Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

avsefra napisal/-a:Ali se lahko prijaviš, tudi če je to prvi maraton?

Seveda se lahko prijaviš.
Ker pri prijavi nimaš vpisan čas maratona...te organizator na štartu avtomatično razvrsti v zadnji box .
Spremljaj pa navodila od -klateza-...ni več dosti časa.
Hja, slovenski fenomen zadnjega trenutka... :roll:

Glede na to, da sem danes dobil še nekaj prijav, bo takole:
- vsi, ki se vpišejo na listo danes 28.12.2009 do 22h in bodo takoj (jutri) nakazali startnino, bodo prijavljeni. Ostali pa več sreče prihodnjič! :D

Sicer pa nas je trenutno že 32, ki smo vse uredili... :wink:
Pozdravljeni!

Kakšna sreča, da se je rok podaljšal, slučajno sem danes zvečer poklical DEXI27- in ga malo povprašal za ta maraton! Pa sem se na hitro odločil, da grem zraven!

Prijavnico oziroma obrazec sem že izpolnil in poslal, upam, da uspešno. Še samo ugotovim na katero številko takoj nakažem prijavnino g. Klatežu!

G. klatež najlepše hvala za trud!! :laola

Lep pozdrav!
klatez napisal/-a:Hja, slovenski fenomen zadnjega trenutka... :roll:

Hvala Duško, da maš posluh za nas fenomene :D
Danes sem že vse porihtal, upam, da uspešno.
Takole!

Zbralo se nas je 37, ki bomo napadli Rim.

Danes sem uredil vse potrebno in organizator nam sporoča:
Hello to you! Great news, such a huge group makes us happy!
But I've been in Slovenia several times and I know what an active and sporty country you are!
The documents are fine. We wish you a great new year party,
Alessio

Če bo še kdo zainteresiran, mi lahko to sporoči. Ga bomo poskusili priključiti naši skupini.
Sicer bo startnina višja (30 EUR), kar pa je še vedno precej ugodneje kot individualna prijava.
klatez napisal/-a:Takole!

Zbralo se nas je 37, ki bomo napadli Rim.

Danes sem uredil vse potrebno in organizator nam sporoča:
Hello to you! Great news, such a huge group makes us happy!
But I've been in Slovenia several times and I know what an active and sporty country you are!
The documents are fine. We wish you a great new year party,
Alessio

Če bo še kdo zainteresiran, mi lahko to sporoči. Ga bomo poskusili priključiti naši skupini.
Sicer bo startnina višja (30 EUR), kar pa je še vedno precej ugodneje kot individualna prijava.

Zdaj pa pridno trenirati!
Imamo še samo 11TE do štarta. :laola
Hvala za dosedanji trud in skupinsko prijavo! :clap:

upajmo da bomo pred odhodom še kakšno rekli o prenočiščih in prevozu :wink: , al bo vsak zase dol lazu.

LP Bojan :wink:
BO-JAN napisal/-a:Hvala za dosedanji trud in skupinsko prijavo! :clap:

upajmo da bomo pred odhodom še kakšno rekli o prenočiščih in prevozu :wink: , al bo vsak zase dol lazu.

Da malo dvignem tole temo...Ker se mesec januar že počasi izteka,(rezervacije prenočišč) je že čas da rečemo kakšno glede prevoza do Rima.V avtobusu (Medea tek), je bila ideja, da bi se peljali z spalnim vlakom iz Avstrije(Villach) do Rima in bi bilo zanimivo tem v zvezi vedeti koliko bi se nas nabralo za skupen prevoz z vlakom do Rima...? :roll: :laola
hoj, sem že na medejskem busu glasno in jasno oznanila, da bi šla z vlakom, odhod v petek zvečer, odhod iz Rima v nedeljo, jaz moram biti v ponedeljek v Lj.

torej - maca je za vlak, bi lahko uveljavili kak popust na skupino.

preštejmo se:
1. mirosan
2. maca
3.
4....
HOJ

Evo jst sem interesent, 3

Sm tud sam mal gledu, avion pa vlak, pa ... čeprov vse poti vodijo v Rim morš kr mal premislt :shock:

če se bomo odločil mam še netekačico zraven!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA