Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 jonas
areh napisal/-a:Pozdrav!
Jaz mam en predlog: Za današnji težak vzpon, bi lahko tudi zadnji, ki je prišel na vrh dobil pizzo :oops: :lol: , hehe. Pje sem se mučil....pa vseeno je bilo super. Če bo zlaufalo, sevdimo naslednjo nedeljo!
lpA

areh žal nisi bil zadnji :lol: :lol:

lahko pa povem, da od te nedelje 16.12. pice ne dobita samo prvi moški in ženska,.. ampak jo dobi tudi naključno izbran tekmovalec tistega dne :wink:
več na tej strani, ko bodo gor tudi vsi rezultati in slike 3.tedna 16.12.2007

http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal

Slika
Uporabniški avatar
 jonas
50cent napisal/-a:Ja, ta zimska liga je super :) ....še posebej če zamudiš kakšne tri minute na štart kar se je danes zgodilo Zdravkotu in meni :rol: in moraš nadoknaditi zamujeno :) . Ko je piščalka zapela sva se midva še preoblačila na parkirišču. Pa nič zato...je bila vsaj motivacija večja...vsaj Zdravko vem, da ga je "peglal kot zmešan" :shock: , čeprav sma bila še utrujena od včerajšnjega zaključka :wink: .
Jonas hvala za knopperse :clap: ...takšne majhne pozornosti prav sedejo na dušo. Pa še potreboval sem nekaj sladkega tako, da bolje ni moglo biti :) . Hvala tudi simpatični gospodični, ki mi je odstopila svoj knoppers (imena si nisem zapomnil, je pa bila 5 sekund pred menoj v cilju :) ).

Zdravko je par fantastičnih slik naredil upam, da jih bo kmalu gor nalimal :D

Se vidimo naslednjo Nedeljo :) ,

Lp :)

me veseli da sta se vseeno podala v lov za nami :) nista bila edina, ki sta zamudila,.. smo se pač zmenili za uro (9.30h) in tega se je potrebno držati :wink: če bi vaju videli, bi sigurno počakali :) verjetno je bilo tudi malo vreme krivo, kdo pa je pričakoval takšno zimo :!: :?: ,.. pogoji so bili res težki in vredni dvojnega točkovanja :lol:

mislim da su vajo celo fotoreporterji zabeležili :lol:
Slika

upam da se vseeno vidimo naslednjo nedeljo 23.12.2007, seveda ob 9.30h :wink: , bomo pa seveda malo počakali, če ne bo premrzlo :lol:

lp
Nazadnje spremenil jonas, dne 18 Dec 2007, 09:37, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 semjul
:?: :?: :?: Kakorkoli se povežem vedno mi pokaže le 1.teden, ne morem do drugega niti do tretjega, ali je vse v redu in ali imam samo jaz to težavo, je kaj drugega narobe? Net imam samo v službi, sedajle grem domov, upam, da bom jutri uspel videti svoje dvojne točke. :juhuhu:

Mogoče pa do Trbovelj rabi malo več časa :driver:

še dobro, da je zdravko slikal pod vrhom imam vsaj nekaj veselja :rol:
Uporabniški avatar
 jonas
semjul napisal/-a::?: :?: :?: Kakorkoli se povežem vedno mi pokaže le 1.teden, ne morem do drugega niti do tretjega, ali je vse v redu in ali imam samo jaz to težavo, je kaj drugega narobe? Net imam samo v službi, sedajle grem domov, upam, da bom jutri uspel videti svoje dvojne točke. :juhuhu:

Mogoče pa do Trbovelj rabi malo več časa :driver:

še dobro, da je zdravko slikal pod vrhom imam vsaj nekaj veselja :rol:

rezultate drugega tedna bi ti moralo odpreti, poskušaj tukaj
http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal/2_teden

za 3.teden in skupno pa bo sigurno že danes gor, bom še dodal link, če nekaterim ne osvežuje strani :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
jonas napisal/-a:me veseli da sta se vseeno podala v lov za nami :) nista bila edina, ki sta zamudila,.. smo se pač zmenili za uro (9.30h) in tega se je potrebno držati :wink: če bi vaju videli, bi sigurno počakali :) verjetno je bilo tudi malo vreme krivo, kdo pa je pričakoval takšno zimo :!: :?: ,.. pogoji so bili res težki in vredni dvojnega točkovanja :lol:

upam da se vseeno vidimo naslednjo nedeljo 23.12.2007, seveda ob 9.30h :wink: , bomo pa seveda malo počakali, če ne bo premrzlo :lol:

lp

Jonas....nič čakat :nono: , ob 9.30 je štart in amen. Če boš popuščal, bomo do marca štart prestavili na 10.30, ker se bo vedno nekdo čakal. Pač sva zamudila, sva si sama kriva :), mogoče bi se edino lahko upošteval najin čas, ki sva jih imela na uri(toliko pošteni smo, da se nebi zmišljevali :wink: ), ali pa tudi ne...vsi imamo iste pogoje da pridemo kar najhitreje gor.....ob 9.30 uri :lol: . V vsakem primeru pa se vidimo naslednjo Nedeljo.

Uporabniški avatar
 areh
Ne moreš verjet, da nisem bil zadnji. Samo zadnja dva potem nista dobila čokoladice in vizitke, ker sem jaz puncama na vrhu sveto trdil, da sem zadnji in da lahko gresta. Tudi, ko sem se spuščal po isti poti nisem dooolgo nobenega srečal. Se oproščam.
LpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
jonas napisal/-a: mislim da su vajo celo fotoreporterji zabeležili :lol:

Prava zamudnika. Dobra sva bila, kaj 50cent, še fotograf naju je počakal. Kul.
Se pa strinjam, da tudi v prihodnje čakat nimamo kaj, razen če zamuja štarter ali časomerilec :D
Sicer me pa itak to nedeljo ne bo :--( sem v Istri - Istra u mom srcu :D
Uporabniški avatar
 50cent
Kaj se zdaj jočeš :wink: itak si mi po točkah tako odmaknil, da rabim eno Nedeljo brez tebe, da malo točke naberem in se ti približam :--

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:Kaj se zdaj jočeš :wink: itak si mi po točkah tako odmaknil, da rabim eno Nedeljo ... da malo točke naberem

Čuj pubec, med tednom tudi malo treniraj, ne samo forum zijat. Pike se nabirajo z nogami, ne pa z :beer: tak ko midva trenirava :toast: zadnje čase dolge teke :D
Uporabniški avatar
 jonas
ZdravkoC napisal/-a:
jonas napisal/-a: mislim da su vajo celo fotoreporterji zabeležili :lol:

Prava zamudnika. Dobra sva bila, kaj 50cent, še fotograf naju je počakal. Kul.
Se pa strinjam, da tudi v prihodnje čakat nimamo kaj, razen če zamuja štarter ali časomerilec :D
Sicer me pa itak to nedeljo ne bo :--( sem v Istri - Istra u mom srcu :D

me veseli da se strinjate in držite dogovora, da je štart ob 9.30h,
dobro se je držati ure, sicer se lahko zgoti to kot se je vama :lol:

uživaj v istri ZdravkoC, tam verjetno ne bote imeli toliko snega kot tukaj :wink:
Nazadnje spremenil jonas, dne 18 Dec 2007, 11:19, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 semjul
Jonas hvala za dodane linke direktno na 1.2.3. teden, ker mi edino tako poveže.
Strinjam se s 50 centom, da se zamudnike ne čaka. Dlje spiš, bolj si spočit, prej nas ujameš, :rol: ,
vsaj Zdravko je to nedeljo letel mimo mene kot šus, :clap:,
mislim, da mu je ostalo še nekaj energije prejšnjega dne :D
Uporabniški avatar
 jonas
bom še olajšal delo, ker nakaterim ne odpre rezultate in slike po tednih

na tej strani bi moralo vsem odpreti, če ne jo osvežite z CTRL in F5
http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal

za lažje iskanje pa bom dodajal še linke po tednih :wink:

1.Teden 2.12.2007
http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal/02_12_07

2.Teden 9.12.2007
http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal/2_teden