Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ej Nataša, a mi nisi ti pravila, da vreme ne sme vplivat na rezultat? :D Včeraj sem imel še zadnji dolgi tek pred Logarsko. Je bilo od desete ure naprej za znoret. Čepico sem si na 40-tem kilometru zmočil z mrzlo vodo, na 46. je bila že suha. Letos bo zgleda res spet nesramno vroče...bo treba sol in magnezij napakirat.
Vreme napisal/-a:Še dober teden časa za prijavo, Bom počakal, če bo prevroče me ne bo :nono: !

Se bojim, da bo šlo sedaj v drugo skrajnost :D Katero razdaljo si imel v mislih? Tudi jaz bom do 31.8. počakala s plačilom - takrat se bo pa menda že vedelo kako in kaj :wink:
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Še dober teden časa za prijavo, Bom počakal, če bo prevroče me ne bo :nono: !

Se bojim, da bo šlo sedaj v drugo skrajnost :D Katero razdaljo si imel v mislih? Tudi jaz bom do 31.8. počakala s plačilom - takrat se bo pa menda že vedelo kako in kaj :wink:

Če bo šlo v drugo smer me ne bo prav nič motilo. :D

V mislih sem imel tisti zadnji klanec v dolžini 27 km. Sem si rekel, če ne bo šlo tečt (klanci tudi niso moja ljubezen) bom pač hodil :wink:
Po dolgem tuhtanju :bum: :bum: sem se končno prijavila na 27km :D . Bo za letos čisto dovolj. Čez kaki dve leti pa cela, če ne že drugo leto, kajne maca :wink:
Gremo v vsakem vremenu - jaz mam vročine že malo dovolj, tako da mi tudi malo dežja ne bi preveč narobe hodilo :mrgreen: .
Bled in grič doma sta me čisto spražila, pa ravno pred popravci :x
:hello: :hello: :hello: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
Men se pa zdi da so tile na 17 km skor 100 let pred nami :lol: :lol: :lol: :lol:
      http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/logarska/seznam9log.html
sploh tam 23 tega :rol: :rol: :juhuhu: :juhuhu: Bravo Bravo si pa upajo za vnaprej prjavt, pa niti niso tko mladi več :clap: :clap: :hehe: :nono: kje bom jest že takat :cast: :lol: :lol: :lol: :lol:
Medtem, ko eni molijo za lepo vreme, drugi za dež se tretji ukvarjajo z molitvijo "O gospod, daj mi tisto nogo naredi spet takšno, kot je bila" :D Bolečina naj mine, oteklina pa naj najde drugo mesto :D
ZdravkoC napisal/-a:Medtem, ko eni molijo za lepo vreme, drugi za dež se tretji ukvarjajo z molitvijo "O gospod, daj mi tisto nogo naredi spet takšno, kot je bila" :D Bolečina naj mine, oteklina pa naj najde drugo mesto :D

Se pridružujem tvojim željam in ti želim, da se v odlični kondiciji poženeš v dir :clap:
Ojla

Eno vprasanje za tiste, ki imate ze prakso na tem teku. Kako je s prevozom opreme iz Celja v Logarsko? Ker bom brez spremljevalne ekipe, bi mi hudo prav prislo, da bi se krama za preobleci nekako znasla na cilju, da je ne bi tovoril s seboj.

G.
grb napisal/-a:Ojla

Eno vprasanje za tiste, ki imate ze prakso na tem teku. Kako je s prevozom opreme iz Celja v Logarsko? Ker bom brez spremljevalne ekipe, bi mi hudo prav prislo, da bi se krama za preobleci nekako znasla na cilju, da je ne bi tovoril s seboj.

G.

Opremo oddaš na vojaški tovornjak na štartu in ti jo dostavijo na cilj :clap:, pa še prej bo v cilju kot ti :-- !
ZdravkoC napisal/-a:Medtem, ko eni molijo za lepo vreme, drugi za dež se tretji ukvarjajo z molitvijo "O gospod, daj mi tisto nogo naredi spet takšno, kot je bila" :D Bolečina naj mine, oteklina pa naj najde drugo mesto :D

Zdravko kaj bi mi brez tvojega smisla za humor :clap:

Seveda ti tudi jaz želim, da najde oteklina drugo mesto Slika
Vreme napisal/-a: Seveda ti tudi jaz želim, da najde oteklina drugo mesto

O bolečini pa nič :?: :wink:

Všeč mi je tale objava pri razpisu
O POMOČI FIZIOTERAPEVTOV IN MIŠIČNI MASAŽI

Fizioterapevti Vam bodo na vmesnih postajah in na cilju nudili prvo pomoč pri morebitnih mišičnih krčih. Z raziskavami so ugotovili, da se lahko mišična masaža po prihodu v cilj izvaja šele po dveh urah, saj z njo prej ni mogoče preprečiti mišičnih bolečin, v nekaterih primerih pa je lahko celo škodljiva. Fizioterapevti bodo masažo izvajali, vendar pa znotraj dveh ur le na vašo izrecno željo in odgovornost.

O tem večkrat govorim, ljudje pa nič ne vejo o tem. Pred leti me je s tem prvič seznanil dr. Žuran. V eni (menda lanski ali predlanski) reviji Vrhunski dosežek je bila strokovna reportaža o škodljivih učinkih prezgodnje masaže.
Zdravko ops, sem te narobe razumel, sem mislil da si želiš, da bolečena gre z oteklino :lol:

To o masaži ki je škodljiva takoj po teku sem tudi sam prebral. Očitno drži kot pribito.

Kot zenkrat kaže bo vreme ugodno :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA