Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kmalu se bo treba dokončno odločit...

IMPORTANT NOTICE, PLEASE NOTE:
You have to submit your registration with your personal code until November 11th 2012, otherwise you will be lose your starting place as the pre-registration becomes invalid!
Za prenočevanje je kar nekaj ugodnih in prijaznih opcij. Midva sva leta 2006 najela stanovanje od četrtka do torka, malo večja garsonjera s kopalnico in kuhinjo, v bližini tistega slovenskega doma. Priporočam, cena je bila nekje okoli 200€ in je zakon, vse imaš, z nikomer ne deliš oziroma posledično sprejemaš kompromisov, sploh pred maratonom zjutraj, ko prideš nazaj je tuš frej, itd.
MihaPR napisal/-a:Midva sva leta 2006 najela stanovanje od četrtka do torka, malo večja garsonjera s kopalnico in kuhinjo, v bližini tistega slovenskega doma.

2009? A imaš še kje link?
Ja, tukajle je link:
http://www.all-berlin-apartments.com/

Ne vem, če so se cene kaj spremenile, ni pa nujno, da je stanovanje blizu štarta, važno je, da ima blizu podzemno, ki pelje v bližino štarta (pazi, nekatere postaje podzemne pod štartom so na dan maratona zaprte), pa da greš gor na kakšni od zgodnjih postaj, ko še ni gužve. Ven itak prideš, ker gredo vsi maratonci na isti postaji ven.
MihaPR napisal/-a:Ja, tukajle je link:
http://www.all-berlin-apartments.com/

Ne vem, če so se cene kaj spremenile, ni pa nujno, da je stanovanje blizu štarta, važno je, da ima blizu podzemno, ki pelje v bližino štarta (pazi, nekatere postaje podzemne pod štartom so na dan maratona zaprte), pa da greš gor na kakšni od zgodnjih postaj, ko še ni gužve. Ven itak prideš, ker gredo vsi maratonci na isti postaji ven.

Hvala :wink:
Ali je v ceni vštet tudi čip in majica? Sicer nisem zaključil s plačilom, sem pa opazil, da pred koncem ponudi možnost izbire majice, in še nekih drugih stvari, navedene so tudi cene.
ozelot napisal/-a:Ali je v ceni vštet tudi čip in majica? Sicer nisem zaključil s plačilom, sem pa opazil, da pred koncem ponudi možnost izbire majice, in še nekih drugih stvari, navedene so tudi cene.

Zal ni vsteto v ceno, cip je dodatnih 6 €, majica pa 30 € :(
Rollback napisal/-a:
Dolgi napisal/-a:Kako boste pa kej potovali v Berlin? A ve kdo za kak organiziran prevoz al jo boste vsi na lastno pest udarli? :shock:

oj, mi gremo z busom, par mest je še frej, najbrž bomo polni do konca tedna...

http://maratonc.si/?page_id=379/

Dolgi, evo spet jzt, tokrat v drugi temi :lol: Jzt sm se, glede na pozitivne reference ostalih, ki so z njimi že potovali, kr pr njih prijavu. Se mi na koncu ni dalo ukvarjati s prevozi, nastanitvami itn. Če je dobra družba, nobena pot ni predolga :D Baje so ornk za hec :lol: Razn, če niso :lol:
Sm se že tud sam odločal glede njih in glede na to da so mi pomagali uredit s prijavo na zelo prijazen način, ne dvomim da niso v redu. Sm tud včeraj govoril z organizatorjem in mi je rekel da je še 10 placov fraj. Kar me skrbi je edino to, da bo moja draga in najin 2 letnik želel potovati z nami, tako da avtobus potem odpade, če pa ne, pa mi šparej plac :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA