Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

damjan10 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:SPOROČAM VAM, DA SE BO DOBRODELNI TEK ODVIJAL V BREŽICAH IN NE V NOVEM MESTU......TKO DA VSE LEPO VABIMO DA SE NAM PRIDRUŽITE V BREŽICAH!! :D

EKIPA NEVER GIVE UP

hmmmmm

kako pa to, da je prišlo do spremembe?
se pravi 4.6. ob 16h v Brežicah in ne v Novem mestu?

Stadion v Novem Mestu je žal v tem terminu zaseden. :(
zato smo dobili novo lokacijo v Brežicah, ura pa ostane ista.
Tole posredujem v Primozevem imenu:

NEVER GIVE UP ZGODBA še preden smo sploh začeli:

Pred nekaj dnevi sem doživel zgodbico katero vam moram zaupati.

torej zgodilo se je na stadionu na Kodeljevem, kjer sem nameraval odteči nekaj kilometrov.Ok, jaz tečem cca 1 uro, in naenkrat se mi pridruži majhen deček,ki bi na vsak način rad tekel vzporedno z menoj.Fantiček (Matic) je bil oblečen za nedeljski sprehod s starši,torej kavbojke in neke športne čeveljce.Zmanjšal sem tempo za malenkost tako da sva šla lahko skupaj.Zanimalo ga je če sem kakšen pomemben tekač, pa sem mu odgovoril da tečem rekreativno ampak se pripravljam za naš poseben projekt.Povedal mi je da je star 10 let in da ima rekord v teku do sedaj 10 krogov na tem stadionu.Zanimalo ga je vse okoli našega projekta in je bil prav navdušen.Potem me je prosil če bi lahko skupaj odtekla 11 krogov da bo dosegel nov rekord.Seveda sem privolil in sva šla.Tempo sploh ni bil počasen tako da sem bil malo skeptičen če bo zdržal.In tako je šlo do 11 krogov in mali je bil zelo vesel ampak ni hotel odnehati.Tako sva tekla še naprej.Fant ni spustil tempa in je stiskal zobe ko ga je bolela prepona in je komaj lovil sapo.Kmalu sva naštela 20 krogov in starši ,ki so sedeli ob progi so mi že signalizirali da bo počasi dovolj.Ampak borec ni odnehal.Tekel je še naprej in me med lovljenjem sape izpraševal o našem projektu.Tako sva pretekla že 30 krogov in nobenemu ni bilo nič jasno.Ne meni,ne staršem,mogoče le malemu fantiču ki je podrl vse svoje rekorde.Po 32. krogu sem moral na prigovarjanje staršev malega NGU-jevca le psihično prepričati, da je počasi dovolj.Z veliko težavo je privolil ampak je napovedal comeback na projektu v Ljubljani.???!!!???

Matic-rekord 10 krogov
Matic-NEVERGIVEUP-NOV REKORD 32 krogov(pa še bi)??

To je bila ena zelo lepa izkušnja in mislim da jih bomo med projektom doživeli še veliko.Pozitivna energija ki jo širimo je neustavljiva.

IMEJTE SE LEPO IN PAZITE NASE IN NA SVOJE DRAGE

Lep pozdrav

Primož
Res je, še 15 dni nas loči do velike humanitarno športne prireditve. :D

Danes so prispele že prve pošiljke zapestnic in majic, tako da jih je možno že dobit.

Denarni prispevek:

:arrow: za zapestnico je najmanj 3,50€
:arrow: za majico najmanj 10,00€

HVALA vsem, ki boste prispevali za naših 10 sončkov. :clap:

"Dobrota je naš notranji glasnik in svetovalec. Kolikor poslušamo njen nasvet, toliko imamo notranjega miru in sreče." Anton Trstenjak
Dragi moji,

dobili smo možnost SMS DONACIJ preko Mobitela! Vsak Mobitelov uporabnik lahko pošlje sporočilo na 1919 (geslo: ZPMS) in donira 1 EURO!

Trudimo se isto narediti tudi za Si mobilove uporabnike!!!

NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠ DOPRINOS K SREČI NAŠIH JUNAKOV :clap: :clap:
Ej pubeci... na domači strani imate še vedno razpisan dogodek za 04.06.2011 v Novem mestu. Se, da to popravit, da ne bo kdo čakal v NM, mi bomo pa v Brežicah.

http://www.nevergiveup.si/

Pa še nekaj, jaz po Brežicah že širim preko ustnega izročila in FB, da se bo na ta dan dogajalo nekaj plemenitega. Se mi zdi, da narod še vedno premalo ve. A se dajo dobit mogoče kakšni plakati, da jih polimam po Brežicah?
Res je, v kratkem bo popravljeno. :D

Obveščanje bo (nekaj je že bilo) po Sloveniji potekalo prek POP TV, A Kanala, Radia1, lokalnih radijskih postaj,....

Narejeni bodo tudi letaki, ki se bodo delili po šolah, po tekaških prireditvah, 4.junija bomo imeli stojnico na DM teku v Ljubljani (dogovori potekajo),.....

Plakatov pa sami ne smemo lepit po krajih, saj je za to pristojno komunalno podjetje, v nasprotnem primeru smo lahko kaznovani. Če bo katero komunalno podjetje pripravljeno brezplačno lepit plakate, se bomo vsekakor odločili tudi za to varianto.

Poudarit moram, da je naše delo prostovoljno in nismo profitna dejavnost, tako da si ne morejo privoščit plačanih reklam.

Moram pohvalit občino Hrastnik, kjer so nad projektom izredno navdušeni in nam zelo pomagajo pri našem delu. Tudi plakate bomo imeli v tem kraju. HVALA :clap: :clap:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA