Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
tini napisal/-a:Tudi ZdravkoC se je koncno prijavil :twisted:

Bla bla bla ...
jaz sem se že zdavnaj prijavil, le v moji navadi ni, da bi takoj plačal. Ne vem, je že v mojih koreninah tako zapisano ... Zlahka daš le denar, ki si ga zlahka dobil :D
Imam pomisleke :ignore: čeprav vem, da se organizator mora zavarovati z vnaprejšnjim plačilom.
Torej, jaz sem TUKAJ
 Bacek
Hmmm, jaz bi imela pa eno vprašanje glede pasje družbe. Kot vidim, je med člani TF kar nekaj pesjanark in me zanima, ali jih boste pripeljali s seboj? Jih je sploh dovoljeno pripeljati?
Ker tale podvig zahteva mojo odsotnost cel dan, ne bi rada pustila psic doma samih. Lahko sicer pustim vse tri (še fanta), :twisted: ampak ne vem kako mu bo to všeč. :lol: :lol:
Torej, ste v preteklosti imeli kakega psa na srečanju?
Uporabniški avatar
 Vreme
Osvežena štartna lista z vsemi nakazili ki sem jih dobil do danes zvečer. Število prijavljenih se počasi bliža številki 80 :clap: . Prosim še enkrat vse, ki ste se prijavili in vplačali pa se ne najdete na štartni listi, da mi to sporočite preko zs!
Uporabniški avatar
 lonely
Tudi moja malenkost pride na ta lep tekaški dogodek.

Čeprav sem imel ene dileme glede nastopov tisti vikend...sem se vseeno odločil za Sladkih 6.

Pogled na seznam prijavljenih me dodatno prepričal v pravilnost moje odločitve.

Ko pa vidimo da za vsem stoji naš dober prijatelj -Vreme-...dober organizator in animator... ki nič ne prepušča naključju...nam ostane le to... da se že vnaprej veselimo tega dogodka.

(Dilema je bila Marathon Ravenna...kajti že lani sem imel plačan tek ampak mi je umrl kuža in so mi se noge "odrezale"...organizator pa mi je šel "na roko" in prenesel prijavo na 2009)
Uporabniški avatar
 Wega
lonely napisal/-a:Ko pa vidimo da za vsem stoji naš dober prijatelj -Vreme-...dober organizator in animator... ki nič ne prepušča naključju...nam ostane le to... da se že vnaprej veselimo tega dogodka.

Čakaj, kakšne pa kvasiš??? Se ne spomniš kako je zamočil lani???
Wega napisal/-a:
Čakaj, kakšne pa kvasiš??? Se ne spomniš kako je zamočil lani???

Hja...in menda bo letos enako. Nekaterim organizatorjem se pa res ne da prav nič dopovedati. Letos so nam še te ''čipe'' nabili...

:mrgreen:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:pa se špikanje za doping smo uvedli in bo to postala edina rekreativna prireditev, kjer se bo testirala kri.
:mrgreen:

Na koncu pa vas bomo še sezuli in boste tekli bosi :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com