Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Ic3PrIncZ napisal/-a:Letos sem se hotela prvič udeležit LM, pa mi zaradi cene ne bo uspelo. Sem pač še študentka in trenutno bolj v krizi z denarjem, ker imam druge prioritete. Bom pa pridno trenirala in prišla naslednje leto pogledat. Žal.
Ic3PrIncZ napisal/-a:Ah da bi si skopirala številko in šla teči na lastno uro, mi je pa brez veze. Sej se ne sekiram, ker verjetno do takrat še ne bom dovolj pripravljena. Sem pa mislila odtečt svojo prvo 21ko.
Če bi imela službo, bi šla in bp plačala teh 25€, ker je pa nimam moram pa bolj paziti na svoj denar.
Ic3PrIncZ napisal/-a:Ah da bi si skopirala številko in šla teči na lastno uro, mi je pa brez veze. Sej se ne sekiram, ker verjetno do takrat še ne bom dovolj pripravljena. Sem pa mislila odtečt svojo prvo 21ko.
Če bi imela službo, bi šla in bp plačala teh 25€, ker je pa nimam moram pa bolj paziti na svoj denar.
lonely napisal/-a:Ic3PrIncZ napisal/-a:Ah da bi si skopirala številko in šla teči na lastno uro, mi je pa brez veze. Sej se ne sekiram, ker verjetno do takrat še ne bom dovolj pripravljena. Sem pa mislila odtečt svojo prvo 21ko.
Če si tako močno želiš udeležbo na LM 21-ki,ti jaz plačam prijavnino.
Pridno treniraj in se potem prijavi v skupno prijavo.
lp
matjaz napisal/-a:Kje pa ti tukaj vidš muke. Jest ti hočm pač samo povedat da ravno teh muk nimam...namreč muk, da bi zapravljal za stvari ki mi niso nujne.kovit napisal/-a:matjaz napisal/-a::D![]()
Vedno isti problem. meni se ne zdi drago je nekako normalno, ker se tudi zavedam koliko dela in stroskov je okoli organizacije. Rad bi pa vprasal nezadovoljneze, ali tecete zaradi sebe ali ... Ce tecete zaradi sebe in zdravja je to majhen vlozek proti tistemu kolikor vlagamo v avto, razne stvari ki niso ravno nujne.
Jest nezadovolnež tečem zarad sebe, avto neregistriran, za stvari ki niso nujne nimam keša.(Zapufan da imam kje živet press) Še kej zadovoljnež
hja, in za tvoje muke je kriv nekdo drug?
preberi zgornji clanek KOVIT z njim se pa zelo strinjam . Dokler ne bo minister bomo pac placevali za svoj uzitek.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA