Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ales
semjul napisal/-a::D

90% pridem!

delil sem težo z višino in dobil 0,4920634.
Le kako priti na 83???

Najbrž nisi natančno prebral mojega sporočila: BMI dobiš tako, da težo v kilogramih deliš s kvadratom višine v metrih; pri meni torej: 90/(1.77x1.77)=slabih 29

in če tečeš okoli Brda 2400 sekund to znese količnik 83..

Ja in toplo vabljen, tako kot tudi še neprijavljeni!

Kategorije bodo pa najverjetneje znane šele med obračunom, da bodo čim enakomernejše. Tudi v zadnji kategoriji torej ne bo manj kot petine tekmovalcev..
Nazadnje spremenil ales, dne 19 Sep 2008, 14:05, skupaj popravljeno 2 krat.
 spela*
semjul napisal/-a::D

90% pridem!

delil sem težo z višino in dobil 0,4920634.
Le kako priti na 83???

Kvadrat višine. :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Razy menda tudi pride. Že delam na izboljšavi indeksa :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
ales napisal/-a:...Kategorije bodo pa najverjetneje znane šele med obračunom...

Ja kako pa naj zdaj treniram? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ales
klatez napisal/-a:
ales napisal/-a:...Kategorije bodo pa najverjetneje znane šele med obračunom...

Ja kako pa naj zdaj treniram? :mrgreen:

Ja, tako, da pregledaš lanskoletne rezultate, aproksimiraš glede na stanje duha (in telesa) na forumu, trenutna psihofizična stanja prijavljenih tekmovalcev in se poizkušaš pozicionirati v eno od kategorij. +- ene 7 kg v enem tednu npr. meni ni problem variirat. A pozor, hujšanje ti pomaga le pri uvrstitvi v eni od treh lestvic.

Za uteženo lestvico lahko največ narediš z pridobivanjem teže ali vadbo čimbolj skrčene drže..

Za absolutno lestvico tko veš kaj moraš naredit, a tu se zadnji teden skor ne da veliko naredit, morda le s počitkom.

Saj pravzaprav nikoli nismo rekli, da je priprava in sodelovanje na Fotrovem teku zlo enostavno!
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... Za uteženo lestvico lahko največ narediš z pridobivanjem teže ali vadbo čimbolj skrčene drže...

Lahko pa pred štartnim vaganjem skriješ 20 kg svinca po žepih. :idea: :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Vlajko napisal/-a:
ales napisal/-a:... Za uteženo lestvico lahko največ narediš z pridobivanjem teže ali vadbo čimbolj skrčene drže...

Lahko pa pred štartnim vaganjem skriješ 20 kg svinca po žepih. :idea: :twisted: :wink:

Vlajko, ju ar maj men... :cast:
Spomnil si me na potapljaške uteži, ki ležijo nekje v kleti... :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a: A vidva to o kilah!! Ha saj nekje vaju premagam in to kar krepko :oops: , kako pa je z mojo udeležbo pa trenutno nimam pojma, bom videl kako bo zneslo, kje drugje kot pa v službi!!!

Kako boš naju premagal, če še nimaš propustnice :D
Sicer pa tudi Klatež še ni rekel zadnje besede :roll:

Ja res je nimam, če jo dobim izvem kakšen dan prej, sicer pa kdaj bi sploh odrinili??? Sicer pa grem jutri na abraham, tako da me povečanje teže ne skrbi!!! :D
 spela*
klatez napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:

Vlajko, ju ar maj men... :cast:
Spomnil si me na potapljaške uteži, ki ležijo nekje v kleti... :wink:

Ampak potem boš menda moral teči z njimi? :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Aleš, če zrihtam v službi pridem!
Lp
Miro
Ps: Verjetno pripeljem še Mariolina!
Miro
Uporabniški avatar
 michael
Najprej lep pozdrav vsem na forumu. :D
Sem fotr začetnik tekač mal starejši brez izkušen na tekmah pa me zanima če se lahko prijavim :?:
LP Miha
Uporabniški avatar
 ales
michael napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem na forumu. :D
Sem fotr začetnik tekač mal starejši brez izkušen na tekmah pa me zanima če se lahko prijavim :?:
LP Miha

Seveda se lahko prijaviš. Če nimaš prav velikih ambicij lahko zelo neobremenjeno prideš na štart. Tam boš izpolnil listek o prijavi, izmerili ti bodo težo in višino, štarterjema boš povedal da greš in potem te čaka slabih deset kilometrov teka ob ograji posestva Brdo. Na cilju se javiš štarterjem, da zapišejo tvoj čas prihoda in potem te čaka le še okrepčilo in analiza v Brunarici.

Proga je nezahtevna, večinoma po makadamu(razen prvega kilometra in pol), na četrtem kilometru se začne edini občutnejši klanec kjer premagaš slabih 50 višinskih metrov. Na vrhu klanca bo okrepčevalnica. Od tam naprej pa je blag spust do cilja. Med tekom boš dohiteval druge tekače, morda bo kdo tekel tudi v nasprotni smeri. Razdalje bodo označene vsak kilometer, zgubiti se skoraj ne moreš..
Uporabniški avatar
 michael
Hvala, torej se vidimo na fotrovem teku :D
 nana
Aleš, jaz pripeljem tudi še tri (Justino, Gregorja in Mirka). :D Pa kakšne sladkarije (če bodo hčerke spekle) :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA