Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AVI napisal/-a:Trenutno v Ljubljani jasno...na nebu so zvezdice...mraza pa tudi ni posebnega cca -1. :D

Stvari so več ali manj spakirane, samo še čajček zrihtamo...pa smo... :D :D

Za vse ki pa zdele hodite spat...ma, a se sploh splača :lol: :lol: :lol: ...štajerci pa morajo že počasi na pot..al so pa že... :D

...se vidimo pod Šmarno goro...

Dobro jutro!

Na Notranjskem pa še piha tako da kr žvižga okrog bajte....

Še kavica pa smo! :D
Pričakal TF ob 2:15 na vrhu Šmarne gore. Na vrh so priromali kot kresničke z AVI-jem na čelu, naglavne lučke so naredile svoj čar skupini katero je vodil. Dekleta in fantje so bili polni dobre volje z željo osvojiti zastavljene cilje. Na Gori sem ostal dobro uro in pol in samo opazoval njihovo zagnanost.

Ekipa TF :laola :laola :laola :laola

Pridem še na začetek vzpona pogledat kako ste še kaj motivirani. :D :D :D

P.S. Fotke so se mi ponesrečile- noč je imela svojo moč, bo pa Matjaž kako dnevno pofotkal :D
Tako sem uresnicil eno od idej, ki se mi je porodila pred casom. In sicer tek od doma na Smarno goro in nazaj (cca 38 km). Danes je bil kar pravi dan, da sem to zdruzil s tole temo in prispeval en vzpon v "skupno dobro" :) Usput sem dohitel se eno fletno forumasico, tako da mi se dolgcas ni bilo del poti.

Prav lepo je bilo videti vse skupaj. Ob 8:00 ko sem prisel, je imelo par "norcev" ze vec kot 10 vzponov. Na vrh sem sel lepo turisticno. Je bilo prav fino tako spocit pametovat tistim, ki so se matrali ze 6 ur :) Res ste bili in se posebej bile hude. Tiste, ki sem jih videl priti na vrh s popolnim make-upom pa verjetno niso bile iz nasega tabora :)

Po poti sem naredil se par fotk: http://www2.arnes.si/~sopgrbas/avi/ Verjetno sem izpustil koga, ki ga ne poznam in ni imel stevilke na vidnem mestu.

Zdrzite se tele pol urice.

G.
Nisem vzdržal doma in sem moral it malo pogledat na start. :D

Lepo je gledat nasmejane obraze, ki letajo gor in dol po Šmarni gori. :D

Čestitke vsem, cari ste. :laola

P.S. Naj povem, da ROBOCOP se vrača v tekaške vode, :clap: danes je treniral po Šmarni gori. Lepo se je bilo spet srečat z njim. :clap:
Bom čist na kratko. Končali smo uspešno, taprvi je dobesedno pretekel Šmarno goro v 12 urah, mislim, da 21-krat (verjetno bi še večkrat, če bi štartali podnevi). Neverjetno. Punce so "razturale" na celi črti (praktično ni bilo udeleženke izpod 10 vzponov). Drugače vsi zadovoljni, malce utrujeni, jutri bo pri nekaterih (pri meni sigurno) muskelfiber (mišice za navzdol). Več bo sledilo kmalu, ko bomo zbrali vtise (in ko bo nekdo odprl temo "poročila" :wink:)...
Skratka noro.
Bilo je lepo in oh in sploh super :)
Tudi pesjanki sta bili pridni in oddelale 7 ponovitev. Pol sta imeli pa počasi dovolj :lol:

zahvala Aviju in Andreji za odlično organizacijo in gostinstvu Ledinek za čajčke in miške :)

lp, vid
Hoj,

čestitke vsem tekačicam in tekačem, ki ste opravili z 12-urnimi vzponi na Šmarno goro. Jaz sem bil danes v vlogi dežurnega fotografa.

Super ste bili. BRAVO vsem, še posebej najboljšim :laola .

Tukaj pa si lahko ogledate kaj dogajalo na tekmi: FOTKE.

Lep pozdrav in hvala vsem za super družbo.

Matjaž
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA