Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Pridružujem se tudi jaz :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Še jaz sem našel malo časa in se oglašam.

Lonely :cast1:
Uporabniški avatar
 lonely
Dajte no,malenkost.

Veste pa kako se pride do vasice Medea?

No,če nimate navigacije v avtu predlagam tako:

V Sežani vstop v Italijo-po avtocesti smer Venezia-na avtocesti izhod Vilesse (plačilo cestnine 1 eur)-po glavni cesti za Gorizio nekaj km do izhoda Gradisca d Isonzo-v Gradisci na križišču smer Mariano del Friuli (Udine)-v mestecu Mariano del Friuli smerokaz Medea-prizorišče Medea center.
 spela*
Lonely, ta opis bo zagotovo prav prišel. :D

(Kljub temu upam, da se tja in nazaj ne bom peljala sama, a če že, se vsaj ne bom izgubila. Upam. :oops: )
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da nas ni prav veliko predlagam, da gremo tisti iz Ljubljane in okolice skupaj z dvemi avtomobili (po javnih priznanjih sodeč, bosta 2 dovolj). V Sežani pa se dobimo še z lonelyjem, RoKom in ostalimi potencialnimi kandidati.
Uporabniški avatar
 IRA
Tkolele ...

Zdej so pa tudi meni poslali nazaj, da sem uradno IN :twisted:

SIJA :P
Uporabniški avatar
 tae
Plan za mojo prvo tekaško tekmo v letu 2009:

- Če bo pred samim štartom dovolj časa za ogrevanje, prvih 5km na full. Razdaljo si bom meril sam s pomočjo foodpoda ne glede na kilometrske oznake, za katere niti ne vem če bodo.

- Če pred tekmo ne bo dovolj časa za ogrevanje, prvih 15 minut počasi za ogrevanje in potem 5-ko na full.

V vsakem primeru po 5-ih km pavza s hojo. To bo moj prvi test iz projekta 5k na uradni tekmi.

Orietacijski čas bo 19 minut (če bo bolje, sem na pravi poti in delam pravilno, če bo slabše, sem nazadoval in bo treba nekaj spremeniti)

V vsakem primeru mi bo potem ostalo še cca 15km. Dejansko še nisem odločen kaj potem. Možnosti so sledeče:
- počasen tek do cilja, kot dolgi iztek hitrostnega teka
- počakam kakšnega (kakšno) znanega forumovca in se do cilja prilagodim njegovemu (njenemu) tempu
- če bi mi slučajno ostalo dovolj energije, odtečem celoten polmaraton do konca s svojim možnim tempom
- ko se vmes dovolj spočijem, naredim še en test ponovno na petki ali desetki (ta je še najmanj verjetna varianta)

Dejansko se bom odločil šele vmes med tekmo po prvem testu. Vse je odvisno od tega kako bom utrujen.

Marsikdo bo rekel, da preveč kompliciram in preveč planiram, da bi bilo bolje, da le odtečem in se imam fajn, kakor bo pač bo, ampak tega enostavno ne morem. Ne morem iz svoje kože. Marsikomu so takšni plani v breme, meni so v pomoč.
 spela*
Tae, samo v premislek: ne vem, koliko ljudi bo na štartu, ampak če bo gneča, ti bo verjetno lažje, če se ogreješ pred startom in se postaviš v prve vrste.

Jaz nameravam tekmo preteči z menjavanjem tempa. Se mi bo pridružil kdo, ki me bo "preganjal" v hitrih kilometrih in bil pripravljen na lagoden tek v ta počasnih?
(Lahko se tudi razporedite in menjavate vsakih nekaj kilometrov. :lol: )
Uporabniški avatar
 bobr
Tae preveč kompliciraš :). Ampak te razumem in spoštujem, tak pač si.
Me prav zanima kako ti bo šlo. Bom držal pesti da ti uspe potrditev teorij. Po testu raje ne pretiravaj in se pridruži Špeli ;).

P.s.: Vsekakor so me zasrbele noge ko sem videl to objavo. A pamet je zmagala, tekma v januarju je bistveno prezgodaj za začetek dobre sezone. Vsaj meni se tako zdi.
 andrejm9
najbrz se vidimo. Upam, da bo lepo vreme...
Naj nekdo napiše, če so kilometrske oznake, food stations....kako je z organizacijo?
Uporabniški avatar
 tae
Andrej, pozdravljen. Si se nam le uradno pridružil. Dobrodošel v TF družbi. Sicer ti nihče od nas ne seže do kolen, morda pa nas boš lahko kaj naučil. Na zmago v Medei :toast:
 spela*
tae napisal/-a:Glede na to, da nas ni prav veliko predlagam, da gremo tisti iz Ljubljane in okolice skupaj z dvemi avtomobili (po javnih priznanjih sodeč, bosta 2 dovolj). V Sežani pa se dobimo še z lonelyjem, RoKom in ostalimi potencialnimi kandidati.

Ne vem, če bosta dva avtomobila dovolj. Koliko nas gre zdaj tja? Da se zmenimo in da ne bo šel vsak s svojim avtom.
Uporabniški avatar
 tae
Jaz bi prišel s svojim avtom do Ljubljane, potem pa bi se komu pridružil v drugem avtu (plačilo bencina in pijače), ker s svojim ne upam na daljšo pot (ni ravno brezhiben, ampak...)
 spela*
Jaz lahko peljem, tako ali tako sem se do zdaj vedno z drugimi "šlepala", tako da sem že na vrsti. :lol:
(samo da se ne bo zdaj zgodilo, da si z mano nihče ne bo upal peljati :twisted: )
V avtu je načeloma prostor zame in še tri. Pasji boks bomo pustili doma, da bo v prtljažniku prostor za prtljago, pokale in nagrade. :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA