Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
Ja, res bo vroče, se bo treba dodatno tuširat med tekom :oops: :lol: .
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Ugotavljam, da nas bo kar nekaj polžkov :) . Je pa hec, da vas bo več (če se ne motim) laufalo 21-ko, kakor krajšo razdaljo. Vas z bučnim navijanjem pričakam v cilju! :laola
Vročina pa bo, včeraj so napovedali okoli 30. Upam, da se napoved še kaj spremeni...

LP
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Ugotavljam, da nas bo kar nekaj polžkov :) . Je pa hec, da vas bo več (če se ne motim) laufalo 21-ko, kakor krajšo razdaljo. Vas z bučnim navijanjem pričakam v cilju! :laola
Vročina pa bo, včeraj so napovedali okoli 30. Upam, da se napoved še kaj spremeni...

LP

Jaz tudi močno upam in plešem vsak dan indijanski ples dežja :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
No, zdaj sem pa še plačala, Laufer mi je taksi zrihtal. Pol pa samo še akcija. In priprošnje, pri meni niti ne za vreme, ma zato, da žulj do konca zgine, danes lahko že normalno hodim. :lol:
Uporabniški avatar
 IČA
Po tehtnem razmisleku, glede poškodb, težav z opremo in nenazadnje tudi neugodnega vremena sem se odločil za 7km šprintersko razdaljo. "Mučenje" pa bom prišparal za Ljubljano.
Uporabniški avatar
 Vreme
Kot sem že enkrat povedal, pripravite se na en lep poletni dan. Kot iz gleda bo tudi vroč, pa saj proti vremenu ne moremo nič. mar ne? Ne pozabiti na izdatne količine tekočine. Glede na lanske izkušnje bom s seboj tovoril dodatno tekočino ki mi je lani še kako manjkala, letos pa nočem ponoviti lanske napake.

Sicer pa sem ne nameravam iti na nekakšno izboljšanje p.b zboljšanje le tega imam planiranega za Ljubljanca ko je hladnjeje. :wink: torej se bom le držal nekje v druščini polžkov, razen če ne bodo oni hitrejši! 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme, tudi jaz bom vzela svoj pas in tekočino, da se ne bom presušila (Polžki ljubijo vlažno :lol: ). Bom šla čisto lepo počasi, bo izboljšanje na LM toliko večje :wink: . Sedaj, ko je za mano izkušnja v Radencih, se znam bolje pripraviti.

Vreme, tudi če boš tekel počasi, dvomim, da te bomo polžki dohitevali :oops: .
Uporabniški avatar
 Vreme
ha Lenči bomo videli! :D
 maj
Prijavljen sem zdaj tudi jaz in sicer na 7 km. V Razy-mobilu se peljem bojda z LoniM in je še nekaj prostora za kakega ekološko osveščenega, varčnega ali zgolj družabnega člana ali članico. Se čujemo..
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:ha Lenči bomo videli! :D

Hja, Loni, ki je na fedrcah verjetno res, mi bomo pa od zadaj gledali, kako tečeta :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
maj napisal/-a:Prijavljen sem zdaj tudi jaz in sicer na 7 km. V Razy-mobilu se peljem bojda z LoniM in je še nekaj prostora za kakega ekološko osveščenega, varčnega ali zgolj družabnega člana ali članico. Se čujemo..

Ti bom dala bojda, ko pa so včeraj potekali veliki organizacijski podvigi v tej smeri, beri Laufer se je šel podvige, drugače pa ekološko, varčno in družabno, tisto ta srednje zame odpade, drugo bo še držalo. Zlasti pa eno - sem brez avta, je na dopustu pri mehaniku.
Aja, znam biti tudi tiho, sicer bolj poredko :lol: Pa upam, da prvo pomoč obvladata, če slučajno končam v obliki trupla.

Zdaj pa samo še fedrce poiščem, pa bo.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:

A si Brooksice kam založila :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a:

A si Brooksice kam založila :lol: :wink:

Čudežna kombinacija: štumfi, na katerih piše levo in desno, bodo tudi končali tako, Brooksice brez Pajotove maže (Paaaaaaaaaaaajjjjjjjjooooooo) + fedrci - žulji. Nekaj v tem stilu. Pa morda še kaka koruza spredaj na palčki z mojega polja. :wink:
Uporabniški avatar
 Miroslav
Lep pozdrav!

Glede na vreme v nedeljo bo treba imeti vodo s seboj oziroma na sebi. Verjetno bo podobno Celjskemu malemu maratonu državnosti, ko je bilo 32 stopinj.

Ta tek bo čisti užitek!!!
:wink:
Uporabniški avatar
 zdejan
Organizator bi lahko uredil več postojank z vodo.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA