Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MihaPR
Špik, itaq da je :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
71. MatjazV

L.P.
Uporabniški avatar
 janika
Staša,

Prijavljam se na tek TP danes v Logatcu in ZA VARSTVO OTROK. :D
72. Janika

Hvala varuškam že vnaprej. Pridem ob 18.30 uri.
lp
Janika
Uporabniški avatar
 miro
Na žalost bom danes in jutri delal popoldan , tako , da bom z vami samo z mislimi in kuhal zeleno zavist.
Lepo se imejte!
Miro
Uporabniški avatar
 Staša
:oops:
Nazadnje spremenil Staša, dne 20 Jun 2005, 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
:)
Nazadnje spremenil Staša, dne 20 Jun 2005, 11:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
:oops:
Nazadnje spremenil Staša, dne 20 Jun 2005, 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Gospa Staša, res, da nas je 2MUCH, ampak malo si pretiravala, ko si nas oštevilčila kar od 27 do 40. (in mene celo dvakrat)!
Saj res, da smo novi, ampak take časti pa ne rabimo!!! :lol:

Hkrati moram na žalost povedati, da moje boljše polovice (seniorina Jana) in boljšega tekaškega mladeniča (junior2 Aljaž), ne bo, ker ima mladenič nujni nogometni trening, seniorina je pa njegov dežurni šofer. :( . Dolgujem torej dve kepici sladoleda! :x
Prišla bova torej samo dva, pa še jaz verjetno ne bom tekel, ker še vedno vlečem poškodbo mečne mišice iz LJ olimpijskega teka... No ja, za krajšo progo se bom že potrudil...

Prav prijazen pozdrav in se vidimo zvečer!!!!
Vili
Uporabniški avatar
 Staša
Hvala, gospod Vili, bom popravila!

Ne vem, ali je kriva naša linija ali TF strežnik, ampak dela s hitrostjo tam 1 bajt na minuto! :evil: Če bi bilo tako vedno, potem bi bila zagotovo najbolj nepišoča članica :(

Ero, boš pobrisal gornjo zmedo s prispevki, prosim...
Uporabniški avatar
 pettr
Jupi!

Midva s tamalim tudi prideva!
Kaj pa otroski tek? :shock:
...vsaj 50 metrov da bo mali u luft skakal! :P

Torej:
136. Pettr
137. Val (rabim varstvo!)...(prinesem žogo!)
Uporabniški avatar
 Staša
No, da uredimo lepo tole zmedo, ki so jo naredili fantje kakopak (in pol še jaz), :wink: po vrsti:

1. staša
2. Majda.PR
3. 4.PR
4. Miha.PR
5. N-ta.PR
6. Darko Kunc
7. Erika Kunc
8. Silva
9. Vlajko
10. Tamy
11. Robert
12. Primus
13. Ninočka
14. Dušan
15. TMP
16. dpop
17. Maja
18. Manika
19. Lučko ?
20. Tomaž Adam
21. Matjaž66
22. NatašaP absolutnazmagovalkaJurijevegateka
23. Martin
24. Lipe
25. Špik
26. Barb
27. 2much4me senior
28. 2much4me junior1
29. Darja
30. Fabio
31. Ero
32. MatjažV
33. Solea
34. prijateljica Barbara
35. Veselko
36. Borut69
37. Mazi
38. Lili
39. Bigfrik
40. Vanja
41. Janika
42. Val
43. pettr
44. Moki
45. Moki-boljšapolovica
46. Žiga9let
47. Mirko.PR
48. Vsakih 5 minut odkrijem novo napako, da sem koga izpustila :? .

U, če se res pojavite vsi, bomo TF NOTRANJSKA pa najbolj ponosni na to, da bo to prireditev z največ novimi obrazi! :) :) :)

Še nekaj splošnih obvestilc:

a) Gornji seznam se seveda lahko še dopolnjuje. Vsi napisani boste sodelovali v žrebanju simpatičnih nagradic.
b) ŠTARTNINA EKVIVALENTU DVEH SADEŽEV ALI PLADNJU PECIVA!!! Tudi pečenka je lahko pecivo, Špik, zakaj bi se omejevali? ;) Tisti bolj lačni boste lahko naročili halo-pizze, sladkosnedi pa bomo pospravili pecivo in sadje, da ga ne bo treba nositi domov...
c) Če bo parkirnih mest v parku premalo, je nasproti pred trgovino Mercator še nekaj možnosti, sicer pa kakšnih 200 m dalje pred "Notranjko", kjer se zavije za Žiri.
d) Simulacijo self-service okrepčevalnice bomo postavili na 3. km, kjer bo voda v flašah in kozarčki, da nazdravimo poletju preden se kratkoprogaši in dolgoprogaši razidemo. Naprošamo, da poteka nazdravljanje umirjeno, da se kozarčki potem pospravijo.
e) PREDLAGAMO ŠE, DA PRVO MINUTO TEČEMO MOLČE, V SPOMIN NA NAŠE TRAGIČNO PREMINULE ATLETE IN SE JIM TAKO POKLONIMO TUDI V IMENU TEKAŠKEGA FORUMA.
f) Za otročke bodo skrbeli PRji ter Silva (če sem prav razumela) in zagotovo še kak ne-tekač.. Otroški tek...??? :)
g) Skupinski tek v poletje je torej netekmovalnega značaja, organiziran prostovoljno s strani nekaterih tekačev TF-ja, ki se bomo trudili po najboljših močeh, da spodrsljajev ne bo, pač pa bomo vsi zadovoljno pričakali poletje.

Če je še kakšno vprašanje, smo seveda na voljo!
LP,
TF Notranjska
Uporabniški avatar
 ero
Staša napisal/-a:Ero, boš pobrisal gornjo zmedo s prispevki, prosim...

ne bom. saj ni nobene zmede :)

Miro, tudi meni je žal, da te ne bo :cry: a saj smo se včeraj kar nekajkrat videli, ko si hitel mimo nas

sori za (ne)odzivnost strežnika. je pač ponedeljek in so vse možne strani dobro obiskane. upoštevajte, da je na tej mašini preko 300 spletišč.

PS: delam na tem, da preselim strani TF na manj obremenjen in bolj odziven strežnik. ko najdem en dan časa...
Uporabniški avatar
 magda
Super, sem šele sedajle opazila na forumu tale tek v Logatcu - če se bo le dalo, pridemo še trije z Vrhnike :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 tmp
Staša napisal/-a:

15. TMP
16. dpop
17. Maja

Na žalost odpovedujem naš prihod.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6