Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

flying eagle
mušnica napisal/-a:Javlja se še ena duša, ki ji koleno ne dovoli 6-urnega miganja :( .
Če kdo želi iti, naj javi na zs, posodim lahko tudi svoj čip - na mesto dogodka ga lahko dostavita Loni in Marjan.

tebe tud koleno jebe k mene :(
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja še slab teden je pred nami. Verjamem, da boste poškodovani čim bolj sanirali svoje poškodbe, če pa ne, pa se boste vsaj sladkali :D

Sicer pa ste letos skrivnostno tiho. Še nobenega recepta nam niste zaupali :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Miroslav
Vreme napisal/-a:Sicer pa ste letos skrivnostno tiho. Še nobenega recepta nam niste zaupali :mrgreen:

:?:
Približno polovica levih korakov, druga polovica pa desnih korakov, ščepec adrenalina, dobra mera trme in veliko dobre volje, vse skupaj pa kuhati 6 ur!
:lol:
Pa da ne pozabim, začiniti pa z izvrstnim pecivom.
8)
 spela*
Vreme napisal/-a:
Sicer pa ste letos skrivnostno tiho. Še nobenega recepta nam niste zaupali :mrgreen:

Ja, letos za kakšne boljše priprave ni bilo časa ...
Hujšamo. :lol:
Uporabniški avatar
 maca
Žal moram tudi jaz prodati štartnino :? , zaradi poškodbe stopala :--(

Prodam za 20€, posodim pa tudi čip, če je treba.

Če je kdo zainteresiran, naj se javi na ZS, prosim.
Uporabniški avatar
 Misho76
maca napisal/-a:Žal moram tudi jaz prodati štartnino :? , zaradi poškodbe stopala :--(

:( Ja kwa s' pa delala ? Škoda, k te ne bo. Nč, pocajtaj se čimprej. lpM
Uporabniški avatar
 maca
Misho76 napisal/-a:
maca napisal/-a:Žal moram tudi jaz prodati štartnino :? , zaradi poškodbe stopala :--(

:( Ja kwa s' pa delala ? Škoda, k te ne bo. Nč, pocajtaj se čimprej. lpM

Kaj le sem delala :lol: , s kostjo ob palcu sem usekala :oops: v ne vem kaj in grdo, grdo prebila :shock: . Danes sem zjutraj malo potelovadila, malo obremenila stopalo, in eto, ponovno je pritekla sokrvica :evil: :evil: :evil: .Grrrrrr.
Ne upam si noge obremeniti že v soboto :( .

Hja, bom raje v Palmanovi šla na polno :-- . JAPAJADE.
 Tekačiča
mušnica napisal/-a:Javlja se še ena duša, ki ji koleno ne dovoli 6-urnega miganja :( .

Pa daj, zakaj si pa kolenu povedala kaj ga čaka? :-- Moja kolena še ne vedo kaj jih čaka... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 dexi27
Tekačiča napisal/-a:Pa daj, zakaj si pa kolenu povedala kaj ga čaka? :-- Moja kolena še ne vedo kaj jih čaka... :mrgreen:

Eva te pa povabi še moža naj pride da bom mel družbo za "navijanje :wink: "
 Tekačiča
dexi27 napisal/-a:
Tekačiča napisal/-a:Pa daj, zakaj si pa kolenu povedala kaj ga čaka? :-- Moja kolena še ne vedo kaj jih čaka... :mrgreen:

Se bojim, da potem vi 2 zmagata! :--
Uporabniški avatar
 dexi27
Tekačiča napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:

Se bojim, da potem vi 2 zmagata! :--

A to te je strah, no saj pa boma izven konkurence tekmovala :mrgreen:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA