Takole, z današnjim dnem so prijave žal zaključene. Prijavilo se vas je namreč natančno 60 tekačev, kar je zgornja meja za organizacijo tega teka. To pomeni, da prijav več ne sprejemamo, za vse, ki še morebiti niste plačali startnine pa prosim, da to čim prej storite. Še vedno imam namreč odprtih nekaj neplačanih startnin in nekaj plačanih, za katere pa ne morem ugotoviti, kdo jih je plačal!
Prijaviti se je mogoče samo ob pogoju, da bo nekdo od že prijavljenih odpovedal svojo udeležbo ( kot izgleda, se Tatjana ne bo mogla udeležiti teka - poglej zgornji post). Prosim vas, da mi v tem primeru sporočite morebitno menjavo! Tudi tisti, ki morebiti ne boste mogli teči, pa ste se že prijavili, mi prosim sporočite in prepustite mesto tistemu, ki bi se še rad prijavil, a se zaradi zasedenosti ne more več.
Kar se tiče pokalov za najboljše, so že pri meni, se mi zdi, da jih bom na podelitvi kar s težkim srcem dal iz svojih rok

Bi vam jih pokazal, pa jih ne bom, naj vas malo grize, kakšni so!
Do sedaj se je našlo kar nekaj sponzorjev, ki so bili pripravljeni dati nagrade v nagradni sklad. Nagrade bodo izžrebane na zaključni prireditvi. Kdo vse je prispeval nagrade pa lahko pogledate na spletni strani
http://sladkih6.gajba.net/ Nekatere so prav zanimive...