Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bravo, Tomaž!
Edina pravilna odločitev glede fantiča.
Mislim, da sem danes dosegel malce boljši osebni rezultat samo zato, ker me je celo pot preganjala misel, kako zelo zebe otroka v neogretem avtomobilu...
ker že vsi pričakujete prihod sodnikov domov (res je huda žurka v koči) in s tem današnje rezultate,preberite še PRIJAZNO POVABILO štajerskih prijateljev-tekačev na ZIMSKI pokal pohorje v nedeljo 3.1. ob 9.30 pri novi vzpenjači :D odhod bi bil ob 7.00 iz kranja,vendar samo, če bodo ceste primerne. kandidati sporočite svojo udeležbo,da uredimo prevoz. povdarek bo na druženju,vendar žičnice za gor ne bomo uporabljali :( toćkovanje isto kot lani. lp ju
ta vikend-jutri gostujemo na pohorju,vendar ZLK teče nemoteno dalje 9.00 pri potoku.vsi,ki si bomo ogledali novo mariborsko vzpenjačo,pa odhod točno ob 7.00 pred powerfitom(kamničani pa v mostah) se srečamo na kališču ali pohorju lp ju
Sem zelo vesel da sem se udeležil današnje zimske lige. Stanje proge in razmere so bile super, družba pa še boljša. :)

Le očitno se mi na začetku sezone pozna da sem pozabil kako se teče in storil goro taktičnih napak, za kar sem bil na koncu kaznovan. Nekaj moči v nogah je še ostalo od lani, sedaj pa bo treba delati predvsem na hitrosti na ravnini, ki jo že zdavnaj ni več.

Upam da se vidimo še kdaj, tudi s tistimi, ki ste se danes gnali v Mariboru.

Ja, bil je lep in dobro izkoriščen dan. :)

Hvala Vilkotu za rezultate in fotke.
doma smo tudi mariborčani.v prelepem vremenu in vzdušju smo dobro zastopali barve ZLK,zmagal majk z novim rekordom proge,2.simon a..3.klemen t. med prvih deset je bilo 6 ali 7 gorenjcev. potem res prava pogostitev v enkratnem vzdušju,hvala štajercem za lep športni dan. lp ju
jutri ob 9.00 že 10.preizkus ZKL (še 5 :) ) danes pogoji idealni - široka pot,trda podlaga,nič ledu, ne drsi,ni vroče.....samo parkirajte raje pri kozolcu ali šoli (da vam pulz preveč ne dvigne :D ) Lp ju
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA