Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 alan
lunca napisal/-a:...A je za ženske tudi 2.400 m :?: :?:

Zenske tecejo 1600m oziroma 4 kroge!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ne lunca ženske tečejo 4 kroge se pravi 1.600 m.

ma me je alan prehitu za pol minute zato sva objavila obadva isto.

:P :lol: :lol: :lol: :P
Uporabniški avatar
 Junc
evo, odlafal oz. opravil moj prvi cooperjev test od šole dalje. Mal sem šokiran in v bistvu dobre volje, ker vidim ,kaj moram popravit. Brizino :D tekel 10:10, ocena 7,5. Zanimivo da lavfam 21 km enako hitro na km kot cooperja, ah ja.
No sem pa bolj kot teka vesel, da mam uredu pritisk, pa teža je normalna, pa % telesne maščoe mam odličen. I did it! :D :D Prehrana, tek in fitnes, maščoba iz 30 % na 10 sedaj. Happy happy
Uporabniški avatar
 MihaPR
Torej zabušavaš na cooperju oz. si extremno hiter na 21 :)
Uporabniški avatar
 Speedy
Junce napisal/-a: Zanimivo da lavfam 21 km enako hitro na km kot cooperja, ah ja.

Bravo Junce! Kakorkoli že, komentiram samo zgornjo izjavo... Jaz temu pravim "problem novodobnih tekačev", ki se takoj vržejo na dolžino in ne naredijo kaj dosti za hitrost.... Torej komot je šibat magari vsak dan svoj tempo, ki ga polagoma že popolnoma osvojimo in gremo kot lokomotiva. Lahkotno in hkrati se počutimo tako močne, da bi skegljali vse nesramneže, ki se nam nalašč nastavljajo na poti, tudi če je to avto :wink:. Amapk s hitrosjo je :twisted: . Moraš biti spočit, pa prazen želodec, mora se ti luštat, noge morajo gret, pa da se ti da matrat s kakimi intervali in podobnim nad običajno tekmovalno hitrostjo. Sam hitro obupaš, za družbo rabiš enakovrednega tekača. Pol pa gre in tudi Cooperja spičiš mnogo hitreje.
Uporabniški avatar
 Junc
maš prov. Intervali so bistvo pomoje, jaz jih ne delam še nič. Ne švercam se na 21m, tečem kar resno, čas nekaj malega nad 1 uro in pol, sam tko kot je bilo napisano - lokomotiva
Uporabniški avatar
 MihaPR
Če greš nekaj malega nad uro pa pol maš kr fajn cajt tko da si hitra lokomotiva :)
Uporabniški avatar
 Xrock
Še mojih 5 lip:
Super organizacija, moj rezultat kr ok, v glavnem sm dobil diplomo (ki je če sem prav razumel le za 10tko?). Ampak za 34 let se zahtevani časi kar lepo večajo 8)

Mi je pa zanimivo, da so časi tako ločeni po starostnih skupinah. Ker če gledam rezultate rekreativnih tekov, so stari mački vedno v ospredju (ja sej vem, otrok ni treba več pazit, cajta je preveč, doma je sam žena pa umazana posoda ...:) - kaj češ drugega.)

Seveda sem pa zavidal pripadnicam lepšega spola, ker so bile 2 kroga pred nami frej - v zadnjem krogu sem namreč ugotovil, da moj MaxHR ni 181 kot sem do sedaj napačno mislil (na osnovi kupa izračunov in tabel na Internetu, Polarja, ...) ampak 192 :shock:
Hja trening tako dobi povsem drugačne dimenzije (oz bo treba tečt na višjih obratih) :)

Super je bil tudi test superg. Poskusil sem Mizuno (pohvale predstavniku!), Nike (kapo dol!) in Rebook (kaos!).
Malce komentarja. Moj način teka je pač bolj po prstih, in Rebookov "predstavnik" me je prepričeval da tečem narobe in da naj tečem po pravilu: "najprej peta, potem roll, in potem prsti". Ker sem kar nekaj o tem prebral tudi tule (in glede na to da vsi kenijci tečejo "toes first") se seveda nisem strinjal in šel po drugo mnenje še k Nikeju. tu mi je mislim da Beno Piškur (?) razložil da je to vseeno OK. 100 ljudi 100 čudi.

Pa še kdaj!
Uporabniški avatar
 Snezinka
Pa da še jaz pristavim svoj piskrček;

Odlaufala sem 7'45'', dobila tisto diplomo, popravila lanski rezultat za 13sek, ampak tudi slučajno nisem bila zadovoljna :evil: .
Zakaj? Zato, ker mi je že v prvem krogu začela psiha nagajat sto na uro in sem rabila maksimalno samodiscipline, da nisem vsega skupaj poslala nekam :? . Kregala sem se sama s sabo, kaj mi je tega treba… pa kako lepo je teči v zmernem tempu dve ure skupaj, tole pa taka štala… :evil: . Hvala Bojanu, ki mi je na vsakem krogu dal z navijanjem voljo za še en krog! :laola
Ko sem zvedela rezultat, sem bila sicer vesela :) , ampak potem sem pa takoj začela študirati, da bi lahko bil boljši. :!: In če sem se med tekom zaklela, da je tale Cooper moj zadnji, sem z diplomo v roki že študirala, kako bom drugo leto izboljšala rezultat. Pol pa se razumi!

Sem pa bila definitivno zelo vesela, da sem vas po dolgem času spet videla v živo… nekatere tudi prvič. Komaj čakam nedelje, PST je že v nizkem štartu 8) !

Pozdravček,
Darja
 anak
halo,
tudi za mano je prvi Cooperjev test. Bilo je kar v redu, glede na to, da imam doma dva par mesečna mačka. 1600 m sem retekla v času 6:26 in sem zelo zadovoljna, ravno tako pa pohvale mojemu, ki je tekek 8 min.
Se vidimo drugo leto, ko bosta malčka mogoče že racala ob progi.
 anak
ups, ne mačka, malčka, grda pomota.
 Obivankenobi
Pozdrav vsem tekaškim navdušencem!

Tudi jaz, ki sem še bolj nov na forumu sem odtekel cooperja po več kot desetih letih. Ker se bolj pripravljam na teke na 10 km ali več nisem bil z rezultatom preveč zadovoljen, čeprav mislim, da je rezultat 9 min kar soliden. Zopet je zame navijala moja boljša polovica, tako, da sem se maksimalno potrudil. No kokrkoli že, cooper je uspel, še najbolj sem bil zadovoljen z merjenjem kožnih gub, malo manj pa z telesno težo. Malo me pa skrbi glede meritev krvnega pritiska, saj imam diastoličenga samo 57, pa če se kdo od vas malo bolj spozna na medicino, bi bil zelo vesel,ali je 57 še v mejah normale ali je čas, da obiščem kakšnega dohtarja :shock: ! :?
Aja, v nedeljo grem pa tečt v Kostanjevico...

:lol:

:P
Uporabniški avatar
 pegaz
Nadj@ napisal/-a:CIAO

[table]Tudi jest sem se prvič udeležila tega preizkusa. Moram reči da zelo uspešno :P saj sem tekla 9,30 kar je ocena :P 10 :P in na koncu prijela tudi DIPLOMO :?: . Ko sem preizkusila še nekaj testnih copat sem se z kustusom odpravila v bife kjer naj bi bil še pegaz da jih častim z pirom za mojo diplomo a je pegaz že obupal čakajoč in odšel tako da sem prišparala denar in veselo z diplomo odšla domov.[/table]

Najd@, moje čestitke!
Najprej za diplomo. Potem za dober namen. In končno za prišparan gnar!
Ti pa povem, da če bi vedel, da si zmagala, bi tam v gostilni visel do zadnjega. Take diplome je treba zapiti.
S kokto, jasno.
;)
Hvala vseeno,
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

No to mi je všeč da si za stvar bo pa drugič dala za zamujeni pir. a ne.

:P :P :P
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No vidva kr govorta kar hočta sam zamujeno se ne vrne nobeno. Drugič vidva častita bandidos ice.

:P :P :?: :?: :P :P
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA