Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jutri se Kranjski in ostali ligaši zberemo pod Krvavcem. Ob 9.00 štartamo na ovinku pri spodnji gondolski postaji in se ne ustavljamo do Plaže na Krvavcu.
V sredo je bila proga v zgornjem delu, pod zgornjo postajo in potem po sankaški cesti kombinirano blatno ledena, jutri bo po moje samo nekoliko ledena, blato bo pomrznilo. Mogoče kakšne spike ali speedcrosske ne bodo odveč, za boljši oprijem.
Prevoz z gondolo nazaj v dolino je dogovorjen (samo bolj skupaj se moramo držati, da nas bodo prepoznali), tokrat si za pijačo vzemite kakšen EUR ali dva s seboj, ker organizirane pijače na cilju ne bo, ampak šank na plaži pa je že odprt :drink . Časomerilki pa sta tudi že pripravljeni in za točnost časov ni skrbeti. VABLJENI!
Bojan, dobro si poročal, tako kot tudi tekel. Bravo. Tudi led na zgornjem delu proge ni preprečil Novak Simonu, da ne bi odtekel enega boljših časov na tej progi: 39:17.

Čestitke tudi vsem ostalim 54 tekačem in tekačicam, ki ste danes uživali v soncu na Krvavcu.

Vsem ligašem in ostalim forumovcem pa seveda želim čim bolj aktivno leto 2013! Klemen
Danes sem zaradi poznega odhoda in gneče na cesti do gondole približno za 5' zamudil štart.
Čeprav sem brez ogrevanja začel bolj počasi in sem tekel po 70 metrov daljši poti kot zadnjič, o ledu pa je pisal že Bojan, sem dosegel najboljši čas, saj sem rabil 51' 31''.
Tek na Krvavec je spet lepo uspel.
-4°C na štartu, potem pa vedno toplejša klima proti vrhu. Telesa so se ogrela, sonce je posijalo. Na štartu gužva kot vedno. Več kot 60 tekačev in tekačič. Očitno tokrat ni nihče štartal 10min prej.
Start. Poženem se počasi. V gužvi mi pod noge prileti kosmatinec-velik Nemški ovčar. Super si mislim. Če gre za mano in vsaj malo zarenči bom dosegel osebni rekord. Pa vseeno pospeši in kmalu ga ne vidim več. Uf rešen sem :shock: Gremo že mimo Davovca.
Zdaj pospešim tudi sam in glej šmenta. Na ozki potki spet srečam kosmatinca on dol jaz gor. Umaknem se mu. Oplazi me z repom.
Paziti moram da ne trčiva. Večinoma mi uspe, ne pa vedno. Promet je hud.
Kroži še malo, gor-dol. Verjetno misli da ga je treba malo pobožat. Pa kaj ko se mi mudi na cilj. Pritisnem na plin in kmalu ga ni več za mano. Sem že pri zgornji postaji žičnice in v lahkem drncu do cilja.
Pol minute počasneje kot na 1. tekmi. Se pozna da je del poti drselo...pa tudi prazniki so naredili svoje :)

Bi bilo pa vseeno fino če bi tekači svoje pse šli sprehajat kam drugam.
Ali pa na kako tekmo primerno njim. Vsaj 2 sem našel na brzino:

Tačkov tek:
http://www.tackovtek.si/

Repkov tek:
viewtopic.php?f=6&t=14531

lp
Milan
Milan, ali veš kako je psu ime, ga bomo dali v rezultate :D Samo povej ali je bil na koncu pred ali za tabo? Drugače pa so na ligo vabljeni tudi psi, samo da niso napadalni, če pa ekstra kilometre gor dol delajo pa ni panike.
dobre želje in še veliko prijetnih druženj :drink :drink vam na pobočja kamniških gora pošiljamo tudi s Kranjske zimske lige (včeraj na krvavcu kamničani številčno,kot tudi tekmovalno z odliko :D :D ) SREČNO vsem prijateljem teka v letu,ki je že tu :D :D lp ju
Srecno, zdravo in hitro leto 2013 zelim vsem skupaj iz Burme, kjer trpim na pesceni plazi (temperatura cca 30+, morje 28) :roll:

Lep pozdrav vsem tekacem na Ligi!

Gazi
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA