Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes popoldne ogled stanja na progi.

Parking je možen na standardnem mestu - veliko parkirišče!

Sneg je sipek, suh, se zelo melje, stopinja zelo zdrsava. Bližnjice uhojene do serpentin, naprej pa jih veter stalno zasipava, po grebenu sem gazil do kolen zaradi zametov in napihanega snega. Imel sem tudi orkanski veter, prave arktične razmere. Še nikoli v življenju nisem porabil toliko časa do koče...Snega sicer ni prav veliko, kot rečeno problem je veter. Za jutri upam na boljše razmere, napoved je boljša, razen peklenskega mraza zjutraj. Obvezne tople rokavice, kapa in odlične nogavice! Verjetno bo jutri boljša varianta preko spodnjega Kališča kot po grebenu....in zanesljivo ne bo padel noben oseben rekord!

Trgovina Maxximum iz Kranja je zopet prispevala mešanico energijskega napitka, ki sem ga danes prinesel v kočo. Hvala Juretu za sponzorstvo!

Se vidimo jutri......Uroš
Uroš glede na to ker sem se danes vrnil iz Rogle ti presneto verjamem, kar se dogaja na Kališču.Tu na Rogli je bilo noro hladno že nekaj časa ne tako.Se človek kar razvadi, ampak ko sem kukavco mal bolj pognal je kuj bol toplo.Jutri bomo pa radiatorje sabo nesli pa bo stvar rešena :D !
Se vidjamo jutri zjutraj v sedmih nebesih pod Kališčem :wink: !
vročine ne bo,bo pa vroče :D .-15 je že zdaj spodaj,zgoraj pa še kakšno več (včeraj -17) se bo treba kar toplo oblečt,kljuke pa nam teren pripravljajo že od 5-tih naprej.se vidmo ob devetih pri potoku lp ju
Ja moram rečti da je bilo noro hladno!No sem moral obrniti, ker je Martinu bilo zelo, zelo hladno.Martin ni prišel še niti do samega štarta, ko je moral obrniti.Oziroma sem mu rekel naj obrne.In naj počaka v avtomobilu.Zatem sem pa šel naprej in seveda štartal, ko sem pomislil, kako bo še zmeraj na hladnem.Saj smo zadnjič, ko vzunaj ni bilo tako hladno kot danes in sedli v avto nas je kar rukalo.In sem imel slabo vest pa sem se raje, kaj kmalu obrnil.Ne bi mogel niti dobro iti naprej.Otrok pa na mrzlem v avtu.Avta pa zaenkrat še ne zna zalaufat da bi si naštimal na toplo.Pol bi bla pa druga pesem.In je bil sam v avtomobilu neprižganem.Pa sem obrnil v doglednem času, da se ne bi podhladil da sem ogrel avto.Noro mraz, noro.Ledena Zimska Liga Kališče bi bilo primeren naziv za danes.Ampak človek se vsega počasi navadi mar ne? :D Se vidimo naslednje nedeljo če ne bo prišlo kaj vmes.Ja včeraj na Rogli in v petek kjer sem bil službeno je bilo pa še bolj hladno pa še pihalo je.
:wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA