Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tatjana
Ampak s tem časom lahko samo prideš na sedanjo lestvico, za izbor pa se ne šteje.
Uporabniški avatar
 runner
I'm king of my castle ... (jak mi je castle) ...

heh ... no prav ... ce ne pol pa ne... samo to ni prav.
Tudi ko so volitve pa ljudje, ki ne morejo takrat priti lahko volijeo tudi po en teden prej (recimo ce so v vojasnicah izven slovenije, ali v ambasadah) celo tisti, ki so v slo lahko volijo predcasno (ce vedo da gredo na pot) in vi ... ne dovolite mi samo en teden prej ... TO NI POSTENO!
:-((
Uporabniški avatar
 Tatjana
Seveda je pošteno!
Če bi kar tako za trening tekel po progi Ljubljanskega maratona in verjetno ne bi pričakoval, da bi ti čas priznali 23. oktobra ali pač? :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Arapc
Sem pregledal vse poste, pa nisem nikjer videl, ali sem mogoce sploh spregledal, ali se to stopa tek samo navzgor ali gor in dol.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dobra ideja Arapc - res škoda, ker ni originalna :wink:

Sem bil že nagovarjan, da se "skotrljam nizbrdo", samo ..................... kaj nam bo slava, če ne znamo uživati v njej ( dečki sa sela PRESS ) :oops: - to be one and (l)on(e)ly :?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Arapc napisal/-a:Sem pregledal vse poste, pa nisem nikjer videl, ali sem mogoce sploh spregledal, ali se to stopa tek samo navzgor ali gor in dol.

Štopa se samo vzpon.
 mznida
Tudi mene štejte zraven, bom pač podaljšal "delovni" teden v MB pa na žalost terrya foxa spustil.
Uporabniški avatar
 INOT
Od gostov trenutno prijavljeni:
1 Ero
2.Mirko 1
3.Lučko
4.Dule
5.Marjan
6.Tomaž Zupančič
7.Kseb
8.JFK
9.mznida
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Ali moraš stopiti na vsako stopnico?-to bi bilo bolj zanimivo :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tomaz ny napisal/-a:Ali moraš stopiti na vsako stopnico?-to bi bilo bolj zanimivo :wink:

Ej TOMAŽNY to bi bil pa najbolj nori visoki skiping v življenju :wink: !
Ga noben trener ne bi takega predpisal!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Z*
tomaz ny napisal/-a:Ali moraš stopiti na vsako stopnico?-to bi bilo bolj zanimivo :wink:

Odlično vprašanje, Tomaž! Sem že jaz predlagala, pa ni bilo nekega hudega navdušenja ... :shock: :lol: Ampak zavrnjen pa predlog tudi ni bil ... :? Torej, sodnik Inot, hm? :?:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Z* napisal/-a:

Odlično vprašanje, Tomaž! Sem že jaz predlagala, pa ni bilo nekega hudega navdušenja ... :shock: :lol: Ampak zavrnjen pa predlog tudi ni bil ... :? Torej, sodnik Inot, hm? :?:

To bi blo pa hudooooooooooo, sam pol bi morali imeti še sodnika, ki bi kontroliral stopicanje na vsako stopnico! :lol:
Tako kot je pri tekmovanju HITRA HOJA, recimo! :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Verjamem v poštenost in fair play sodelujočih, če pa kdo goljufa pa naj, pri sebi itak veš ali si pošteno dosegel nek rezultat ali si ga prigoljufal. In kakšno vrednost ima rezultat, ki ni tvoj oz. ki ni pošteno dosežen?! Zame nobene.
Lep pozdrav vsem skupaj! :D
Uporabniški avatar
 INOT
Uradne prijave so zaključene:

1 Ero
2.Mirko 1
3.Lučko
4.Dule
5.Marjan
6.Tomaž Zupančič
7.Kseb
8.JFK
9.mznida

Seveda se pa lahko tudi drugi pridružite in se 1.oktobra pojavite v Mariboru.Ne dobite pa majčke in sodelujete v žrebanju nagrad.Žal ni šlo drugače zaradi naročila!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:Uradne prijave so zaključene:

1 Ero
2.Mirko 1
3.Lučko
4.Dule
5.Marjan
6.Tomaž Zupančič
7.Kseb
8.JFK
9.mznida

Seveda se pa lahko tudi drugi pridružite in se 1.oktobra pojavite v Mariboru.Ne dobite pa majčke in sodelujete v žrebanju nagrad.Žal ni šlo drugače zaradi naročila!

AU sam da bo na mikici tista žlahtna kaplja 400let stare mariborske trte :lol: :wink:
ČAO!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA