Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

upam,da so vsi slavljenci že prišli k sebi in da se kmalu pojavi kakšen nov :D jošt v zadnjem krogu lige zna biti malo bolj hladen (do starta) sicer pa čista klasika, 9.00 pod daljnovodi . lp ju
Pa malarji (predvsem Ale in Joža) pazite na skrito kamero, baje bo postavljena na zadnjem, najbolj strmem ovinku, pred ciljem, da ne boste kakšnih cen za kvadratne metre izdajali konkurenci.
Seveda pa vabljeni tudi vsi ostali navijači, da glasno spodbujate tekače :D
Danes nam pa veter na vrhu ni prizanesel! Ker sva časomerilca skoraj zmrznila (da o svinčniku ne govorim!! :) ), nama nekako ni uspelo popisati vseh, predvsem tistih novih, ki jih še ne poznam!
Zato bi prosil za imena in priimke tekmovalcev na sliki, da uredim rezultate, preden jih objavim.

ROK GRILC (Hvala!) :)
Slika

ŠIMNOVEC KLEMEN
Slika

KASTIGAR GORAZD
Slika

Malo sem posrfal po slikah letošnjega LJ maratona in našel zelo podobnega gospoda, ki mu je ime Stare Aleš ! Skoraj prepričan sem, da gre za isto osebo! Če sem se zmotil, bomo pa kasneje popravili! :)

STARE ALEŠ
Slika
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 30 Jan 2012, 11:28, skupaj popravljeno 4 krat.
Živjo,

na tretji sliki je Kastigar Gorazd in ne Darko ... Vilko, naslednjič pa palico v roke namesto svinčnika :lol:
gazi napisal/-a:Živjo,

na tretji sliki je Kastigar Gorazd in ne Darko ... Vilko, naslednjič pa palico v roke namesto svinčnika :lol:

Maš prov, gazi, tole je naš nekdanji poštar :)! Hvala! Bomo popravili! :)
Vedel sem, da je eden od bratov, pa nisem bil ziher, kateri, ker sta si podobna, oba pa večkrat srečujem na Joštu! :)

Ja, je zajebano tole, če ne poznaš ljudi, pa če je lepo vreme še gre, da skačem za njimi, včeraj je bilo pa res ekstremno! Bo že, važno, da dogaja! :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA