Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lonely
tomi napisal/-a:
inchi napisal/-a:Najenostavneje je izpolnjeno prijavnico poslati po e-pošti na naslov
info@marciatorigorizia.it.Denar nakažete preko spletne banke (naprimer Abanet), ko je nalog sproveden ga po e-pošti pošlješ na isti naslov kot prijavo.
Zadeva deluje..

lp
in chi

Kako v ta obrazec http://www.marciatorigorizia.it/immagin ... a2009a.jpg
vpišem svoje podatke in pošljem po e-pošti?

Kontaktiraj po ZS---@MIROSAN

Ima urejeno prijavo in vplačilo (10 eur), je pa poškodovan.
 MIROSAN
Prejšnji mesec sem se prijavil za maraton v Gorici, na žalost pa ne bom mogel iti zaradi poškodbe gležnja pri treningu(mi je spodrsnilo), tako da če se bo našel kdo , ki bi šel na maraton, mu oddam prijavo po isti ceni - 10Eur.
LP Miro
Kontakt na ZS
Uporabniški avatar
 tae
Evo Tomi, če ti uspe ta prijava, se spoznava v Gorici.
Uporabniški avatar
 Radolca
kupim prijavo za posoški maraton, če jo kdo prodaja
031-247-504
 MARDUK
Živjo!

Zanima me, če se da na uradni strani organizatorja za polmaraton v Gorici preveriti, če je prijava uspela? Sam sem prijavo poslal po klasični pošti vendar nisem dobil nobenega potrdila o uspešni prijavi na mail.

Lep pozdrav

P.S.Isto vprašanje me zanima tudi za maraton v Trevisu?
MARDUK napisal/-a:Živjo!

Zanima me, če se da na uradni strani organizatorja za polmaraton v Gorici preveriti, če je prijava uspela? Sam sem prijavo poslal po klasični pošti vendar nisem dobil nobenega potrdila o uspešni prijavi na mail.

Lep pozdrav

P.S.Isto vprašanje me zanima tudi za maraton v Trevisu?

Treviso se preveri tukaj
http://www.tds-live.com/wtrpg/race.jsp?id=2291
 MARDUK
Ok Treviso sem že preveril, vse urejeno. Ostane mi še samo Gorica.

Hvala Lenči :D
Uporabniški avatar
 tae
Ej Aisha, ali moramo kandidati iz skupinske prijave še kaj misliti in urediti ali je vse pod kontrolo ?

Drugače pa moje razkritje za ta tek. Lani je bil to moj drugi polmaraton v življenju, postavil sem rekord, katerega nisem izboljšal vse do konca leta. Glede na to, da za nov rekord na 5k še nisem pripravljen, bom testiral kako se obnese moja forma na 21ki, čeprav sem se pripravljal na krajšo razdaljo. Konkretni možni cilji v številkah:

- Končni čas pod 1:26:28 neto (lani je bilo toliko) :arrow: če bo tako bom zadovoljen
- Končni čas pod 1:26:11 neto (nov osebni rekord) :arrow: če bo tako bom izredno zadovoljen in hkrati presenečen, dejanska pričakovanja niso takšna, le morebitno upanje

Na 5ki se ne bom testiral, ker potem nebi zdržal do konca.
Uporabniški avatar
 aisha
pozdravljen, tae in vsi ostali

prijavljeni :juhuhu: in plačani :clap: in to je to

tečemo :lauf:
Uporabniški avatar
 Radolca
po moji lanskoletni izkušnji naj povem, da je proga v Gorici hitra. Tako kot Tae sem tudi jaz postavil rezultat, katerega nisem mogel popraviti na moji edini lanskoletni 21-ki v Sloveniji in sicer v Radencih, kjer pa nismo ravno postavljali rekordov.
Lani sem odtekel tri 21-ke, od tega dve v Italiji. Izgleda da mi "italijanski zrak" bolj ustrza, ker sem tekel odlično na obeh polmaratonih 8)
Jaz se bom prijavil v ponedeljek, ker sem malo predolgo "cincal" ali naj se udeželim "gorice" ali ne :?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
aisha napisal/-a:pozdravljen, tae in vsi ostali

prijavljeni :juhuhu: in plačani :clap: in to je to

tečemo :lauf:

pozabila si dodati pripravljeni :wink:

jaz se še vedno sprašujem kako bom "zvozila" :oops: :evil:

ampak ni :twisted: , da ne bi - če bo res taka fletna druščina, potem ne bi smelo biti problema.... me boste pač malo pod rebra dregnili vsake toliko časa :wink:

tečemo ! :lauf:
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka napisal/-a:ampak ni :twisted: , da ne bi - če bo res taka fletna druščina, potem ne bi smelo biti problema.... me boste pač malo pod rebra dregnili vsake toliko časa :wink:

Krompir bomo metale, kar pripravi se, iz zadnjih bojnih vrst :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:ampak ni :twisted: , da ne bi - če bo res taka fletna druščina, potem ne bi smelo biti problema.... me boste pač malo pod rebra dregnili vsake toliko časa :wink:

Krompir bomo metale, kar pripravi se, iz zadnjih bojnih vrst :lol:

da bo le domač :twisted: ..... vzamem vrečko s seboj :D ..... kot prava Gorenjka :wink: ..... bo za kosilce naslenji dan :D ........................

................ seveda, če ne bom na bolniški do nadaljnega
:?
Uporabniški avatar
 Radolca
no, tudi jaz sem se prijavil :D
prišli bomo cela družinica - boljša polovička, malček in fotr :!:
na videnje v Gorici :!:
Pa še babica bo prišla ragljo vrtet :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7