Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
Zdravc in Bof, hvala! take stvari si je treba nekam zapisati, jih prebrati (večkrat) in se jih držati! saj načeloma jih vsi vemo a ta 'načeloma' v praksi lahko pomeni tudi čisto zmedo in s tem nepotrebne težave.

sobota, 29. maj? mi je OK. a naketeri tečete v Grosuplu, ne? si boste vzeli čas med tekom ali boste dirkali ali opravimo miting kar med tekom ali vse troje? :)
Uporabniški avatar
 GTA
ero napisal/-a:sobota, 29. maj? mi je OK. a naketeri tečete v Grosuplu, ne? si boste vzeli čas med tekom ali boste dirkali ali opravimo miting kar med tekom ali vse troje? :)

Tud men je ok. Pridemo v Grosuplje v sob.29. maja, med tekom, po teku...vseeno
Če bo vreme suho, se bova z Marijo zapeljala z vami okoli Balatona s kolesi. Malo bova zadevo poslikala, ker se da tam narediti zanimive slikice.

A je kdo kaj gledal vremensko napoved v času dirke? Vreme, mogoče lahko ti kaj napoveš? Vidim da ste prijavili ekipo.
Naslednje leto pa bi se lahko zbrali mi bosopeti in bosi objadrali Balaton. Kaj pravite? Vsem letos prijavljenim pa želim, da zadevo preživite brez kakšnih zapletov in da se vam izteče po načrtih.
Glede vremena lahko najverjetneje pričakujemo kakšen ekstrem-ali hudo vročino ali mraz :D V glavnem je bilo že vse povedano, dodal bom še nekaj mojih misli iz perspektive tistih, ki pač nismo prišli do konca. :evil:
Mene je predlani zvilo pri 166 km in 23. urah, torej časa je bilo še dovolj, moral bi se enostavno uleči v kakšno senco in počivati uro ali dve pa potem nadaljevati. Vendar pa možgani pri 33 stopinjah delujejo po svoje :lol:
Če gre kdo sam brez spremstva mu vsekakor priporočam, da s seboj nosi bidon s tekočino vsaj zadnji del poti ker ob hudi vročini okrepčevalnice enostavno več ne zadoščajo in potrebuješ pijačo na vsaka 2-3 km. Klima je neusmiljena, podobna kot v Radencih,edino komarjev in obadov zna biti več :D
Vsekakor je super, če imaš svojo ekipo, toda na poti vidiš tudi veliko tekačev v navadnih kratkih hlačah in bombažnih majicah, brez vsega pa tudi uspešno končajo tekmo. Tako,da pravil ni. Vsak se mora sam potruditi do cilja.
INOT napisal/-a:Vsekakor je super, če imaš svojo ekipo, toda na poti vidiš tudi veliko tekačev v navadnih kratkih hlačah in bombažnih majicah, brez vsega pa tudi uspešno končajo tekmo. Tako,da pravil ni. Vsak se mora sam potruditi do cilja.

Saj to mi ne paše. Plačaš, se prpelješ,imaš spremstvo-pol moraš pa še migat??? Je pa odločitev kasneje lahko komentirati: če bi? Kaj pa veš, če bi šel naprej pa mogoče letos nebi migal?
LEON RO napisal/-a:
INOT napisal/-a:Vsekakor je super, če imaš svojo ekipo, toda na poti vidiš tudi veliko tekačev v navadnih kratkih hlačah in bombažnih majicah, brez vsega pa tudi uspešno končajo tekmo. Tako,da pravil ni. Vsak se mora sam potruditi do cilja.

Saj to mi ne paše. Plačaš, se prpelješ,imaš spremstvo-pol moraš pa še migat??? Je pa odločitev kasneje lahko komentirati: če bi? Kaj pa veš, če bi šel naprej pa mogoče letos nebi migal?

Še hujše stvari smo počeli pa še vedno migamo :D
Panonsko morje je malenkost večje kot naš Piranski zaliv, zato kar pogumno... :wink:
Kar se tiče vremena zaenkrat kaže zelo ugodno. Delno jasno z dnevnimi temperaturami okrog 24, nočne okrog 14°C. Treba pa je poudariti,da je ta napoved še zelo nesigurna je le še 10 dni do dogodka. Kaj 10 dni še samo?? Ojej!! :shock:

Ko je kaj s plačevanjem. Ali se da tam plačevati z € ali bo potrebno menjati v forinte?? Kako je kaj z trgovinami, so odprte, ali je bolje vse tovoriti s seboj?? Avtocesta vem, da je plačljiva oz. je potrebno kupiti tedensko vinjeto, me pa zanima če je še kaj takega kar moramo "prišleki" vedet???

Sicer pa smo danes dobili nekakšno obvestilo organizatorjev. Očitno so mnenja,da zelo dobro obvladamo madžarščino :twisted:

Koda: Izberi vseKedves Ultrabalatonisták!

Az előző esztendőhöz hasonlóan a pénteki, helyszíni rajtszám átvételen kívül lehetőség lesz Budapesten, a verseny hetében átvenni a rajtcsomagokat.

A rajtszám átvétel helyszíne:  NIKE Márkabolt, 1051 Budapest, Váci u. 28.

A rajtszám átvétel időpontja:  2010 június 16-17. (szerda, csütörtök) 10.00-19.00 óra között

Azok a csapatok, illetve egyéni versenyzők vehetik fel a rajtcsomagjukat, akik 2010. június 11. 16.00 óráig jelzik ezt a nagy.peter@ultrabalaton.hu címen. Ezt az időpontot a logisztika miatt nagyon szigorúan betartjuk.

Azok a csapatok akik ezt e-mailben jelzik nekünk, szintén e-mailen megkapják a csapat összes tagjának a nevezési lapját. Kérjük a csapat minden tagja az összes csillaggal megjelölt sort kötelezően, a többit fakultatívan töltse ki (ha még nincs kitöltve), és minden csapattag írja alá a saját regisztrációs lapját!

Ezekkel a lapokkal lehet befáradni a NIKE Márkaboltba, ahol fel lehet venni a rajtszámot és a rajtcsomagokat.

Mint korábban publikáltuk az időmérés a SportIdent rendszerével történik. Az időméréshez szükséges szerkezetnek, a „dugókának” a letéti díja 6.000 HUF. Ezt is a rajtszám átvétel alkalmával kell átvenni. Ezt az összeget a dugóka ellenében, a verseny után mindenki visszakapja.

Akik Tihanyban részt vesznek a tésztapartin, természetesen pénteken a helyszínen, is átvehetik a rajtcsomagjaikat.

FONTOS! SZOMBATON, A VERSENY NAPJÁN NEM LEHET RAJTSZÁMOT FELVENNI!!!

Üdvözlettel:

Szervezők

Ok torej bomo spet rabili rokavice :roll: :mrgreen:

Vreme mi je oče nekaj prevedel, gre se za dvig "Happy bag" v Budimpešti v trgovini Nike (če to storiš prej samo bo menda tudi na prireditvenem prostoru za nas ki pridemo od daleč), ter da je številko obvezno potrebno dvignit že v petek!

Sem napisal če mi lepo prosim pošljejo mail v angleščini pa pol prilimam.

Lp

Uroš
Jaz bi imel kar v slovenščini :D

Očitno so nam namenili tudi odličen čip

Slika

bomo imeli kar nekaj dela med predajami :mrgreen:

Slika

Uroš saj sem ti rekel, da še ne pospravljal rokavic :lol:
Tudi jaz sem se razveselil besedila v ekneš-bekneš slogu. Hvala Uroš za pomoč :D

Na Madžarskem je ponekod res težje z EURi, vendar mislim, da na Balatonu ni resnih težav, saj gre za turistične kraje.
Vreme napisal/-a:Šele sedaj sem ugotovil kakšen breg me čaka :evil:

Kaj si mislil da greš na dopust :twisted:

Veš kaj me še zanima, zakaj mava midva z zajcem one COOL zraven Inot pa Dexi pa ne? A to pomeni da je že plačano? :mrgreen:
Malo offtopic, Zdravko kaj se dela s temi belimi rokavicami. Videl že nekajkrat, pa mi ne gre v račun zakaj debele bombažne rokavice poleti pri 30 stopinjah?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA