Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
dexi27 napisal/-a:Zaradi krize pa smo se pri nas odločli, da na eno štartnino tečeta dva :wink:

Čaki, čaki pa ne mi rečt, da si noseč :shock:

ZdravkoC napisal/-a:Se spomnim, ko smo laufali v krogu, ves dan pa je bil na luži led :-)
Morda bo tokrat toča, ali pa kak orkan :-)

Zdravko imaš prav, če se ne motim je to bilo, ko smo organizirali prvi sladkih6.

Toče in orkana pa sigurno ne bo, ni pravi čas za to :--
 inaina
Če si kdo želi zabavnega kroženja po Sladkem Vrhu in ni uspel priti na štartno listo, naj mi pošlje zs, ker so se meni plani podrli in bi štartnino prodala ... :|
 inaina
turbinas napisal/-a:Kontaktiraj Vreme, ki je organizator. Če se ne motim je on urejal te zadeve, saj je imel čakalno vrsto.
LP,
Peter

Sem ga že in je predlagal objavo na forumu ...

vencelj napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Ob morebitnem nenastopanju iz različnih razlogov po uspešni prijavi, štartnine ne vračamo. Možna je zamenjava z drugim tekmovalcem, ki pa ga morate najti sami.

Prav zato, ker iščem zamenjavo, sem dala objavo. Ne bi smela :?:
Uporabniški avatar
 Misho76
inaina napisal/-a:Če si kdo želi zabavnega kroženja po Sladkem Vrhu in ni uspel priti na štartno listo, naj mi pošlje zs, ker so se meni plani podrli in bi štartnino prodala ... :|

Žiw, maš na ZS.

@Rajko, ko in če (če sem bil dosti hiter seveda) urediva z inoino, sporočim podatke preko uradne prijavnice.

@Če ima kdo iz LJ mogoče še eno mesto prosto v avtu, se priporočam. Sem dobra družba (baje), dam tud za bencin. Škoda se mi zdi, da bi se sam vozil v svojem avtu gor. Okolje mi bo hvaležno za tistih nekaj g svinjarije manj iz auspuha.

Lp Mišo
Uporabniški avatar
 Misho76
inaina napisal/-a:Če si kdo želi zabavnega kroženja po Sladkem Vrhu in ni uspel priti na štartno listo, naj mi pošlje zs, ker so se meni plani podrli in bi štartnino prodala ... :|

@Rajko, štartnina od 'inaina' odkupljena, uradna prijava ravnokar poslana. Prosim za uvrstitev na štartno listo. Hvala in se vidimo kmalu. Lp Mišo
Uporabniški avatar
 Vreme
Misho76 to pa je bilo še huje kot skozi šivankino uho.

Sicer pa še samo dober teden. Večina vas verjetno počiva, nas pa še čakajo zadnje priprave.

Kot kaže snega ne bo. :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:... Večina vas verjetno počiva, ...

haloooo ... fejst treniramo :wink:
:arrow: dobra organizacija, dobra družba, dobra priprava (dobra beri odlična)
:arrow: počivali bomo šest ur :lol:
 hoja
Ojoj!
Tudi meni, žal, ne bo uspelo krožiti na Sladkih 6.
Če kdo čaka priložnost, mi naj javi na ZS.
Lepo druženje in kroženje vsem :D

Lp Helena
Uporabniški avatar
 mušnica
Javlja se še ena duša, ki ji koleno ne dovoli 6-urnega miganja :( .
Če kdo želi iti, naj javi na zs, posodim lahko tudi svoj čip - na mesto dogodka ga lahko dostavita Loni in Marjan.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA