Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Uporabniški avatar
 Vreme
Počasi se prijave bližajo koncu, natančno 86 prijav je prišlo do danes :clap: . Še vedno je čas, da se prijavite, štartno listo osvežim čez vikend, zato prosim,da vsi ki še niste poravnali štartnino to storite čim prej. Ne pozabite prvih 100 plačnih štartnin bo tudi sodelovalo!
Uporabniški avatar
 EčO
Kaj naj rečem! Tole planiranje mi pa letos ne gre. S težkim srcem moram napisat, da bom sladkih 6 letos izpustil. In to je letos že druga tekaška prireditev na katero sem se prijavil, plačal štartnino potem pa...

Prva je bila Logarska vse sem že mel spakirano in pripravljeno. V petek ob 6-ih zvečer pa šok.... V soboto je blo treba nujno v tujino... In je šla Logarska v Salzburg...

Tokrat ni posredi biznis ampak moj prvi letošnji dopust. Ampak so me za...... Prestavili so termin za en dan in tako se namesto v petek 6.11.2009 vračam v SLO šele v soboto 7.11.2009 in to šele pozno ponoči na nedeljo.

In tako bo šla po gobe zame najboljša ultra prizkušnja..... :(
Uporabniški avatar
 raf
projekt špikanja je tudi pripravljen in tu se moram zahvaliti sponzorju Roche, ki mi je odstopil ves potreben materijal za te meritve.
Seveda bomo cuker zmerili vsakemu, ki bo to želel........in uapam, da bodo rezultati za testirance normalni....
Uporabniški avatar
 lenči
raf napisal/-a:projekt špikanja je tudi pripravljen in tu se moram zahvaliti sponzorju Roche, ki mi je odstopil ves potreben materijal za te meritve.
Seveda bomo cuker zmerili vsakemu, ki bo to želel........in uapam, da bodo rezultati za testirance normalni....

Raf, glede na to, da bomo na Sladkih6, dvomim, da bomo imeli cuker normalen :--
Drugače pa super, zelo poučna in koristna akcija :clap:
 Alek
EčO napisal/-a:Kaj naj rečem! Tole planiranje mi pa letos ne gre. S težkim srcem moram napisat, da bom sladkih 6 letos izpustil. In to je letos že druga tekaška prireditev na katero sem se prijavil, plačal štartnino potem pa...

Prva je bila Logarska vse sem že mel spakirano in pripravljeno. V petek ob 6-ih zvečer pa šok.... V soboto je blo treba nujno v tujino... In je šla Logarska v Salzburg...

Tokrat ni posredi biznis ampak moj prvi letošnji dopust. Ampak so me za...... Prestavili so termin za en dan in tako se namesto v petek 6.11.2009 vračam v SLO šele v soboto 7.11.2009 in to šele pozno ponoči na nedeljo.

In tako bo šla po gobe zame najboljša ultra prizkušnja..... :(

Eh si "špilferderber", pa sem mislil da bomo kako rekli. In če ne bo tebe, potem bom jaz brez lanske tekaške sotrpinke (Olii), s katero sva odtekla večino km.

Te pa se kaj javi ko boš šel tu kaj mimo.

In uživajte na dopustu.
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Se jaz se kanim prijaviti v zadnjem momentu. A lahko "odkupim" EČOtovo prijavo? Ce ima kdo njegov GSM naj ga opozori na to, ker drugace bom se danes vplacal prijavo preko klika.

G.
Uporabniški avatar
 Vreme
Posodobljena štartna lista. Pozivam vse, ki ste vplačali in se ne najdeta na njej,da mi sporočite preko zs!

Ker se prijave počasi bližajo koncu, naj povabim še enkrat vse tiste ki kolebate. Sladkih6 namreč ni samo tekaška prireditev ampak je predvsem tudi družabno srečanje. Letos bomo razen tega, da se bomo sladkali, merili tudi koliko ga bomo vase dali, možnost bomo imeli,da bomo tekli bosi kot spomin na poletne peščene plaže, na koncu pa bomo še tekli in se fajn imeli.

Torej če koga skrbi ,da bo moral teči vseh šest ur je strah odveč. Nekateri prenehajo že po prvi uri, nekateri ko pretečejo svoj prvi polmaraton, spet drugi se zadovoljijo z maratonom, tretji pretečejo tukaj svojo prvo ultro, nekaj pa jih je ki nikakor ne morejo nehat tečt, torej če se najdete nikakor ne zamudite, še samo nekaj je prostih mest!

Slika
Uporabniški avatar
 grb
Evo sem poslal prijavo in vnesel placilo v klik. Upam da bo jutri vse evidentirano, da ne zamuim kakega roka.

G.
Uh, res zanimiva družba. Sem pravkar preletel prijave. Ni, koga ni, čeprav jih še ene par manjka :D
Šest ur sladke bolečine :laola
Če me Rajko vnese bom tudi jaz na seznamu sladkih6. :wink: .Sedaj bo velika luknja po Amsterdamu ha, ha, ha :--
Posodobljena štartna lista. Možnost prijave je podaljšana do 26.10.2009 oz do zasedbe 100 štartnih mest!

A se še kdo ne najde na štartni listi in je vplačal štartnino???
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:LM je za nami, zdaj je pa čas, da tole temo potegnemo na plano :D

Saj že treniram, od danes naprej ne jem nič več cukra, da se bom lahko na Sladkih6 zadela do konca :--
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA