Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se vidimo na Bledu 11.7.2009 ?

Da !
57
66%
Ne !
12
14%
Mogoče pa :)
17
20%
Nimam pojma, jaz sem se javila še prej za prostovoljko, saj kak teden nazaj še nisem smela tečt, pa sem hotela startnino in kremšnito šenkat, ma zdaj lahko že spet tečem (stila hiti počasi in to res počasi), prostovoljstvo grem pa še vseeno zganjat, če me bodo seveda hoteli. :D
Štartna lista je res objavljena :arrow: klik na strani Nočne 10ke
Prevertite prosim točnost podatkov, predvsem letnice rojstva. Popravke oz spremembe pošljite na mail vitezi@vitezi.net ali pa to javite v soboto ob prevzemu :!:

Bo pa štartna lista po priimkih objavljena tudi v petek in soboto na prostoru pred dvigom številk in ostalega.

@ raf: Zadnja štartna številka je 1079, kar pa seveda ne pomeni, da vas je toliko prijavljenih :!: Koliko vas bo pa v soboto na štartu bomo pa videli :wink:
kris123 napisal/-a:Še vedno se priporočam za odkup številke za 10ko.

lp
Ker je kolegica zbolela, jaz pa sem si poškodovala koleno, se žal ne bova mogli udeležiti letošnje Nočne 10ke. Tako da imam dve štartnini, ki bi jo rada prenesla na koga od vas, ki si želi iti. Prosim kontaktirajte me na: kepicm@gmail.com.
kepicm napisal/-a:
kris123 napisal/-a:Še vedno se priporočam za odkup številke za 10ko.

lp
Ker je kolegica zbolela, jaz pa sem si poškodovala koleno, se žal ne bova mogli udeležiti letošnje Nočne 10ke. Tako da imam dve štartnini, ki bi jo rada prenesla na koga od vas, ki si želi iti. Prosim kontaktirajte me na: kepicm@gmail.com.

Napisal/-a kengurujko » 2. 7. 2009, 14:46

Js bi tuuuud! Če se kdorkoli premisli iz kakršnihkoli razlogov-se priporočam!!!! I try to think pozitive every....day!!
kengurujko
Jaz predlagam, da se forumovke in forumovci dobimo že malce prej, po možnosti malo stran od glavnega dogajanja, kjer bo verjetno velika gneča, zato se bomo posledično težje našli. Domačini in okoličani, predlagajte zbirno mesto.
Podarim svoje mesto na Nočni 10-ki prvemu, ki me kontaktira na ZS. Po možnosti komu, ki ima ITM okrog 30 in gre prvič na 10km :D.

Pa, a kej veste, a je treba met lučke al je osvetljeno?

lp,

m
mojcej77 napisal/-a:Podarim svoje mesto na Nočni 10-ki prvemu, ki me kontaktira na ZS. Po možnosti komu, ki ima ITM okrog 30 in gre prvič na 10km :D.

Pa, a kej veste, a je treba met lučke al je osvetljeno?

lp,

m

Pa ne, da te ne bo??? :shock: :(
Lučke baje dobimo ob štartnini :-- :mrgreen:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA