Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:Tale tema je mal zamrla. A kdo kaj ve? :wink:

Zakaj naj bi zamrla? Folk trenira prijav je že veliko pa še več jih bo. Imamo še dosti časa do takrat.
 nana
pajo napisal/-a:
nana napisal/-a:Tale tema je mal zamrla. A kdo kaj ve? :wink:

Zakaj naj bi zamrla?

Jaz sem imela v mislih tisto v zvezi z agencijo, ki naj bi v 10ih dnevih pripravila program, da vidimo kako in kaj :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
A lahk mal nehaš težit in počakaš, da se vrnem iz Aten, a? Bomo zrihtal tako, da bo dobro, ta čas pa malček potreniraj, pa bo nestrpnost šla skozi znojnice na plano.

Lepo se imejte in pridno tekajte!

Pozdrav iz Glyfade!
Uporabniški avatar
 Bor
BoF napisal/-a:A lahk mal nehaš težit in počakaš, da se vrnem iz Aten, a? Bomo zrihtal tako, da bo dobro, ta čas pa malček potreniraj, pa bo nestrpnost šla skozi znojnice na plano.

Lepo se imejte in pridno tekajte!

Pozdrav iz Glyfade!

dej bof no...a ne morš spat..... :D

ps: dobr oddelajte šparto 8)
 nana
BoF napisal/-a:A lahk mal nehaš težit in počakaš, da se vrnem iz Aten, a?

Saj ti ni treba bit nesramen (ali pa napadalen). A tebi teži vsak, ki ne razmišlja tako kot ti?
Uporabniški avatar
 klaudi
Nana, ne sekiraj mi BoFa!

Pozdravček v Atene.
Uporabniški avatar
 BoF
nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:A lahk mal nehaš težit in počakaš, da se vrnem iz Aten, a?

Saj ti ni treba bit nesramen (ali pa napadalen). A tebi teži vsak, ki ne razmišlja tako kot ti?

Sploh nisem napadalen, do TF memberjev pa sploh ne nesramen. Samo mal mi dajte da zadiham, da spravim en velik projekt z ramen, pa bomo vse porihtali. Nič panike. Sori če je zgledalo da sem prerobato zabevskal nazaj. Ni bilo namerno! (... če bi bilo, bi bil prav poseben stil tega mojega pisanaj... Eni že vedo...)

Pozdrav!!!

p.s. Vabljeni na www.dusanmravlje.si za kakšno vzpodbudno napisano besedo
Uporabniški avatar
 BoF
Ej mene nazaj! :hello:

Naslednji teden novice za Palmanovo! Nč bat! Pozdrav!

Vas mam rad... :--
Uporabniški avatar
 maca
Še ena prijava za (ogrevan) bus za Palmanovo:
Nataša Erjavec, tudi TF-jevka.

Upam, d ani še cel bus totalno poln.
 bojanm
Drage tekačice,tekači in vsi ostali,peti november se bliža
in s tem rok cenejše prijave 10€,kar se mene tiče lahko
začnemo z zbiranjem prijav,kdor je za ni proti.
zaenkrat zgleda tako
1.jest-bojanm
2.Aleš Jurančič-ales
3. Irena Brglez maca56
4. Polona Mlakar LoniM
5. Nataša Erjavec ne vem, kakšen nick ima tle gor

Ok, se opravičujem, ker smetim tu, sem pozabila, da je treba poslati ZS z zaželenimi podatki.
Nazadnje spremenil Loni, dne 15 Okt 2008, 09:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Jaz se še nikjer nisem pofločkal, ne za tek, ne za bus, ker mi marsikaj ni jasno. Oprostie moji neumnosti, nisem sam kriv :D .

- Ali sta bojanm in BoF povezana in medsebojno sodelujeta (BoF je govoril o kompletni organizaciji glede same prijave in izleta prek agencije, vendar potem nisem zasledil dodatnih informacij, Bojana sem razumel, da se sami prijavimo na tek, on pa organizira prevoz) ?
- Folk se je prijavljal za bus, vendar nič ne vem o tem busu (kdo je v igri, omejitev števila, cena, odhodi in prihodi,...)
- Zakaj so nekateri spraševali, če je še kaj prostora v busu (zasledil sem, da bo ob povečanem številu kandidatov poskrbljeno za dodatni avtobus) :shock:
- Ali mi lahko kdo po domače pove kakšen je postopek prijave in plačila vključno s prevozom, da ne berem vseh že napisanih strani ? (sicer še vedno nisem odločen, vseeno pa bi rad vedel)
Uporabniški avatar
 Laufer
Ker se BOF ni nič oglasil, očitno velja prva ponudba Bojana. Glej prvi post na prvi strani.
:lol:
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Sliši se dobro mamljivo je tudi rabim samo še kakega zajca (ni nujno da je zajc) pa, da se ga probam kakšen km držati. Se kmalu odločim.

Jaz tudi rabim enega bolj počasnega za družbo, da bi se res odločla :wink: .

Te držim za besedo :arrow: 10 po vrsti se prijavljam.

Še žena brez teka!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA