Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
Dež že zna bit... :D :evil:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Super vreme bo, če bo tako, ne more bit bolj INOT :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: .

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 MitjaG
no, vsaj žeje ne bo. Se vidimo v Zagrebu
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja adrenalin ze raste.
Bo treba scoolirati da se prezivi do nedelje.

Danes temu recem takole:

obstaja obdobje do Èazme in obstaja obdobje po Èazmi.

Vmes pa je Èazma juhuhuhuhu..
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
MitjaG napisal/-a:no, vsaj žeje ne bo. Se vidimo v Zagrebu

Bo žeja, bo.
Dajmo se zmenit, da kdor prej pride v cilj ... naroči ... :toast:
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Zadnje dni mrzlično delam raziskovalno študijo na temo "Kako ne imeti avta in vendarle priti v Zagreb." Priznam, da se mi zelo zatika in ne znam spisati zaključka. :oops:
Vlakec je neprijazen, saj bi me v Zagrebu postavil na (dežni) kap že ob 4:30 zjutraj.
Če se še kdo odpravlja proslavit na maraton, ima voluminozen avto, je dobrega srčka :lol: , potuje via Ljubljana, tedaj je prava(-i) zame. :wink:
Drugače mi grozi, da bom moral nedeljo preživeti v družbi "Tistega lepega popoldneva", TV SLO1. :(
Nazadnje spremenil BoštjanG, dne 22 Mar 2007, 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Zdravko, zame naroči ribezov sok!
Nekaj pa dobimo brezplačno pri kosilu.
Se vidimo na startu in cilju.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
miro napisal/-a:Se vidimo na startu in cilju

Se že veselim. Kako se reče ribez po hrvatski?

Pred mnogimi leti je šel en bučman slovenski v Poreču v trgovino po zajtrk, pa bi kolega rad sadni jogurt. Ko se bučman vrne, pove, da nimajo sadnega jogurta, imajo samo vočnega. :arrow: to je pa res res

Če nebojo razumeli ribez, bom pa naročil sok iz bovnic na visokim stablima? Kdo bi vedel, kaj je to?
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
CRVENI RIBIZL :arrow: se reče ribezu na hrvatskom :lol: :lol: .
Čazma, mene že zob boli od adrenalina :lol: .

Lp
Mario
Uporabniški avatar
 mstojko
Izgleda da nas bo na startu kar nekaj forumovcev, prideva tudi Igor in jaz. :lol:
Drugač me pa to čakanje že kar malo ubija. Komaj čakam da se Čazma že začne. :roll:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja iz sobote na nedeljo ob 00.00 se predvideva tole:
http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_podnebje/napovedi_in_podatki/aladin/AW00_oblpad_048.gif

Èe pogledam JV del karte potem so to dokaj rahle padavine.
Èe pa te v povpreèju pomnim letošnjo zimo in jesen so bile v našihj predelih na robu Panonske ravnièe bolj v obliki gostih drobnih kapljic ...

To bi bilo lahko skoraj idealno.
Bomo pa videli še kakšne približke bodo izraèunali za premik fronte po 24.uri.

Ampak kakorkoli obrneš vedno bo vreme v našo korist, èe le ne bo mokrega snega in vetra.
Uporabniški avatar
 INOT
Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 25.03.2007
Umjereno do znatno oblačno, u drugom dijelu dana uz mogućnost za malo kiše. Vjetar većinom umjeren, povremeno jak sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 4, a najviša dnevna između 10 i 12°C.

Hja tehtam ali kratke hlače ali dolgi triko. Ampak verjetno bo ob 9h zjutraj samo okrog 4 stopinje tako,da se bom odločil za dolgi triko.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja tudi spodnji sliki se nekako ujemata z napovedjo Inot-a mislim pa da sta se bolj optimisticni. Kazeta prakticno brez dezja:

http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_podnebje/napovedi_in_podatki/aladin/AW00_oblpad_030.htm
http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_podnebje/napovedi_in_podatki/aladin/AW00_oblpad_036.htm

Tako da bo napeto jutri...

Inot, tvoja dilema je zame "ZMRZLJIVCa" nedvoumna!
Nikam brez dolgega trikoja....mislim da bom itak kot eskim med vami.

Ko pa se spomnim Jake-a ( pred davnimi letio zmagovalec ) in njegove majcke in hlack pa snega pa samo recem kapo dol. Jaz take delovne temperature motorja ne morem razviti hehehe...

Prijetno zakljucno polnenje rezerv elektrolitov, mascob, hidratov in karkoli ze se izvaja tik pred....
Mene kuza ze prosi da greva na lahen tekec na dez do Studenskega gozda...da malo uglasim elektrolite po nogah heheh...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Mislim, da bom vzel tudi rokavice, kar pomeni, da ne razmišljam o mini krilcu.
:arrow: Znima me bolj, če lahko spakiram nahrbtnik s suhimi cotami za na cilj, da se preoblečem? O tem ni bilo govora, a ko se ohladiš in še če si moker ...? :shock:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA