Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dpop
URADNO PRIJAVLJAM
AD1. mojo življensko sopotnico inu najdražjo Tjašo (TMP)
AD2. mojo malenkost in slugo pokornga osebe pod AD1

LP Darko

P.S. btw... bi se dal kakšen Enemon na Rakitni dobit...
lohka tut na žaru... ker drugač ga morm s seboj prinest
 Warp
Oj,
kak bo pa kj z musko na pikniku? Zadnč smo zvedl da mamo forumovci izbran okus, a bo kdo kj sabo prnesu? Oz. a bo kksn radio gor?
Pa za Stašo nj en prnese The Pixies da si bo prsla na jasn, k je ceri se je pojavu problem ;)

LP URoS
Uporabniški avatar
 GaGa
Smrk, smrk ... prav zalostna sem, ker ne morem pridet na Rakitno :( :--( :cry:
Upam, da bo se kaksen "spoznavni piknik"...

Pojejte kaksen cevapcic tud zame :D :D :D , pa imejte se maximalno dobro!!!
Uporabniški avatar
 Tjaša
GaGa napisal/-a:Smrk, smrk ... prav zalostna sem, ker ne morem pridet na Rakitno :( :--( :cry: Upam, da bo se kaksen "spoznavni piknik"...
Pojejte kaksen cevapcic tud zame :D :D :D , pa imejte se maximalno dobro!!!

GaGa, po kuloarjih se šepeta, da bodo nekateri ful razočarani, ker boš manjkala. Se splača še enkrat premislit. Si pa tud od vraga, enkrat se pojaviš, pa te že opravljajo! :rol:
Uporabniški avatar
 GaGa
GaGa napisal/-a:GaGa, po kuloarjih se šepeta, da bodo nekateri ful razočarani, ker boš manjkala. Se splača še enkrat premislit. Si pa tud od vraga, enkrat se pojaviš, pa te že opravljajo! :rol:

Zal ne bo slo. Grem z jadrnico po Grciji (tudi to se splaca) in je ze vse dogovorjeno. Ni variante, da prestavim.

Tjasa, po resnici me malo skrbi kako bo tam z mojim tekom. Zaenkrat mam se zelo optimisticen nacrt... vstajanje ob 5:30 :shock: , en trening, zajtrk in potem lahko izplujemo novim dogodivscinam naproti. Se optimist, a ne??? :D
Uporabniški avatar
 vidkul
GaGa napisal/-a: Tjasa, po resnici me malo skrbi kako bo tam z mojim tekom. Zaenkrat mam se zelo optimisticen nacrt... vstajanje ob 5:30 :shock: , en trening, zajtrk in potem lahko izplujemo novim dogodivscinam naproti. Se optimist, a ne??? :D

Jaz bi reku da si kar velika optimistka. :D
predlog: plavi za jadrnico, si boš lahko čas razporedila čez cel dan :wink:

lp Vid
Uporabniški avatar
 Tjaša
GaGa napisal/-a:Grem z jadrnico po Grciji... Tjasa, po resnici me malo skrbi kako bo tam z mojim tekom. Zaenkrat mam se zelo optimisticen nacrt... vstajanje ob 5:30 :shock: , en trening, zajtrk in potem lahko izplujemo novim dogodivscinam naproti. Se optimist, a ne??? :D

Na tvojem mestu se sploh ne bi sekirala. Takrat, ko boš imela priložnost odteci daljše teke, vmes pa upoštevaj vidkulov predlog. Saj tud kravljanje nažene utrip pod nebo, pa še kolena boš čuvala na tak način. Istočasno boš naredila še fitnes trening, kar za celo telo, kar je v fitnes centrih naenkrat skoraj nemogoče, edino če tvegaš, da te pobere.
Punca, glavo pokonc, pa treniraj :!: , pa ne pozabi uživat :!:

PS
Tudi jaz sem bila lani septembra v Grčiji na Krfu. Prve dva dni sem imela malo težav z visoko vlažnostjo zraka, potem pa sem se aklimatizirala in mi je bil tek v novem okolju v užitek.
Uporabniški avatar
 Barb
Warp napisal/-a:Oj,
kak bo pa kj z musko na pikniku? Zadnč smo zvedl da mamo forumovci izbran okus, a bo kdo kj sabo prnesu? Oz. a bo kksn radio gor?

Pravkar sm na kratko govorila z Matjažem.
Danes se dobiva,tako,da vse izčrpne informacije,predvsem pa opis poti do gor,bodo sledile jutri.

Torej če ima kdo še kakšno vprašanje,prosim na dan z besedo,da se še danes pozanimam.

Warp,radio s cd je gor,tko da prinesite čim več cd.
 dragons
Kdaj je zadnji rok za prijave! Stvar je še negotova tako da šele konec tedna zvem.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Upam, da bo naslednji piknik bolj naklonjen mojemu urniku.
Zato pa se zaobljubljam, da bom na tistem pikniku, kateremu bom uspel prisostvovati, špilal Dj-ja. S seboj bom privlekel 400W, dva platenšpilerja, dva cd-ja, dva kasetofona, goro glasbenega zapisa,...
Zato poskrbite, da bo tudi naslednji piknik v bližini trafo postaje, ali daljnovodov! 380V rulez!!
(diđej trajče press)
Uporabniški avatar
 Barb
Dragons napisal/-a:Kdaj je zadnji rok za prijave!

Tudi na sam dan piknika.Prideta gor,pa je.
Sam prosim,to naj bodo sam izjeme. Ker mislim, da se dobro zavedate,da moram vsaj za hrano povedati okvirno številko udeležencev.
Hvala

Bajsi napisal/-a:Upam, da bo naslednji piknik bolj naklonjen mojemu urniku.

Mislm,kako si upaš odpovedati!
Ampak sej razumem,da tvoji domači,pač ne morejo brez kulinaričnega mojstra na dopust.
Naslednjič bomo pa še posebej pazil,da bodo prišli na račun tisti,ki zdaj ne bodo uspeli.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo!
Tud jst pridem! Stoprocentno!
V bistvu dvestoprocentno. Zraven pripeljem še meni zelo drago osebo ženskega spola, bodočo (obljubim, da bo do piknika že) članico TF, ki občasno tudi nekaj teče in s katero bova čez petdeset let :shock: pobirali tekške kolajne v kategoriji seniorjev, sevede prijavljeni pod TF. 8)

komaj čakava,

m

pies:bi naju kdo peljal gor iz lj, k gre še isti dan nazaj?Sej bi blo luštno spalko pohopsat, sam moram naslednji dan pet na koncert v prekmurje, pa pol direkt na morje delat za en teden... se kdo javi? sej...če koga skrbi... zame ste že vidl da ne grizem, nje se pa ni za bat. razen, če si moški. ti majo ob njej zelo hitro mehka kolena... :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Mojcej77 kaj pa tvoji sončki,bi tud prišli?
Ker potem bi se bilo potrebno še za njih zmenit.
 dpop
mojcej77 napisal/-a:pies:bi naju kdo peljal gor iz lj, k gre še isti dan nazaj?Sej bi blo luštno spalko pohopsat, sam moram naslednji dan pet na koncert v prekmurje, pa pol direkt na morje delat za en teden... se kdo javi? sej...če koga skrbi... zame ste že vidl da ne grizem, nje se pa ni za bat. razen, če si moški. ti majo ob njej zelo hitro mehka kolena... :wink:

če se nobeden od "trdih" :wink: ne bo javil... se lahko jaz ponudim
kot izhod v sili, mam tko trda kolena, jih tut Silan ne zmehča...

se pa po mojem ni za bat da se ne bo kdo "bolj resen" ponudil... :wink:

LP Darko

P.S. ampak če vse ostalo propade... "count on me"
Uporabniški avatar
 bosin
Barb, piši še mene zraven. Itak nimam daleč, en klanček, pa sem gor.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA