bom šla enkrat, ko bo koleno dobro, ponovit ta tek.

Potem pa si privoščite BRUNCH, saj je nedelja!

Pa poročajte izčrpno, kako je bilo! :D

Stasa, pa dobro saj nismo iz cukra, da bi se na dezju stopili! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 Staša
Ti mogoče nisi, jaz pa sem :)
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:Ti mogoče nisi, jaz pa sem :)

Ti si cukrček! :cmok:
 dpop

"Sladka ko šećer"... to prec podpišem.

ali kot bi rekla Staša... GAD DEMIT da je res...

Ampak je res bolje da poleg boleceg kolena se kaksno
reumo ne stakne...

LP Darko

P.S. bo pa okrepčila več za prisotne :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Darko, ti kar mamico psihološko pripravi na prihod težke konjenice, moj avto bo pa odklenjen le takrat, ko si bo(m) sam to zaželel.
8) 8)
Če prideš preverit glede avta v tekaški opremi in v čredi TF tekačev, bom celo dovolil, da ga boš ti odklenil. :driver:

Pa daj se tam gori , pri vsemogočnem, zmeni, da taošpičene prekle prišpara za kdaj drugič. :wink:

2x LP
 dpop
lojzeP napisal/-a:Pa daj se tam gori , pri vsemogočnem, zmeni, da taošpičene prekle prišpara za kdaj drugič. :wink:
2x LP

Sem klical gor... k vsemogočnem... pa je skos zasedeno.
Pa tut na modi se ne oglas... a čem mu SMS poslat? :wink:

LP Darko

P.S. se bojim da bo kar dež... ampak kot je že Kekec
pel "dobra volja je najbolja"
Uporabniški avatar
 Staša
dpop napisal/-a:

"Sladka ko šećer"... to prec podpišem.

:

DPOP, da mi boš pa ti večer polepšal si pa nikoli ne bi mislila. Pa naj zdaj kar pri tem ostane, da ne boš vsega pokvaril (tako kot to zna Lojze... :wink: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA