Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
Ministrstvo odmara na tihomorskih otokih - Barb je na Tongi, jest pa na Samoi, ampak mislim, da namestnik odlično opravlja svoje delo :wink: . Predlagam samo, da si res rezervirate plac za analizo...iz izkušenj rečeno.

Pa za Nino tri obroke za prvo silo, da pride k seb :wink:
Uporabniški avatar
 alan
Natasa, upam, da nisi mene mislila kot namestnika... :oops: Ker bom se malo slabe vesti imel (ali res?)

Zakaj pa namestnik ni na tihomorskih otokih :roll: :--(

Zdaj pa resno... se danes zvecer bom informacije nabiral, jutri pa kaksen klic naredil...
Uporabniški avatar
 Filipid
Vsem udeležencem največje tekaške prireditve v Sloveniji želim hiter, uspešen ter zadovoljen tek brez komplikacij :lauf: :P :D . Ob 15 uri pa zapojte tisto pesem z naslovom HEJ BRIGADE.

DAJMO :TF).
Uporabniški avatar
 INOT
Ali pa tisto Na juriš... :D ko se nas bo 1000 vsipalo po cesti.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:Ali pa tisto Na juriš... :D ko se nas bo 1000 vsipalo po cesti.

Ja bi pa blazno dobr slišat,ko bi vsi na štartu zagrulili :lol: JJUUUUUUUUUUUUUUUUUUURIIIIIIIIIIIIIIIIIŠ! :lol: :lol:
Bi mislili, da je zopet druga svetovna vojna. :lol:
No ta druga varianta da ko bomo pritekli do cilja bi bla pa bolj težko izvedljiva da bi zavpili JUUUUUUUUUUUUUUURIIIIIIIIIIŠ :lol: , ker bi ostalo bolj mal moči :lol:
ČAO!
 Ninocka
Današnje temperature (pa okej, še minus 5) in naliv bi si jaz naročila za soboto..koga naj kontaktiram?

Drugače pa komaj čakam!!!!!!! Tudi na soparo se bom vsaj psihično pripravila. :twisted:
Uporabniški avatar
 marathon95
Ninocka napisal/-a:Današnje temperature (pa okej, še minus 5) in naliv bi si jaz naročila za soboto..koga naj kontaktiram?

Pitaj organizatora :--
Ninocka napisal/-a:Drugače pa komaj čakam!!!!!!! Tudi na soparo se bom vsaj psihično pripravila. :twisted:

Mislim i znam da je ovo bolja varijanta. Ak ti bu vruče bilo je tuševa uz stazu :mrgreen:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Alan, jaz bi se ti rad zahvalil, ker si nas uspesno prijavil. HVALA :!: In upam, da ti ministrstvo ze pripravlja kaksne ustrezne pocitnice. :)
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Barb
oranzni_slon napisal/-a:In upam, da ti ministrstvo ze pripravlja kaksne ustrezne pocitnice. :)

Ja pa kaj še :evil: :roll:
Počitnice treba najprej prislužit, ..........pa še pol lahko on časti ministrici :lol:
Tle mu lahko kvečjemu kakšen naziv Viteza dodelimo :roll:
Uporabniški avatar
 alan
oranzni_slon napisal/-a:...In upam, da ti ministrstvo ze pripravlja kaksne ustrezne pocitnice.

Ja... sem upal in sanjal in si utvare delal, da bom v Panamo sel, ko sem naslednji odgovor dobil... :(

Barb napisal/-a:...Ja pa kaj še...

Torej se bom se trudil in bom priden in bom kopalnico scistu in bom ministrstvo s torticami castil potem pa mocno upam, da bo pocasi ze za kaksne pocitnice v slovensko primorje... pa tudi to, da so me iz barona v viteza degradirali, bom tiho pozrl in bom pocakal, da se me kdaj usmilijo in bom pred ministrstvo pokleknil in mi bodo naziv barona vrnili... :-((

ps: Khm... :evil: Grrr.... :nono: Podloznike bom zbral in bomo...:cenz:! :ignore: Vse vas bomo... :cenz: ! Ja, to bom naredu! :evil:

pps: Mogoce bi se pa ministrstvo malce pogajalo... kaj pa ce bi ministrstvo na pocitnicah castil? :roll: A to bi slo? :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
alan napisal/-a:... pa tudi to, da so me iz barona v viteza degradirali, bom tiho pozrl in bom pocakal, da se me kdaj usmilijo in bom pred ministrstvo pokleknil in mi bodo naziv barona vrnili...

Pegaz, ti, k s tko učen inu prjazn desc, daj nam v razumljivem slovenskem jeziku na preprost način jasno in glasno in brez linkov na kakšne spletne strani "banana" republik pojasni hierarhijo plemiških naslovov, plis.... :roll: :wink:

PS: Alan, sicer nimam ravno te pravice, saj bom izjemoma "TF odpadnik" (konkurenca), a vendar me zanima, če bo kaj organizirane ana-lize. :?:
Uporabniški avatar
 Fotr
Iz uradne strani Maratona 3. src Radenci:

STARTNA ŠTEVILKA
Zaradi velike množice tekačev in v izogib dolgotrajnemu čakanju vam priporočamo, da startno številko in čip dvignete že v dneh pred samim maratonom (v Ljubljani /Timing/ v četrtek, 19. maja od 14.00 do 18.00 in v petek 20. maja od 09.00 do 12.00 ali v Radencih /Tenis center/ v petek, 20. maja od 17.00 do 20.00). Na dan maratona boste lahko startno številko in čip dvignili pri prijavni službi med 9.00 in 14.00 uro. Startna številka mora biti pripeta na prsih in v celoti dobro vidna ves čas tekmovanja.
Uporabniški avatar
 marathon95
Vlajko napisal/-a: ... če bo kaj organizirane ana-lize. :?:

Ak dojde Predrag iz Umaga i donese vino, kak je obećao, se najdemo na nekoj klupi v parku i to potrošimo :drink :beer: :drink :toast:
Uporabniški avatar
 Vlajko
MALVAZIJA ? :D :D :juhuhu:
Uporabniški avatar
 marathon95
Vlajko napisal/-a:MALVAZIJA ? :D :D :juhuhu:

Može i merlot ili malvazija :lol: :lol:
:wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7