Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kustus
LP

No jest pridem , če bom pa teku pa še nevem ker mam nekaj bolečin v nogah.

Pridem pa če ne vsaj na skeniranje stopal in preizkus superg.
 Oli R
Jaz se prijavljam za test, plus še dva kolega prideta.

A je tudi kaka tolažilna (sramotilna) vrsta diplome, če se totalno osmešim s slabim rezultatom? :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Oli R napisal/-a:A je tudi kaka tolažilna (sramotilna) vrsta diplome, če se totalno osmešim s slabim rezultatom? :lol:

Kakor je meni ( zelo dobro ) znano obstaja tudi tovrstna "tolažilna" nagrada :idea: Dobiš jo v lokalno ošariji, kamor se bomo odpravili po teku, in ti jo z veseljem izroči natakar, preden plačaš zapitek. :roll: :wink:

Ne se zazat :arrow: obvezno prideš :arrow: odtečeš po svojih najboljših zmožnostih :arrow: - dobri odnosi z natakarji, pa so le olajševalna okoliščina. :D
Uporabniški avatar
 kustus
lp

saj ti mora biti nagrada da odlaufaš in pa tud rezultat ti povejo.
 tommi
mene pa žal ne bo :(

sem imel pred dnevi manjšo nezgodo, in sem sedaj vsaj tako kaže odrezan od tekaških prog za najmanj 14 dni :( Kok je to grozno no...
 skeptik
Koliko časa pa traja, da opraviš tole testiranje, tako od začetka do konca?
Uporabniški avatar
 Vlajko
skeptik napisal/-a:Koliko časa pa traja, da opraviš tole testiranje, tako od začetka do konca?

Še največ časa ti vzame iskanje parkirnega mesta. :shock:
Drugače pa, vse skupaj tam okoli dobre ure z ogrevanjem vred. 8)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

VLAJKO imaš prav.

Najprej izpišeš prijavo in greš na tehtanje :twisted: in merjenje kožne gube :evil: . nato se greš ogrevat :oops: potem pa odtečeš 6 krogov :lol: kar je skupaj 2.400 m :o .
in to je to

:P :P :P
 skeptik
to pomeni, da ce pridem ob pol sedmih, da sem prepozen?
Uporabniški avatar
 kustus
lp

mislim da ne.

ampak v poletu imaš telefonsko in se pozanimaj pri organizatorju bo najbolj sigurno.

:roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
NAceloam ne, samo mal bos moral pohitet. JE pa res, da so tisti tam ob poznih urah ze kar nekaj zivcni :roll:
 Oli R
Evo, odlaufal sem, ampak, buhuhu :-(( , z oceno šest. Tale kratka razdalja mi sploh ne sede in mi je šlo vse prehitro. :roll: Očitno moram razviti brzino na kratke razdalje.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

no tudi jest sem odlaufal in popravil rezultat od spomladi za pol minute. dobil sem oceno 8,0. za eno višjo oceno mi je zmanjkalo samo ali celih 4 sekunde. pa v oktobru nadoknadim te 4 sek.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

[table]Tudi jest sem se prvič udeležila tega preizkusa. Moram reči da zelo uspešno :P saj sem tekla 9,30 kar je ocena :P 10 :P in na koncu prijela tudi DIPLOMO :?: . Ko sem preizkusila še nekaj testnih copat sem se z kustusom odpravila v bife kjer naj bi bil še pegaz da jih častim z pirom za mojo diplomo a je pegaz že obupal čakajoč in odšel tako da sem prišparala denar in veselo z diplomo odšla domov.[/table]
Uporabniški avatar
 lunca
Nadj@ napisal/-a:uspešno :P saj sem tekla 9,30

A je za ženske tudi 2.400 m :?: :?:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA