Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MojcaZ
spela* napisal/-a:Enako me zanima tudi za MojcoZ. :lol:

Tudi jaz znam teči počasi, če se zmenim s kom. Ne skrbi špela. Razen, če gre kateri od mojih partnerjev zraven je pa težka. :oops: Ker me kr potegnejo zraven kot magnet. Sam zaenkrat ni bilo nobenega zanimanja za ta polmaraton. Vsaj meni ni nobeden sporočil.

Kako pa kej napreduje ideja v glavi? Še vedno za?

Lp, Mojca :wink:
 spela*
MojcaZ napisal/-a:
Kako pa kej napreduje ideja v glavi? Še vedno za?

A misliš na to, kako naj bi tekla na tem teku, ali imaš v mislih kaj drugega? V prvem primeru je odgovor da, v drugem pa potrebujem še malo časa (ali malo bolj konkreten namig). :oops:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:MojcaZ zna teči počasi :wink: , preverjeno na skupnem teku, na tekmi pa ne vem, če je ne bi kakšen Italijan spredaj potegnil s sabo :lol: :wink:

Hvala Lenka za kompliment. Res je, Italijani so moja šibka točka. :oops: :lol: Pravzaprav sem zaljubljena v njih. :oops: :lol:

No ja, vidim da sem malo uzadi. :oops: Vsi ste se že prijavili sam še jest ne. Laufer, greš na PB ali greš za zajčka? Meni ali špeli? Ali kr obema (da me Špela ne bo grdo gledala :oops: )?

Grem gledat kako se prijavim.

LP, Mojca :wink: :
 andrejm9
tae napisal/-a:Andrej, pozdravljen. Si se nam le uradno pridružil. Dobrodošel v TF družbi. Sicer ti nihče od nas ne seže do kolen, morda pa nas boš lahko kaj naučil. Na zmago v Medei :toast:

se s tem ne strinjam najbolj...vsak tece po svojih najboljsih zmoznostih...tako da...gre se samo tako kdo je priden in trenira...eni pa nimajo casa, eni tecejo samo za lastne uzitke,itd...

Upajmo na cim boljso uvrstitev v Medei! hehe
 spela*
MojcaZ napisal/-a: Ali kr obema (da me Špela ne bo grdo gledala :oops: )?

Jaz sem ponudbo izkoristila že v Palmanovi, tako da te ne bom nič grdo gledala. :wink:
Tako ali tako mi rezultat tokrat ne bo pomemben.

andrejm9 napisal/-a:se s tem ne strinjam najbolj...vsak tece po svojih najboljsih zmoznostih...tako da...

Eno več pišemo, drugi več trenirate. :oops:
 andrejm9
spela* napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a: Ali kr obema (da me Špela ne bo grdo gledala :oops: )?

Jaz sem ponudbo izkoristila že v Palmanovi, tako da te ne bom nič grdo gledala. :wink:
Tako ali tako mi rezultat tokrat ne bo pomemben.

andrejm9 napisal/-a:se s tem ne strinjam najbolj...vsak tece po svojih najboljsih zmoznostih...tako da...

Eno več pišemo, drugi več trenirate. :oops:

hehe :lol:
 andrejm9
A res noben ne ve kako je z organizacijo v Medei???
Uporabniški avatar
 RoKo
andrejm9 napisal/-a:A res noben ne ve kako je z organizacijo v Medei???

Počakaj, da Lonely konča trening :wink: , pa dobiš vse informacije.
Uporabniški avatar
 lonely
Tukaj sem...

Medea?

Tekel sem jo l.2004,organizator je enak kot v Palmanovi.Proga je ravninska in hitra.Teče se 10.5km potem je obrat in nazaj na štartno pozicijo.Organizirano je po Italijansko--odlično.
Pasta-party-majica--km oznake in okrepčila urejena.
Organizator pričakuje okrog 400 tekačev.
Poročilo 2008:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8323

Lp
Uporabniški avatar
 RoKo
Saj, sem vedu, da bo. :lol: :lol:
Nazadnje spremenil RoKo, dne 05 Jan 2009, 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
 andrejm9
Lonely hvala za te izcrpne informacije! Se vidmo v Medei....
Uporabniški avatar
 lonely
@andrejm9--malenkost,če karkoli rabiš o tekih v ITA-CRO-AUT, sem tukaj........
@spela--na pot iz LJ bo treba malo po sedmi uri,lahko počakam na bencinski Devin-Duino (zadnja na gratis-avtocesti)
Pot je opisana eno stran prej.
 nana
lonely napisal/-a:...lahko počakam na bencinski Devin-Duino (zadnja na gratis-avtocesti)

Mislim, da bi tole lahko zelo prav prišlo. Če namigneš še, kdaj naj bomo tam in koliko rabimo do tja :D
Uporabniški avatar
 lonely
nana napisal/-a:
lonely napisal/-a:...lahko počakam na bencinski Devin-Duino (zadnja na gratis-avtocesti)

Mislim, da bi tole lahko zelo prav prišlo. Če namigneš še, kdaj naj bomo tam in koliko rabimo do tja :D

Iz Ljubljane cca 100km

Od osmih bom tam.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA