Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Če bi bil moderator, bi jaz pobrisal v tej temi vsaj polovico postov. Nehajmo s tem.

Ne pijem alkohola. A sem vseeno zato, da pade kak komentar po dirki.

Se vidimo!

Torej se startnino plača v Kamniški Bistrici, na startnem mestu?
 AHIL
Lep pozdrav.Namesto da bi na to temo debatirali o kakšnih pomembnejših stvareh kar se samega teka tiče se pričkate o nastopu nekega zagnanega fanta .Bojan morda imaš malo treme in tu iščeš kakšno vzpodbudo,nekateri tu so ti jo dali dam ti jo tudi sam .Ne postavljaj si prevelikih ciljev in vse se ti bo dobro izšlo.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
no pa raje recmo, kšno o vremenu! :wink:
Upam da bo proga suha, če NE so skalce mastne ko hudirSlika

Že sedaj vsem želim lepo nedeljo

LP Bojan :wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
V nedeljo bo spremenljivo oblačno. Na zahodu bo večinoma suho, drugod bo občasno deževalo, vmes bodo posamezne nevihte. V ponedeljek bo deloma sončno, pihala bo zmerna burja.

Zna nas naprati.
 marjeta
Ali mogoče kdo ve kako je s cesto po neurju do žičnice tekmo si grem ogledat z otroci. Lep pozdrav Marjeta
Uporabniški avatar
 iverson
Verjetno je vredu, če ne drugače so organizatorji poskrbeli. Grem tudi jaz gor v nedeljo, malo spodbujat, pa uživat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Vsem udeležencem teka želim ugodne vremenske razmere, dober tek, rezultate vsaj približno podobne željenim ali boljše od tega, pa veliko tekaških užitkov, prijetnega vzdušja in dobrega počutja, kolikor je pač na takih ekstremih mogoče.

Se vidimo, na naslednjem teku :) :!:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Darja
Bojan Ambrožič napisal/-a:Torej se startnino plača v Kamniški Bistrici, na startnem mestu?

Startnina se plača tam, ja.
Cesta pa v neurju ni utrpela kakšnih hujših poškodb. Marjeta, mirno si lahko privoščite navijaški pohod do žičnice. Avto pa le pustite kje bliže domu v K.B., ker je više proti žičnici kar problem parkirati, sploh tam po 7. uri.
 ton
Sinoči je bila na TV piki reportaža z lanskega teka: huda zadeva in vsa čast vzpenjačem in vzpenjačicam.
Jaz morda čez par let. Moram prej doktorirat iz razporejanja moči.
 Jeb
Mene pa bolj kot vreme zanima, če obstaja kakšen organiziran ali javni prevoz v K. Bistrico, da bomo malo bolj ekološki, še posebej pa zato, ker bo velik križ s parkiranjem.
Je kdo od organizatorjev na tem forumu za odgovor? Prosim!
Uporabniški avatar
 Darja
Po voznem redu je odhod avtobusa iz Lj za K.B. ob 7. uri (iz Kamnika ob 7.50), prihod v K.B. je predviden ob 8.11, kar se meni zdi kar malo pozno.
Bi bila pa res dobrodošla informacija glede organiziranega prevoza.
Uporabniški avatar
 Darja
Kot kaže, ni organiziranega prevoza v K.B. (odgovor od KGT Papež), torej je edina možnost redna avtobusna linija.
 JJ1
Po mojem je fino, da si tam okoli 7 30(mogoče kaj prej, odvisno kako hitro se "zrihtaš":) ) , da vse urediš, se preoblečeš in se potem v miru ogreješ.
Uporabniški avatar
 še1PR
V novi (junij/julij) številki Adria Inflight Magazinaje (foto)reportaža Urbana Goloba Gorski tek na Grintavec. V elektronski obliki žal nimajo objavljenih vseh strani. Od oseb, ki so na slikah pa (s)poznam Olsona in Marinko Lapajne.

Srečno vsem, ki se boste podali v breg!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA