Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Omejitve pri prijavah se nanašajo predvsem na nočitve, kjer imamo rezerviranih od 25 do 30 postelj dnevno. Namestitve tekačev so opisane na spletni strani teka in verjamem da je to najugodnejša rešitev. Ustrezna rešitev se mi zdi tudi avtodom, precej manj pa vožnja vsak dan do doma. Čeprav je prijavljenih preko 20 tekačev ne verjamem, da se bodo vsi tudi pojavili na startu teka; poleg tega si bodo nekateri med njimi nočitve organizirali sami.
Prijave za celo tekmo in tudi za dnevne etape sprejemamo do 1.8., plačilo pred tekmo je obvezno le za tekače na celo tekmo. Razlog je predvsem v organizaciji nočitev. Vsi bodo račun za plačilo prejeli po mailu, dnevni tekači pa lahko plačajo tudi na startu dnevne etape.
Iztok
paprikar napisal/-a:a je celotna tekma organizirana samo za 20 ljudi, ki jim lahko zagotovijo spanje ali narobe razumem napisano?

A se bo zadeve udeležil kdo, ki ni ultratekač in bo kakšen kilometerček tudi prehodil, če ne bo šlo drugače?

lp,n

Jest nisem ultra tekač in čas mi ni gospodar.
Nekaj daljših zadev sem dal že skozi.... spremljevalcem tudi ne bo lahko cel dan biti na mestih

Grem, da pridem na vseh etapah do konca, vem, ne bo nam lahko, pa vendar je možno :clap: :clap: :clap: tek pa hoja dobrodošla bosta izmenjava sploh v naslednjih dneh ko bomo že kaj skozi dali.
Kaj se bo vmes dogajalo, bomo pa sproti spoznavali :laola
Progo sem za junijski praznik že prevozil z ženo, :driver: je zanimivo razgibana in lepi predeli se bodo videli, tudi klančine so vseh % spusti tud ne bodo nedolžni. :driver: mal smo si zapisala možne postojanke in trgovine pa gostilne... :toast: :piti: :wc: za vse kar bo potrebno predelati čez dan, mi ni treba nč skrbet za to, je že spisala vse.

Za ponovitev pa na tejle strani ne bo škodovalo obnovitev znanja iz prve pomoči, morda pride prav na samem mestu pri udeležencih tega teka, če bo zelo vroče in premalo :drink

[/code]http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=37&t=9246

No se vidmo.
Zdaj je pa res le še mesec dni do starta.
Bo treba začet spet trenirat, pa se učit prvo pomoč :D pa še na morje peljat družino :driver:
in seveda pravočasno plačat startnino :hack: preko e-bančništva
še par dni pa spet tapering :wink:
Pozdrav.Zanima me a ima kdo podatke o trasi 5.etape,kje točno poteka trasa,mogoče zemljevid,kajti z tistim miniaturnim na uradni strani si ne morem kaj dosti pomagat :? .Ko pa poskušam odpret zadevo ki je označena kot GDB datoteka,se mi pa pokaže kup nerazumljivih znakov.Mogoče pa ne znam pravilno odpret datoteke :oops: ,nisem ravno heker računalništva :D .Kajti lepo bi bilo že za moje spremljevalce,da se ne izgubijo,kaj šele jaz :D .Lep pozdrav,se vidimo na Transu.
Ojla,

ker sem mnenja, da letos še ne bi zmogla odteči celotnega Transa Slo sem se odločila, da se raje dobro pripravim za Logarsko, tole pa še odložim za kakšno leto ( upam, da se bo tekmovanje " prijelo ").
Ker bo na Transu bolj malo okrepčevalnic sva se z Robocopom odločila, da vam bova na 2. etapi pripravila eno dobro založeno okrepčevalnico in sicer vas bo okrepčevalnica čakala nekje na 60 km. Tam kjer se začne cesta vzpenjati in boste morda želeli za kakšno minutko " zadihati " preden se boste lotili klanca ( pred Dobjem ).
Torej voda, energijski napitek, juha, kava, coca cola, sol, banana, čokolada, in verjetno še kaj.....in seveda veliko vzpodbudnih besed :laola . Glede na to, da je štart etape ob 6-ih zjutraj vas lahko pričakujemo nekje po 12.oz 13. uri ???? Sicer pa kadarkoli boste prišli mi vas bomo čakali :laola !!!!

Če pa ima kdo kakšno " posebno željo " pa naj to javi na moj ali Robocopov zs, če se bo dalo bomo uresničili tudi to.

Ker se vaše priprave počasi že končujejo vam želim, da se dobro spočijete in
"naglihate glavo " !!! Saj veste " vse je v glavi " :wink: .

:wink:

Lp, Nataša
Gledam med prijavami...... :oops: :oops: :oops: druga etapa :roll: :roll: :--( :--( :--( :--( nikogar ni :--( :--( :--( nihče nas ne bo dodatno oplemenitiv :lauf: :lauf: :driver: :ignore: :-(( :-(( :TF)

pa tako lepo razgibana bo,
med trto in polji se bo vila,
med hribe parkrat bo zavila,
nam moči jemala,
ampak za dušo nekaj bo ostalo :rol: :rol:

Škoda da je nihče drug ne bo pretekel :(
spoznal skrivnosti sebe bi in rekel
dobro da sem lotil se je
saj prijetna prazaprav je. :--

ampak še mate čas da podležete izzivu tele II.etape???

:laola :TF)
Okrepčevalnice oz. mesta z vodo so predvidene na vsaj petih mestih, od katerih bo na približno eni tretjini in na dveh tretjinah okrepčevalnica z različnimi napitki in sadjem, na ostalih mestih pa le voda. Za drugo okrepčevalnico je dobrodošla pomoč forumovcev ali domačinov v tistem kraju, za start, cilj in prvo okrepčevalnico pa bo poskrbela naša ekipa. Doslej imamo dogovorjeno okrepčevalnico na Kapelskem vrhu (etapa 1), z Borisom Kolmanom (samostojni) pa sem se dogovarjal za drugo etapo na istem mestu, kot jo bo imela Nataša. Da pa Boris ne bi tik pred Natašino okrepčevalnico delal nelojalne konkurence, bomo zadevo uskladili (čeprav Nataša na moj ZS ne odgovarja).
Iztok
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA