Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uroš Sobočan napisal/-a:Iztok imam pa eno vprašanje, ki se nam je porodilo. Ali bojo rezultati tekačev ki so prijavljeni samo na eno etapo tudi objavljeni ali ne? Ker to bi bilo lepo.

Uroš

Brez skrbi, vsi rezultati bodo redno objavljeni, javljali se bomo tudi s proge - vse bo čim bolj "live" :wink:
LP Marjan
Dvakrat sem se elektronsko prijavljal za posamezno etapo, a obakrat po nekaj dneh dobil odgovor: failure notice...niti ne vem, kje je problem :roll: ?!
A se ne sekiram preveč...pa že tako mora bit...bom v tistem času pač počel kaj drugega in je morda še bolje tako.
Letos me pač tam ne bo.

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Dvakrat sem se elektronsko prijavljal za posamezno etapo, a obakrat po nekaj dneh dobil odgovor: failure notice...niti ne vem, kje je problem :roll: ?!
A se ne sekiram preveč...pa že tako mora bit...bom v tistem času pač počel kaj drugega in je morda še bolje tako.
Letos me pač tam ne bo.

LP, vencelj

:D :shock: Vencelj! Slab izgovor! Na tehniko se ne izgovarjaj! Morda pa nisi vode plačal, pa ti comp ne dela dobro!
Povej, na kateri etapi želiš bit - takoj te vpišemo!
LP marjan
Imam eno vprašanje za stare mačke. Do začetka je še 13 dni. Kako naj "treniram" do takrat? Do zdaj sem se skoraj "pretegnil" in sem res utrujen, pa me zanima ali naj zdaj vzamem 13 dni "dopusta" ali še kaj odtečem. Jutri in čez vikend mislim aktivno počivat (7-10 ur hoje - vse skupaj). Meni hoja namreč zelo pomaga pri regeneraciji. Kaj pa potem? Enostavno si ne predstavljam, da bi bil 13 dni brez teka. Vem pa, da je počitek zdaj ključnega pomena. Prosim za kakšno mnenje, da ne bom naredil napake čisto na koncu :D
Zajc, če si v juliju pretekel 582 km, je odgovor jasen: do tekme se moraš spočiti! Počitek je pol treninga :wink:
Sem čakal, da se oglasi kateri od starih mačkov, sedaj sem pa videl lestvico treningov :shock: ...

LP, vencelj
zajc napisal/-a:... me zanima ali naj zdaj vzamem 13 dni "dopusta" ali še kaj odtečem...

Zajc svetujem ti takole. Ker imaš 140 km na teden v juliju, ti predlagam takole. Da odtečeš ta teden 60% te količine, torej 84 km in v zadnjem tednu 40 % torej 56 km.

Najbolj važno je, da vse narediš v aerobnem območju (pripravljenost je znana vedno 14 dni pred tekmo), torej nič več visokega pulza.

Sam sem ponavadi počival zadnja dva dni pred tekmo, prej pa zadnje 14 dni tekel samo vsak drugi dan. En teden pred tekmo pa še vedno dolgi tek na zelo nizkih obratih.

Toliko z moje strani. Zdaj pa da preberemo še mnenja bolj kompetentnih od mene :D
Marjan
Da nekaj povprašam, gledam zemljevid ki ga je prilepil Inot in pa zemljevid na uradni strani (prva etapa):
Inot:
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=138135

Uradni:
http://trans-slo.si/

Moti me ker na uradnem tečemo iz Murske Sobote proti Gederovcem, po Inotovi karti pa tečemo skozi Tišino in Petanjce. Katero je sedaj prava pot? :?

Lp

Uroš
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA