Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tamt
dannae napisal/-a:še dobro, da sem mal cincala. se pa pokorno javim v pogojno rezervo, če se slučajno (sej ne da bi se) komu kakšna gripa ali podobno obesi za vrat. važi? bobr dobro si to skompletiral.

mogoče pa se sestavi še kakšna ekipca?
na kuhanca boš lahko pol še cel december hodla :D :wink:
 fanči
:lol: :lol:

no upam, da bomo tudi punce Gradiškega jezera sestavile ekipo in se prišle zabavat

:laola
 nana
tamt napisal/-a:
nana napisal/-a:A mi verjameš, da si jo s tistim "18" podcenil. Greva stavit?

nana, lepo da tak zaupaš vame :oops: , ampak mam raje malo rezerve :)
naj se fantje kar potrudijo :lol: :wink:

No, s tabo ne grem stavit, ti lahko vplivaš na rezultat :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Do štafetnega teka v Velenju je še kar nekaj tednov, vendar pa, glede na to, da mi po raznih poskusih zbrati ekipo že zmanjkuje idej, vse bolj kaže, da me tam ne bo :( .
No, če bo temu tako, še vedno obstajajo druge možnosti: Miklavžev tek, Zimski izziv na Kališče, dan v družinskem krogu, celodnevno meditiranje na kavču :ignore: :bum: ...
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
vencelj, tale tvoj post mi malo smrdi po pesimizmu. Res je še nekaj časa do takrat in ne moreš kar takoj vržti puške v koruzo. Veš, da se bo tudi zate našla ekipa. Po drugi strani pa se tudi ti lahko komu priključiš. Ali si poskusil z zasebnimi sporočili tvojim potencialnim kandidatom ? Menda se da pa marsikaj dogovoriti tudi na licu mesta. Največji problem je z dekleti, veš.
 nana
@Vencelj: tudi punce z Gradiškega jezera bodo potrebovale enega kerlca, ker gre za mešane ekipe. :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tudi ekipa TF Maribor-Pohorje je že okvirno sestavljena
-ZdravkoC
-Sebi
-Inot
-MiroR
Računamo na dobro uvrstitev in seveda na odlično družbo :D
Naša ekipa si pridržuje tudi pravico do kakšnih sprememb :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Uf močno ekipo ste naredili :cast1:

Tudi mi smo že pripravili okvirno Zen ekipo, ki že pridno trenira in sicer sestavljeno iz dveh članov TF oz. štirih blogerjev ki tečejo :D

1.Wega
2.Karmen
3.Piskec
4.Vreme

Računamo, na dobro družbo 8)

A se bo še našla kakšna zen ekipa, da se bomo lahko dostojno borili za prvo mesto :D (od zadaj naprej mislim :mrgreen: )
 nana
Vreme napisal/-a:A se bo še našla kakšna zen ekipa, da se bomo lahko dostojno borili za prvo mesto :D (od zadaj naprej mislim :mrgreen: )

Itak, da se bo. :oops:
Tokrat sicer ne bomo zastopali barv TF (saj tudi vi niste 100% TF-jevci :D ), bo pa boj toliko bolj srdit :evil: :D

1. Domen
2. Mateja
3. Karin
4. Gregor
Nazadnje spremenil nana, dne 16 Nov 2007, 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
nana super, bomo pol udarli eno pošteno zen borbo..kdor pride zadnji na cilj je zmagovalec 8)

Kot vidim, pa imate dve ženski v ekipi :clap:
 nana
Vreme napisal/-a:nana super, bomo pol udarli eno pošteno zen borbo..kdor pride zadnji na cilj je zmagovalec 8)

Kot vidim, pa imate dve ženski v ekipi :clap:

Ja, čisto ZENovski bomo :D No, vsaj jaz. Mladina se bo pa verjetno zagnala :roll:

Dve ženski v ekipi zato, ker sem že lani prepričala tudi hčerko in njenega fanta za ta tek. Je fino, ko so otroci tako veliki, da ti delajo družbo :)
Uporabniški avatar
 Vreme
nana ja vidim, da boste resnično zenovski z dvema mladcema v ekipi.. :?
 nana
Vreme napisal/-a:nana ja vidim, da boste resnično zenovski z dvema mladcema v ekipi.. :?

Ni tako hudo. Lani smo bili med zadnjimi petimi. :roll: Ampak imeli smo se super :D
Uporabniški avatar
 climber-z
Danes sem na Krožniku dobil nalogo, da sestavim še eno ekipo krožnik#2.

Kandidati in kandidatke javite se!

Če še niste tekl krožnika, ga lahko naslednji torek, drugače se bomo pa preimenovali :D
 nana
Vencelj :?: :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA