Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MančaPomaranča napisal/-a:Danes sem (verjetno na vrhu) izgubila identifikacijsko kartico. V cilju sem jo se imela. Ne vem, kako se mi je to zgodilo. :? Navadno nisem tako raztresena. Upam, da se kartica najde, drugace ne vem, kaj naj storim. :evil: Hvala za kakrsen koli odgovor.

Drugace pa super tekma, odlicno vzdusje in na vrhu se sonce. Je se kaj boljsega? :)

Tvoja kartica se je našla in te čaka pri prijavni službi naslednjo nedeljo. :D
Ganesh napisal/-a:
MančaPomaranča napisal/-a:Danes sem (verjetno na vrhu) izgubila identifikacijsko kartico. ... Upam, da se kartica najde, drugace ne vem, kaj naj storim. :evil:
Tvoja kartica se je našla in te čaka pri prijavni službi naslednjo nedeljo. :D

Žal (in na srečo nekoga drugega :-D) je bila najdena kartica Dušana Fugine (316) in ne tvoja. Če bo do naslednjega tedna najdena tudi tvoja, jo boš dobila pri prijavni službi, sicer pa boš dvignila novo kartico, mi pa bomo izgubljeno evidentirali kot neveljavno.
Ko me je že prvi post razveselil, me je drugi razžalostil. Kljub vsemu še vedno upam, da se kartica najde. :P
Odlična družba!
Odlični pogoji!
Odlično vzdušje!
Odlična organizacija!
Odlični posnetki!
Čakam samo še na odličen Hermanov filmček, kot je bil tisti s prejšnjega tedna!
Čestitke vsem in zdravo novo leto vsem, da se bomo še naprej videvali v tako velikem številu!
:laola
MančaPomaranča napisal/-a:Ko me je že prvi post razveselil, me je drugi razžalostil...

???
... Če bo do naslednjega tedna najdena tudi tvoja, jo boš dobila pri prijavni službi, sicer pa boš dvignila novo kartico, mi pa bomo izgubljeno evidentirali kot neveljavno.

Veseli se obeh postov :D
ZdravkoC napisal/-a:
MančaPomaranča napisal/-a:Ko me je že prvi post razveselil, me je drugi razžalostil...

???
... Če bo do naslednjega tedna najdena tudi tvoja, jo boš dobila pri prijavni službi, sicer pa boš dvignila novo kartico, mi pa bomo izgubljeno evidentirali kot neveljavno.

Veseli se obeh postov :D

Hvala, ZdravkoC. :clap:

Se popravljam:
Ko me je že prvi post razveselil, me je drugi razžalostil. K sreči sem ga prebrala do konca, saj me je drugi del neverjetno osrečil. :lol: :mrgreen:
MančaPomaranča napisal/-a:Drugace pa super tekma, odlicno vzdusje in na vrhu se sonce. Je se kaj boljsega? :)

Res je bilo super. Spodaj siva smetana, zgoraj sonce.
Zelo je letelo. Veliko osebnih rekordov je padlo.
Tudi sam še nisem bil hitrejši. :D
MančaPomaranča napisal/-a:Danes sem (verjetno na vrhu) izgubila identifikacijsko kartico.

Kartica najdena.
:laola
Hvala vsem za pomoc.
Kartica je najdena, rekord proge je nov (24:56), rekord po udeležbi tudi (300), prav tako povprečje - zadnjih 5 vzponov je 280 (skupaj opravljenih pa 1400 vzponov)kar je tudi nov mejnik. :clap: Porabljenih kalorij nisem računal. :)

Leto 2012 je za nami, izkušnje ostanejo z nami in jih nosimo dalje. Pohorje nas čaka tudi v 2013! :laola

V novem letu želim vsem obilo športnih užitkov ter čimveč uspešno opravljenih vzponov, Pohorskih ali kakšnih drugih. :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA