Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Speedy
Tisto je bilo bolj za šalo, tolk da vidim, kolk ste na preži (tudi jest sem firbec). Skratka SVAKA ČAST za trud že tik pred zdajci :laola in ja, jutri ko se zbudim, ponovno čekiram iz udobnega fotelja :oops:
Uporabniški avatar
 firbec
Na Kališču je jasno in mirno vreme. Temperatura +2°C. Čas je točen :) Še dve ure pa gremo spat :)

EPP:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
 lojzeP
firbec napisal/-a:Prve slike so gor! Vidite jih lahko klake.

dejte g.Vidaliju en pir, da nau pud mizo zlezu :wink:

vas pridem mal pogledat - in nič več ( nije žvaka za seljaka PRESS )
 marjan
Upam, da se boste do tekme zbudili Vi tam gori na Kališču, ko klepetate tja v dolgo noč. :wink:

Mi "ta hudi" smo že eno uro pokonci, da temeljito zbudimo svoje "stare" kosti. :wink:

Lep pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zdej je treba sam še noge zalaufat da bodo podmazane letele gor in dol potlej pa bo :lol: .Hm kaj bi bilo dobro da ne bi bili sotiči na koncu :roll: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 firbec
Mi smo ŽE pokonc. Tempeatura 0°C. Jasno :)
Uporabniški avatar
 firbec
NOVE SLIKE so gor!!!
Rezultati sveži na 5 min!!!

LP
Uporabniški avatar
 žine
hoj,
nekaj jutranjih slik s Kališča je tukaj: http://www.sportosplet.net/galerija/thu ... ?album=676 več bo menda na spletni strani Kališča. Fantje in punce so nabrušeni, dan je lep, o vzdušju pa sploh ni za govort :D Uživajte še naprej!
lpŽ
Uporabniški avatar
 mirko1
sedaj pa vsi držat pesti za našega favorita, da ne popusti.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 mirko1
čestitke vsem sodelujočim, bravo zmagovalec, ...
komaj čakam ,da slišim komentarje od vseh sodelujočih iz TF
lp,mirko
Uporabniški avatar
 potepinko68
Bravo vsem, čestitke vsem. Po mojem mnenju neverjetna preizkušnja.

Posebej pa čestitke T1 :clap: (pa .. mogoče bo pa naslednje leto že 8 vzponov?).

lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 Dule
Čestitke vsem vztrajnim, razmere so bile zahtevne. Sam sem zaključil že ob 12:30 uri, po enem poizkusu spusta v grabnu sem bil totalno premočen pa še dvakrat pošteno padel in se opraskal..

Je bilo pa zanimivo vidit borbo za prvo mesto v kategoriji gor-dol-gor :shock: No kdo je najboljši pa se ve :clap:

ČAU ČAU
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA