Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
hoja napisal/-a:Oj,
ne glede na lansko leto, še manj na naslednje leto :wink: , bi z veseljem
prišla in odšla dol iz Slivnice, ampak najprej moram nekako prit do Cerknice.

Štajerci, ima kdo še kakšno mesto v avtu prosto?
Upam....
Lp

imaš GSM na zs
lp
:-)
Uporabniški avatar
 mirko1
res dober trening za moč :D . o organizaciji ni zgubljati besed, prijazno so nudili vse dobrote na spodnji in zgornji kontrolni točki. kar tako naprej :clap: . po dooooolgem času sem spet videl stare tekaške kolegice in kolege. očitno premalo tečem. no, to bom sedaj popravil, bom več tekal, pri kolesu se mi je prepiškala guma, pa je ne znam zaflikat :shock: .
res dobro izkoriščen dan
jaz sem zdržal 8 ur, garminu pa je malo zmanjkalo : http://connect.garmin.com/activity/450161739
Uporabniški avatar
 Tajataja
Prekrasen tek, izjemna organizacija in čudovit dan. :clap:

Slivnica se je izkazala kot prekrasen tekaški teren. Prijetna podlaga, ravno prav višincev, dinamičen vzpon in prijeten spust.

Svežo snežno odejo pod vrhom smo po nekaj vzponih sicer spremenili v sveže blato.:) Če me je zjutraj imelo, da bi koga okepala, sem si popoldne pela tisto o pujsu, ki v mlaki čofota. :)

Obožujem notranji mir, ki me prevzame pri takšnih naporih. Takrat uživam tudi v tem, da sem blatna do kolen. :D

Hribi me vedno prevzamejo s prekrasnimi razgledi. Ampak današnji pogled na Cerkniško jezero je bil eden bolj posebnih. Vsa ta vodna površina, od katere se je v prekrasnih barvnih vzorčkih odbijala sončna svetloba, je očarala.

Organizacija zasluži prav posebno pohvalo. Tople besede na obeh kontrolnih točkah, postrežba, ki je presegla vse meje pričakovanega in zelo dodelan sistem vpisovanja. Pa še bi lahko naštevala, to so samo drobci celotne slike. Naslednje leto pričakujem (vsaj minimalno) štartnino, sicer mi bo nerodno spet izkoristiti vaše gostoljubje. Za letos pa, od srca, najlepša vam hvala!

Popolnost dneva je, priznam, zaokrožilo tudi doseženo tretje mesto v spoštljivi konkurenci. :D

Škoda le, da za vzpone na coprniški hrib danes ni bila dovoljena uporaba metel. Če bi bila, bi ženske namreč lahko močno premešale štrene moški konkurenci. :D
Nazadnje spremenil Tajataja, dne 23 Feb 2014, 20:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 andrejl
Tajataja napisal/-a:Organizacija zasluži prav posebno pohvalo. Tople besede na obeh kontrolnih točkah, postrežba, ki je presegla vse meje pričakovanega in zelo dodelan sistem vpisovanja. Pa še bi lahko naštevala, to so samo drobci celotne slike. Naslednje leto pričakujem (vsaj minimalno) štartnino, sicer mi bo nerodno spet izkoristiti vaše gostoljubje. Za letos pa, od srca, najlepša vam hvala!

Ne znam tako lepo pisat, tako da se kar pod tole podpišem.
Uporabniški avatar
 jac
Najprej lepa hvala vsem za sodelovanje, da smo si lahko skupaj polepšali dan...

Super je, da se vam je dogodek dopadel... srečo smo imeli z vremenom, glavno pa je to, da je vseh 36 nepoškodovanih... ;)
Led smo prebili, drugo leto pa izboljšamo še določene stvari in naredimo dogodek še boljši.... termin bo ostal kar isti s čimer se vas je večina strinjala. S predlogi in komentarji na plan...

Zaenkrat objavljam slike, rezultati in poročilo pa bo objavljeno jutri na http://pdk.forma.si/8-ur-slivnice/

Slike: https://picasaweb.google.com/1140450440 ... ce_2322014

Na hitro toliko.... hvala ponovno vsem za dobro voljo! Ponovno se je izkazalo, da smo tekači :laola
 klas
:clap: lepo ste jo obdelali.

Čarovnicam pa nič več jasno :D
Čestitke vsem!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA