Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:Za ogrevanje bomo pred odhodom avtobusa malo(nekaj km) tekli po tvoliju.
Ste za.

A nucaš napotnico za pregled v Polju?
Še tole mamo na voljo:

Kartico za goste 2013

Letos bodo vsi člani rase uživajo vrsto promocij, ki so na voljo v različnih družbah in / ali združenj, ki sodelujejo z polmaratona "mesto Palmanova", ki predstavljajo gostom kartico podjetja in / ali združenja, ki sodelujejo v pobudi .
Da bi dobili gostom kartico preprosto uporabite obrazec spodaj.

Priimek / priimek / Priimek
Nome / Name / Name
Leto rojstva / Letnica rojstva / Leto rojstni

UPORABA KARTICE

GUEST KARTICA vsebuje presledke, da bo preklical družbe / združenja, potem ko je športnik uporablja promocijo, so navedene tudi v isto ime in priimek, državljanstvo, datum rojstva in registrsko številko, da vam lahko nadzor v primeru zlorabe .

SEZNAM PROMOCIJE

. 1 demonstrantov PALMANOVA SKUPINA : z uporabo Gost kartico lahko registrirate brezplačno eno osebo na 3. preveč, sem teči, nekonkurenčen brez dogodka sprehod po poteh 5,7 in 12 km na stenah in vzdolž obzidja Palmanova . Odhod ob 10:15 v nedeljo, novembra 2013 registracijo odprto od 8:00.
2. Jalmicco DIRKE : uporaba gostom kartico lahko dobite degustacijo piva v kiosk / osvežitev v Loggia na Piazza Grande v času Happy Hour (od 19:00-20:00, v petek, Novenber 15, 2013), med dirko BEERMILE, ki bo potekal ob 19.30.
3. Buttrio DOBRO : GOSTOV kartico imate popust v višini 30% za obleko in obutev Saucony od 17. do 24. november 2013. Popust velja za en nakup v trgovini, trgovinskem Obutev Bravi Allessandra & C. Via Malignani 1 / c 33042 Butterwick (UD)
4. SZIOLS športna očala : GOSTOV CARD vam daje pravico do dodatnega objektiva (vredna 39 €) za nakup očala X-Kross na stojnici SZIOLS prisotne v soboto . 16. in nedeljo 17. v Piazza v Palmanovi
. 5 KMETIJA Scarbolo SERGIO : GOSTOV kartica vam omogoča, da imate 1 brezplačno steklenico vsakih 6 kupljene od Azienda Agricola Scarbolo - Via Road Thick, 6/1 - Cividale del Friuli (UD) - Tel / Fax 0432-716245 info@scarbolosergio.com - http://www.scarbolosergio.com spletni strani..
6. masaže : masaža rezervacijo po znižanih cenah z gostom kartico, masaže je Federica CEPILE (3738364341) in MAX Baggio voljo . (3494537930)
. 7 HOUSE RUN : GOSTOV kartico imate popust v višini 30% na čevlje in PUMA Mizuno do 30. novembra 2013. HOUSE RUN se nahaja v Trstu preko Rismondo 4 / a
8. Cassa di Risparmio del Friuli Venezia Giulia : imetniki GOSTOV GARD, zjutraj na soboto, bo 16. november mogli umakniti predplačniške kartice SUPERFLASH na brezplačno z veljavnostjo 4 leta, opremljen s ključnimi branje za internet, lahko, Iban in se lahko uporablja kot preverjanje računa za samodejna plačila in krediti (prisotni s fotografijo ID in številka socialnega zavarovanja).
9. DANA SPORT : GOSTOV KARTICA z boste lahko uživali popust v višini 30% Saucony tekaške čevlje na Brooks, ASICS, Mizuno in PUMA 16-30 november 2013. DATUM SPORT je v Via Francesco Petrarca, 16 v Aiello del Friuli.
10.. POLIAMBULATORIO SAN MARCO : po dogovoru (tel. 0.432,924814) sobota, 16 november lahko naredite, predstavlja gostom kartico, zdravniško potrdilo za sposobnosti za opravljanje poklica dirke na kliniki v okrožju San Marco Collalto 15 / A 33.057 - Palmanova (UD).

Ne zamudite te kupčije!
Živjo.mene pa zanima,če kdo ve ali se kje da videti seznam prijavljenih na polmaraton. sam ne najdem nič. prijavili smo se po mailu, odgovora od organizatorja pa ni..samo me malo skrbi,da se nebi slučajno zastonj peljali pa nič odlaufali :D ker bo potem prezgodaj :drink

hvala
Ja, imaš na njihovi internetni strani...zgoraj desno klikneš in vpišeš svoje ime.
Pajo, veš da me vedno vleče v tako dobro družbo:) Poglej na moje zasebno sporočilo, da si izmenjava GSM-e.

Me res lahko vzamete s sabo, bom pridno navijala, mogoče tudi odtekla 5 km, sem imela v soboto na sladkih6 res dobro dolžino 31 km:)

lp
Janika
janika napisal/-a:Pajo, veš da me vedno vleče v tako dobro družbo:) Poglej na moje zasebno sporočilo, da si izmenjava GSM-e.

Me res lahko vzamete s sabo, bom pridno navijala, mogoče tudi odtekla 5 km, sem imela v soboto na sladkih6 res dobro dolžino 31 km:)

lp
Janika

Prodano! :laola Uh bomo imeli v Palmi hude navijačice. Blagor nam. Bo treba samo tečt. Gre šefica tudi z mano ni panike. :clap:
[quote="Misho76"]Ko bi le tale napoved za Domenica 17ega res zdržala :arrow: [url]http://www.ilmeteo.it/meteo/Palmanova[/url]. Dežja mam dost' še od sobotnih Sladkih6 :roll:[/quote]
Jaz pa močno upam,da bo deževalo,ker sem se že privadil teka v dežju :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA