Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jaz sem tudi prijavljena, zaenkrat brez ekipe.

in se pustim "prosit" :oops: , če je kje kdo odpovedla, če kaj manjka.....

nimam pojma, koliko bom pretekla, torej ne morem obljubiti kilometraže, obljubim lahko samo vztrajnost in primorsko trmo.
Pridem, ker je bilo lansko leto prov fajn krožiti po Tivoliju. Lani pretekel le 25km, zato letos računam na izboljšavo kilometrine oziroma krogov. Bi se priključil kakšni ekipi in prispeval svoj skromni delež kilometrčkov....

LP Tomaž
Pravkar sem izvedel, da imamo v okviru vseslovenske akcije Očistimo Slovenijo v Slovenski vojski dve delovni soboti, in ena izmed njih pride tudi na 17.4. Ker ni pogojev, da bi si lahko izbojevali prosto, je s tem povezana tudi neudeležba vsaj 15 pripadnikov našega Centra za usposabljanje.
Ne bi rad kogarkoli zaj..., ampak rad bi vplival (seveda če se to da) na organizatorja, da bi se datum tekme spremenil - pa čeprav za en dan.
Seveda 15 ljudi ni v primerjavi z ostalimi nič, a pomembno je to, da naj bi imeli tisti dan tudi vsi ostali delovne sobote. Že spisek ljudi, ki bi sodelovali na Formaratonu in prihajajo iz javne uprave, ni majhen, kaj šele vsi ostali, ki bi prišli pa zaradi akcije ne bodo mogli.

V popolnosti podpiram akcijo, vendar so na drugi strani otroci, ki bi nas v tistem trenutku bolj potrebovali.

Če moja udeležba na sobotni tekmi ne bo možna, bom sam odtekel 8ur v nedeljo in prispevak "štartnino" neposredno na njihov račun. VABLJENI!!!
Pozdravljeni,

veseli nas, da vam je lanskoletni Formaraton ostal v tako lepem spominu in se ga mislite udeležiti tudi letos. Ker pa se je pojavilo nekaj vprašanj/pomislekov, bom poskusil odgovoriti.
Tudi letos je Formaraton dobrodelna prireditev, pri kateri bomo del prijavnine namenili otrokom z Downovim sindromom. Od vsake prijavnine jim bomo namenili 4 €.

Pri akciji Očistimo Slovenijo, ki je prav tako 17. 4., smo Ambasadorji akcije, v Tivoliju bomo imeli lastno zbirno točko. Tisti, ki morate sodelovati "po službeni dolžnosti" (Žabc), se mogoče lahko dogovorite pri delodajalcu, da boste aktivno udeleženi pri akciji v Tivoliju.

Letos bomo imeli tudi Lučkin tek za otroke (štart ob 11.00), iskanje zaklada, otroške delavnice,...

Se vidimo
Imam super šefico, ki mi stoji ob strani ob mojih takih ali drugačnih podvigih...ko pa reče NE, je pa to ne. Skoraj tako kot doma :wink:
Otroci bodo v vsakem primeru dobili moj delež, žal mi je samo da se ne bom mogel družiti z vami! Ampak, še zmeraj upam da se bo organizator omehčal.
Maca grem v ekipo, če me vzamete. Kašen maratonček obljubim.
Špela* ne me basat, da je Molniški tek na isti dan. :? :wink:
Ole mi je obljubil, da me bo letos ugnal na tej progi.
Morda bi se dalo nastopit na obeh progah :lol:
Ero in Žabc, podpiram idejo, da je Formaraton 18.4.
raziskovalec napisal/-a:Maca grem v ekipo, če me vzamete. Kašen maratonček obljubim.

Razi, z največjim veseljem sprejet, vedno smo za dobro družbo, dolžina odtečenik kilometrov ni tako pomembna, pa itak je 1 km = 1.000 m, no ja, vsaj v mojih davnih šolskih časih je bilo tako.

Torej smo v ekipi (dajmo, dajmo, še je plac):
1. maca
2. 5r002
3. Tomaž 77
4. raziskovalec
5.
6.
7.
8.
  • 1
  • 4
  • 5