Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

edo-brko
Lp!

Pridemo tudi "vrtičkarji" iz Medeje (okrepljeni z 1-2 novincema)!

Zanima me, če se bo "čudež" zgodil tudi v Gorici in bodo "bello ragazzi" iskani po njivah kot tartufi? Tu bo mal težje, ker ne bo njiv kvečjemu le kakšen vrtiček.
Mogoče mi bosta Loni in Nana tudi neposredno odgovorili na moje vprašanje o dogodivščini v Medeji, ki sta ga najbrž "spregledali".

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Loni
Ne pozabi vzet motike s sabo, pa še eno za RoKa, da boš imel moško družbo, medve z Nano že pridno trenirava okopavanje oziroma vkopavanje v blato. Prejšnjo nedeljo sta se v Fossalungi pri tem opravilu pridružila še maca56 in Laufer, zmeraj več nas je. Oni BMW makina dečko je pa verjetno beleco spravil na varno v garažo, ko je videl tisto svinjarijo za sedeži. Čeprav donne smo bile same lepe in gobezdave :lol: In kaj je hotel revež, ker bi se lahko 7 babnic na enega ubogega mafijozota spravilo, verjetno še danes ne bi prišel k sebi. Nič ne skrbi - imamo dobre nosove za iskanje njiv, vrtički bojo za tako gužvo res malo premiceni, pa še makine ne bojo mogle gor parkirat.
Česa drugega ni za povedat, v Medeji smo rahljale zemljico, zdaj bo treba pa že grabne delat, naslednjič pa sadimo patate, akter bomo jeseni pobrale in jih dobimo servirane rahlo predelane - v njoke v Palmanovi. Va bene???
Uporabniški avatar
 RoKo
V Gorici ni veliko priložnosti za vrtičkarska opravila. Več ali manj se teče po ulicah, malo tam malo tu, pa spet nazaj tja. :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
8) Med tlakovci se bi dalo malo :lol: , nesmeš puncam vse veselje pobrat :nono:
Uporabniški avatar
 RoKo
bernarda napisal/-a:8) Med tlakovci se bi dalo malo :lol: , nesmeš puncam vse veselje pobrat :nono:

Dobro, no, saj štart in cilj sta tudi zraven parka. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
bernarda napisal/-a:8) Med tlakovci se bi dalo malo :lol: , nesmeš puncam vse veselje pobrat :nono:

Saj RoKo ni tak, on bi znal še celo kak žakelj zemlje s sabo prinest. No, za vsak slučaj bomo imeli s sabo malo Desiree krompirčkov.
 nana
RoKo napisal/-a:V Gorici ni veliko priložnosti za vrtičkarska opravila. Več ali manj se teče po ulicah, malo tam malo tu, pa spet nazaj tja. :wink:

Saj za Medejo je bilo tudi rečeno, da se teče po asfaltu :roll: Ampak kdor išče, ta najde :wink:
Loni, tole je pa za 5+ :lol:
Uporabniški avatar
 maca
Punce, zdej k sm se pridružila hortikulturni bandi, se pa moram oglasiti.
U moji rodni Gorici se je treba zadev lotiti po abčutku in po pameti, torej bomo v mestu vrtnic sadile vrtnice. Če ste se že javile za okopavanje, grablanje, Roko za ozemljevanje, pol bom jaz vrtnice prispevala, ok?
Uporabniški avatar
 lenči
maca56 napisal/-a:Punce, zdej k sm se pridružila hortikulturni bandi, se pa moram oglasiti.
U moji rodni Gorici se je treba zadev lotiti po abčutku in po pameti, torej bomo v mestu vrtnic sadile vrtnice. Če ste se že javile za okopavanje, grablanje, Roko za ozemljevanje, pol bom jaz vrtnice prispevala, ok?

Pa rokavičke, da ne bo trnje preveč pikalo :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Arabo
Swvws smo še zamudniki.... Prav danes sem nameraval sam urediti s plačilom, pa ne vem ali se bolj splača to opraviti kar v Italiji. Če pa lahko to uredim tu, super. Samo povejte kako?
Uporabniški avatar
 Arabo
Swvws smo še zamudniki.... Prav danes sem nameraval sam urediti s plačilom, pa ne vem ali se bolj splača to opraviti kar v Italiji. Če pa lahko to uredim tu, super. Samo povejte kako?
Uporabniški avatar
 lonely
[quote="Arabo"]Swvws smo še zamudniki.... Prav danes sem nameraval sam urediti s plačilom, pa ne vem ali se bolj splača to opraviti kar v Italiji. Če pa lahko to uredim tu, super. Samo povejte kako?[/quote

Kontaktiraj po ZS -aisha-

Se mi zdi da gre v četrtek spet v Gorico na sedež organizatorjev.
 vlado
Tudi jaz bi rad uredil tukaj prijavnico za Gorico.Aishi sem že poslala ZS,upam,da mi bo odgovorila.
Uporabniški avatar
 tomi
inchi napisal/-a:Najenostavneje je izpolnjeno prijavnico poslati po e-pošti na naslov
info@marciatorigorizia.it.Denar nakažete preko spletne banke (naprimer Abanet), ko je nalog sproveden ga po e-pošti pošlješ na isti naslov kot prijavo.
Zadeva deluje..

lp
in chi

Kako v ta obrazec http://www.marciatorigorizia.it/immagin ... a2009a.jpg
vpišem svoje podatke in pošljem po e-pošti?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA