Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pjeb
tut jaz sem že čist naspidiran, zanimanje za službo je vse manjše, glava ma že vse zračunano za vsak meter proge tut celo logistiko potovanja in bivanja v Berlinu. Plan 3:50 - 3:55 za km.
Uporabniški avatar
 maca
men volja za službo tako upada, da je kar hudo.
A me zato tolk prganjajo in mi nalagajo gorr in čez?

Vsi se tako hvalite s svojimi časi, ki jih boste dosegli, jaz sem pa samo srečna, da bom šla in še bol bom srečna, ko ga bom prelaufala.

Zame je odlično vse, kar je pod 4:30:00. Ja, pa nasmeh mora biti na koncu, pa da se ne bom priplazila po vseh štirih.

Držte pesti za nas, ki nam je tole prvi. Ne samo za nas, za vse držte pesti, sam na nas mal večkrat pomislite.
 Jru
Zame je odlično vse, kar je pod 4:30:00. Ja, pa nasmeh mora biti na koncu, pa da se ne bom priplazila po vseh štirih.

Evo, pod to se pa tud jst podpišem
Uporabniški avatar
 maca
Jru, pol mava pa iste cilje.
Se vidimo, pa si pomagamo :lol: :lol: :lol:
Nogice že sanjajo, kako bo luštno :twisted:
 spela*
Vsem že danes želim srečno pot in pa dober tek!
Bomo navijali doma! :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
SasoP napisal/-a: Cilj je 3.30, če ga ne bo pa nič hudega. :D

Lepi cilji :D
Sam nameravam nastavit na 3:45:00 se pa bojim, da me bo vleklo k tempu 5:00 (3:30:00), kar je izven plana.
Pokostnica bo zdržala - upam, saj je kar v redu po terapijah.
Zadnji trening pa je itak Fotrov tek TF
:wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Ma nehajte mi že enkrat lušte delat... :roll:

Pa fajn se mejte! :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ma, zdej pa še mene delate živčnega. Ne vem, če bom zdržal do NY maratona. Je še dolga do 2. novembra.

MatjazV
Uporabniški avatar
 mitjas
Pa nehejte brat tole temo, če vas dela živčne :wink:
Mene že nekaj časa mal zašraufa, ko pomislim na Berlin :? Trema pač :oops:
Uporabniški avatar
 5rca
držim pesti za vse vas ... kdaj točno pa je start, da jih ne bom dva dni stiskala :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
5rca napisal/-a:držim pesti za vse vas ... kdaj točno pa je start, da jih ne bom dva dni stiskala :wink:

Štart je v nedeljo ob 9:00 za taprve ;)
Uporabniški avatar
 sova
To bo moj prvi, in za začetek je cilj okoli 3:45. Štartamo že danes popoldan s avtodom-kombijem. Bilo bi lepo če bi se vsi skupaj srečali, v soboto popoldan ali po tekmi, vendar nisem nikjer zasledil da bi kdo omenil lokacijo.
Zanima me pa še nekaj in sicer "tekači zajci" s predvidenimi časi, če so oz. kako so razporejeni njihovi časi?
Hvala,
dober tek vsem, se vidimo,
vsi ostali pa držite pesti:!:

LP STAS :D
Uporabniški avatar
 5rca
mitjas napisal/-a:
5rca napisal/-a:držim pesti za vse vas ... kdaj točno pa je start, da jih ne bom dva dni stiskala :wink:

Štart je v nedeljo ob 9:00 za taprve ;)

ok ob devetih pomislim na vas.... ob 12ih pa začnem pesti držat, k takrat boste že bl crke, pa boste bl rabil :wink: :lol: :lol: :lol:
 Jru
Potujemo z avtodomi. Lahko nas poiščete neposredno pri štartu - Židovski spomenik (poleg ameriške ambasade). Po maratonu piknik na odprtem, cviček, frajtonerca,...

Poiščite avtodom novomeških tablic; to smo mi! Če bodo padali rekordi potem samo sledite glasu zgoraj omenjenega inštrumenta.

Danes shoping, jutri pa na pot...

Vsem rekorde;

Jru
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Halo Berlinčani,
...
Bodo letel pozitivne misli od gardskega jezera na vse strani,
nekaj se jih prav gotovo ustavilo tudi v Berlinu.
...
Srečno vsem in lahek korak.
...
B.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA